Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kivuka  :4u: 

Ir man kažkodėl atrodo, kas kas nors jia susigundė. Apmaudu žiauriai...

Atsakyti
Oi, kaip žiauriai tragiška. Liūdna ir man dėl fainuolės Fantukės. Bet stebuklų būna. Skelbimų neiškabinot po gyvenvietę?
Atsakyti

Gal tikrai,kas pagalvojo,kad Fanta benamė,neseniai išmesta, ir tipo priglaudė.Pabandyk per fb ir skelbimus kabink.Vaikai tegul per draugus paieško.

Žiauriai galia, paskaičiau ir net  širdį nusmelkė.

Atsakyti

20200801-182159.jpg

Atsakyti

Gaila dėl Fantukės  :unsure: gal atsiras? Nečipuota?

Hipariumas  :wub: 

Atsakyti

Kivuka kaip gaila. Greiciausia kažkas pasisavino tiesiog

Hipe 😂😂😂

Galvoju kaip mano Vincas pabus 3sav,pas draugės dukra  :huh2:  nu gal viskas gerai  Siandien dar pagalvojom bet nu neber masinoj vietos antam katinui... Durniai galejom su kita vaziuot. Bet zalia korta kelto bilietus jau pirkom ant mano o ji maza....  Kazkur jauciamas šašlyko kvaps....  IMG-20200801-200624.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 02 rugpjūčio 2020 - 00:06
Laba 4u.gif

QUOTE(gielux @ 2020 08 01, 19:16)
Gaila dėl Fantukės  unsure.gif gal atsiras? Nečipuota?

Nečipuota...pirmadienį vakare dingo, o antradienį ryte buvo suplanuota sterilizacija ir tuo pačiu čipavimas..

Na, tai susipažinkite...Tika...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Gražuolė Tika. Tik kaip norėčiau, kad būtų stebuklas ir Fantosė grįžtų... Gal dar įmanoma, nedaug laiko. verysad.gif Net aš visą savaitg. galvojau, kaip gaila...
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2020 08 03, 10:33)
Gražuolė Tika. Tik kaip norėčiau, kad būtų stebuklas ir Fantosė grįžtų... Gal dar įmanoma, nedaug laiko. verysad.gif Net aš visą savaitg. galvojau, kaip gaila...

Manau, kad be šansų...5 mėn katytė savaitę kažkur neklajotų...
Man tai išvis ištisinis liūdnumas...šeštadienį išėjau į kiemą padirbti, tai vis prisiminimai, kad va dabar Fanta čia šoktų, čia pultų, čia liptų...apsiblioviau, mečiau darbus ir grįžau namo...Aš net sakydama ką nors Tikai, ją vadinu Fanta, tada vaikai taiso mane, kad, mama, čia ne Fanta.. Kai kas išvis stebisi, kad laikėm tik 3 mėn, o dabar tiek liūdžiu, tipo, kaip čia taip prisirišai per tokį trumpą laiką...Bet kad nereali katytė buvo - reto meilumo. Tika nė iš tolo jai neprilygsta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 03 rugpjūčio 2020 - 09:38
Kivuka, Tika labai graži katytė. Pripras, gal meilesnė taps. Katės įlipa į dūšią ir per akimirką, nesvarbu ar 3 mėn. turėjai, ar 3 m. Aišku, Fantos gaila bus dar ilgai.
Kažkada turėjau paprastutę juočkę katę Fuksę ir vaikai pražiopsojo kaip pro kojas iš buto prasprūdo. Dvi savaites šūkavau aplink visus mikrorajono namus vaikščiodama-neradau. Tada atsirado prie parduotuvės Nikė, parsitempiau. Namie iš kart protestas-kiek plaukų bus, jau nuo Fuksės buvo plaukynas ant drabužių nesibaigiantis. Amtelėjau ant visų lyg pitbulis ir Nikė liko. Visi buvo ja patenkinti, vaikai už kudlas priekaištaudavo su meile balse, aš geresnės draugės už ją nesu turėjusi. Bet prarastą Fuksę visada prisimenu ir liūdna praradus. Tiesiog kiekvienas gyvūnas tampa dalimi mūsų gyvenimo ir jo jau neišmesi iš atminties ir jausmų niekada.

Milka pasirodo yra pirmos mamkės vados ir gimė tik viena. Kita katė jau buvo atsivedusi kačiukus, tai visus kačiukus bendrai žindė 2 katės. Milka buvo nagliausia, ėdriausia, dar prie šeimininkės mokėjo prisimazinti, tai pastoviai buvo lepinama įleidimu į virtuvę ir žalia triušio mėsyte. Amžius jos puse mėnesio pailgėjo, bet tas didesnis ūgis ir svoris tikrai iš sugebėjimo visus nustumt nuo bliūdo. Pas mane nuo liepos 24 d. iki šiandien jau 200 gramiukų priaugo.
Šiuo metu yra namų drakoša. Eina prieš kitas kates skersa nugarą išrietus, uodega kobiniu ir puola ant viršaus žaisti ristynių. Senėms tas nepatinka-bėga. Milka vejasi, tai senosios net padūsta lėkdamos. Bet kartais gauna ir po kelis gerus antausius, kai atsibosta. Nikė užmuša smerkiančiu suraukto snukelio žvilgsniu. Smagu žiūrėt kaip Milka iš tigrės laipsniškai virsta į susinepatoginusį nekaltą ryžą pūkų kamuoliuką.

Nauja pūkuota pagalvėlė.

Atsakyti

Sveikos,

Pareinu po atostogų savaitės

Eina sau kaip liūdna dėl Fantos, Kivuka, laikykis

Evoros švelniai oranūinė išdykėlė įnešė į namus judesio kaip matau  :) 

Šponkiuko kompanijos pagalbininkas kaip suprantu priimtas ir užskaitytas kaip savas  :) 

Mano draugeliai vis dar susiklijavę ir virnss ne kito negali

20200729-183009.jpg

20200801-204142.jpg

Atsakyti
Magnumos katų išraiškingi veideliai lotuliukas.gif

Pusryčiai

Atsakyti