Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkuti  :4u: Sveikata svarbiausia. Gal tu geriau sveik, kas ten tau bebūtų...

Mum su MB buvo striokas prieš 2 savaites  - MB pakilo temperatūra iki 38 (nors šiaip jis jis nesirgikas peršalimo ligomis, gal kokį kartą per 3 metus asisnarglėja). vienai parai :) kaip prisibeldė į polikliniką, buvo likę 35 temperatūros... sėdėjau ir aš su juo namuose, nors be jokių simptomų... taip viskas ir pasibaigė.

TAS virusas kitų ligų tai neatšaukia, tik strioko sukelia nemažai...

Atsakyti

Šponkuti  :4u: Sveikata svarbiausia. Gal tu geriau sveik, kas ten tau bebūtų...

na parvežė vyras viso 110 tablečių, gal padės :D

Atsakyti

na parvežė vyras viso 110 tablečių, gal padės :D

:blink:  gal tu visų iškart nevalgyk  :D  :D  :D 

Atsakyti

:blink:  gal tu visų iškart nevalgyk  :D  :D  :D

:lol:  :lol:  :lol: nesugebėčiau :D pradžioj tik po 5 per dieną, vėliau mažiau liks :D 
katinai tau nuo pat ryto lauke sėdi ir namuos net nesirodo. pasiilgau jau jų :D 

Atsakyti
Šponkiau, neprisigalvok. Net jei ir būtų TAI (kas labai jau maža tikimybė), blogiausia kas gali atsitikti, tai reikėti įžūliuotis.

Vakar taip apsipazorinau išvažiuont iš darbo, net šian gėda. Išėjau po 17, žiūriu bendradarbio mašina stovi. Ot, dundukas, galvoju. Jam darbas iki 16. Jau išvažinėju, matau, ateina. Jis toks liesokas, su šortais, blondinas. Sakau, pagąsdinsiu, kad suvažinėsiu. Važiuoju tiesiai į jį. Matau, kad mordografija persikreipė. Šoko ant žolės nuo kelio (šaligatvio ten nėra). Dar, atrodo, suprunkščiau. Tipo, ne aš viena baidausi iš šokinėju nuo visko. Prisiartinau. Spėkit. ŽIŪRIU, NE TAS!!!. Kažkoks visai nepažįstamas vaikinas. Iš tos gėdos kaip roviau toliau savais keliais net per raudoną. Primeskit, kaip jam pasirodžiau: kažkokia durnė grasina suvažinėti žmogų, nepavykus rauna per raudoną. doh.gif
Atsakyti

Night, oj nesu aš prisigalvojus, kad koronė, aš čia iš tos pusės, kad nemanau jog ir kas bebūtų, kad labai geras sprendimas yra daryti susibūrimus kai turi temperatūros :) 

Su netikru kolega, tai nu tu ir pavarei :D Numirčiau iš gėdos :D

Atsakyti

Vyras sulaukė savo padėjėjo. Tai pradžioje katinai sekiojo iš paskos, tada juodas bandė užvažiuoti su lapce per roboto ratą. Galiausiai niekam jis nebeįdomus :) 

20200730-184336.jpg

20200730-184508.jpg

Atsakyti

Night  :D 

Aš šią vasarą irgi esu gerą suskėlus. Kai buvau LT, ėjom nuo ežero su vaikais, vyriausioji ir mažoji ėjo iš paskos. Takelis per krūmus siauras, girdžiu, kaip trepsi už nugaros. Buvau apsirengus tiesiai ant maudymkės, tai apsičiupinėju po uodega ir neatsisukdama klausiu, ar labai apsimyžus atrodau. Gal jau turėjo išdžiūt. Dukra neatsako. Atsisuku - o ten visai nepažįstama motera iš paskos brenda. :huh2:  :oh:  :D  

Pasirodo, dukra sustojo mažajai basutės pataisyt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 31 liepos 2020 - 06:55

Šponkiau, Kugis drąsuolis :hihihi: MB jau laukia įspūdžių apie robotuką  :rolleyes: 

Iš tokių perdiumonoklių, kaip pasakojat, esu kartą parduotuvėj prisvijus vyriškį ir pradėjus jam į krepšį kraut prekes - sumaišiau su MB, kuris tuo tarpu kažkur su krepšiu nuzyliojo  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti
Oi, Lapyna prajuokinai....Apsimyžus... lotuliukas.gif Gerai, kad už tavęs buvo moteriškė, o ne vyruks. Iš gėdos būčiau išsilydžiusi. Jo, gyvenimas visai netikėtai sukuria gerus anekdotus.

Šponkučio kačių banda kokia drąsi, ypač herojus Kugis.

Tempiau laiką kiek galėjau, kad tik vėliau įjungti siurblį. Pasirodo daugiau jaudinausi aš , nei Milka. Jojio ant siurblio koto su šepečiu kaip ragana ant šluotos. Dar ir dantų stiprumą išbandė.

-Aha, lietumi atsiduoda....

vartotojo įkelta nuotrauka

-Prisipažink-kur gastroliavai?

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Laba...

Pas mus gedulas...Fanta dingo...Pirmadienį vakare išėjo į kiemą ir viskas...žliumbiau kaip vaikas kasdien...vaikai irgi žliumbė...Manom, kad kažkam ji irgi patiko...nes nei sužeistos, nei (tfu tfu tfu) nutrenktos visam kvartale nėra...Tuo labiau, kad niekur ir neidavo nuo vartų. Mėgdavo prie vartų sėdėti ir spoksoti....
Suveikė gal emocijos ir vakar parsivežėm naują katytę....Nors vyras prašė palaukti bent mėnesį, kol blaiviai pradėsiu mąstyti...Ir dabar kaip negudri ją lyginu su Fanta...bet bent jau vaikai nebeliūdi...Taigi, pratinamės prie naujos šeimos narės...Ir kol neužaugs - jokio lauko...Tik man asmeniškai kol kas nėra to džiaugsmo, kuris būna, kai apsigyvena naujas augintinis... Aš jau kaip nors, bet žiūrėt į vaikus, kaip jie ašarodavo - perdaug skaudu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 31 liepos 2020 - 18:28
QUOTE(Kivuka @ 2020 07 31, 19:27)
Laba...

Pas mus gedulas...Fanta dingo...Pirmadienį vakare išėjo į kiemą ir viskas...žliumbiau kaip vaikas kasdien...vaikai irgi žliumbė...Manom, kad kažkam ji irgi patiko...nes nei sužeistos, nei (tfu tfu tfu) nutrenktos visam kvartale nėra...Tuo labiau, kad niekur ir neidavo nuo vartų. Mėgdavo prie vartų sėdėti ir spoksoti....
Suveikė gal emocijos ir vakar parsivežėm naują katytę....Nors vyras prašė palaukti bent mėnesį, kol blaiviai pradėsiu mąstyti...Ir dabar kaip negudri ją lyginu su Fanta...bet bent jau vaikai nebeliūdi...Taigi, pratinamės prie naujos šeimos narės...Ir kol neužaugs - jokio lauko...Tik man asmeniškai kol kas nėra to džiaugsmo, kuris būna, kai apsigyvena naujas augintinis... Aš jau kaip nors, bet žiūrėt į vaikus, kaip jie ašarodavo - perdaug skaudu...

Kivuka, tikrai kaip gaila. angel_sadangel.gif Rodos tik ką rodei ją čia...
Bet aš irgi manau, kad kažkas pasiliko sau...
O kad būtų stebuklas ir grįžtų, turėtumėt 2 pasiutėlius...
Atsakyti