Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas oj grožiu pridejot 😍 Vincas vsio ipakuotas su petnesom kieman tik. Tai ir kiemo, nebereikia. Nes uzsisoko ant tvoros herai, lad siūbuojanti pagavau per storas nesilaiko. Bet issigandau jei pasimes...

O Toras, vaziuoja i LT suum, atostogu. Kojai negerai o cia kainos baisios rentgeno foto 300-500sv jei reiktu operacijos 1000 2000 ir t.t. Kaip ten bebutu bet kainos siaubingos. Paskiepijom. Tris metus gali keliauti pirmyn atgal. Nusopirkom kelto bilietus katinas nemokamai. Pvz eurotuneliu i viena gala 20sv suo kate. Bet kadangi viska, sumetus pigiau isejo keltas kelsimes juo. Labai tikiuosi 2sav nepasikeis situacija ir nereiks visko atideti

IMG-20200727-190544.jpg

Atsakyti
Azucenos pūkuotas auksas wub.gif Laimingai į LT parkeliauti

Nors mano kudlės ir nuolat šukuojamos, bet Nikė sugebėjo kažkur uodegos viduriuką įkišti ir lipnų kaltūną užgyventi. Iškirpom ganėtinai ramiai be protestų, bet vaikšto sudarkyta grožybe. Milką pirmą kartą šukavau-šepetys buvo lyg žaisliukas, apžaistas, apkandžiotas, bet pavyko pūkinio pavilnio nemažą gniužulą iššukuoti. Labai laukiu karštų orų, reikia ją maudyti, nes taip ir vaikšto purvina, visą kaimo žemę išgulėjusi.

-Labas rytas!

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Labas gražOliai pūkiai ir jų patarnautojos.
Pusnyna gyvena kaip visad. Tiesa, kur gyvename, nesame labai mylimos vienos dvikojės viešnios, kuri beveik gyvena kartu. Tiksliau, čia Pusnė nelabai (švelniai tariant) viešniai ir viešnia Pusnei.
Tarnaitė galvoja apie skiepus. Kadangi į lauką neina ir dar didžiulį stresą kelia vet. ir vykimas ten, to nedaryčiau. Bet, va, nesu dar apsisprendus, bet, gal vėl vyksime paviešėti į kitą šalį. O po skiepo turi praeiti laiko.
Truputį dilema. Nes tie nervai suprantu, kad jai ne į sveikatą. verysad.gif
Dabar net kas kokią antrą dieną, žiūriu, pavėmalioja.

Iš darbo nepabėgau vis dar, bet tik todėl, kad paskutinę dieną direktorius sužinojau, kad išeina atostogų. Tai atsidėjo dar 2 sav.
Kadangi jo nėra, jaučiuos kiek geriau. Bet šiaip vis tiek sunkiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 28 liepos 2020 - 10:31

Juodc

juods.png

Atsakyti
OHO clap_1.gif Šponkutis tikras fotografijos pasaulio Kazimiras Malevičius.
O, jau Kugio formų aptakumas/blizgumas. bis.gif

Reikia nuomonės. Jei Milka 2 mėn. kačiokė, tai jos svoris turėtų būti apie 450-900 gr. O ji jau pirmą dieną pas mane svėrė 1900 gr. Šiandien 2 kg. O tai jau 4 mėn. kačikės svoris. Būtų kaip ir per daug. Arba katei tikrai daugiau kaip 2 mėn. hmm.gif

Nekaltas kūdikiškas miegelis po siutimo pusę nakties.

Atsakyti

Evora, mūsų Ipukas kažkur 4-5 mėn svėrė 1,9kg. ir panašaus dydžio į Milką buvo🐱 kažkaip man 2 mėn kačiukai lyg mažesni turėtų būt 😀

Atsakyti

Evora, ačiū už pagyras :) kaip su nurašytu daužtu telefonu labai gerai gavosi :) 
O dėl amžiaus, tai kad ir ne vienas pas mane globoj buvęs, nepasakyčiau kokio amžiaus ji :D 

Vilnietės, pas mane šį savaitgalį plotas :) Kiek būtų norinčių/galinčių pasimatyt?

Atsakyti

Šponkiuk, aš!, sekmadienį geriau  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Tai ir man Milkos amžiaus ir svorio santykis nesutampa. Savaitgaly esu pas giminaitę užkviesta į jubiliejų-bus proga išdiskutuoti tikslesnius katelės mėnesius.
Pirmas dvi dienas saugojo mane neatstodama, o kai senės katės nustojo šnypšti, pradėjo teritorijos apžvalgas. Dabar landžioja visur, Čigonėlę jau ir vaiko rali tempu.
Atsakyti
Šponkiuk, aš norėčiau, tik tiesiog dūstu nuo nerimo, tai negaliu prognozuoti, ar pajėgsiu. verysad.gif
Atsakyti
Och. Susidvigubinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 30 liepos 2020 - 05:58

Man čia toks klausimas iškilo, ar elektroninius siuntimus pas gydytoją turiu matyti per esveikatos puslapį ar ne. nes elektroninius receptus matau, o siuntimų ne  :unsure: 

ir nežinau dėl myto tuomet, nes vakar namo grižau su 37,1, šiuo metu 37. bet greičiausiai tai uždegimas,nes man ne tik pirštai aptirpę, bet ir daugiau ką skauda, kas susiję su raumenimis ir nugara. Gydytoja išrašė nuo uždegimo, atlapaiduojančius ir b grupės vit. Man tik neramu, o jeigu temp ne nuo to?

Atsakyti