Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

ooo, Evora! 🥰 labai panaši į Ipuką Milka😀

kiek jai dabar?

kaip senolės reaguoja į naują sugyventinę?😀

Atsakyti
Milkos amžių dar reiks tikslinti. Atvesta gegužės mėn., bet ar per viduriuką ar pabaigoje marti su mama dar neišsiaiškino. Du mėnesiai tikrai. Katė jau nemaitina, sugebėjo jau ir kitus kačiukus atsivesti, tik už namų valdos ribų kažkur. Į Ipuką panaši, tik labai išblukusi, lyg pienu atskiesta. dėl to ir vardas pieniškas-MILKA. Dar aišku gali spalva keistis augant. Akys jau keitėsi, ne tokios ryškiai mėlynos, kažkokios mėlynai žalsvos, pašviesėjusios.

Kačių susitikimui pritaikiau metodą taikomą į akvariumą įleidžiant naujus gyventojus. Prieš Milką išleidžiant iš nešyklės į tris indelius įdėjau konservų stambiai permaltų ir vienu kartu visas pašėriau .Ėst norėjo visos trys, tai nebuvo kada šnypšti, santykius aiškintis. Po pusryčių Nikė su Milka sukišo nosis ir apsiuostė, tuo metu abi buvo glostomos. Nikė atsitraukdama profilaktiškai purkštelėjo ir nuėjo miegoti. Čigonėlė yra bailiūgė, tai paėdusi lėkė slėptis į saugesnį kampą. Ten tupėjo lokatorius pastačiusi ir budriai viską pelengavo. Mažė atvarė susipažinti, apsiuostė, Čigonėlei iš susijaudinimo gaurus virpinti pradėjo, sušnypštė. Bijo mažiukės ir dabar, nors jau kitose vietose tupi. Tikiuosi per kelias dienas apsipras.
O mažoji jaučiasi kaip čia nuo gimimo ir gyvenusi, manęs kaip šuniukas nepaleidžia.
Atsakyti

Labas penktadienis, atėjau pagirti uodeguotųjų (kiškiauodegės kailiniuotės senokai nerodė :unsure: ). Aš, kaip meiniasnukių fanatė, nuo Fantos visai lyyydausi. :wub: 

Parsivilkau namo pas savo katinus, nuglosčiau, nusistresinau. :B  Vis tik namie geriau nei pas anytą.

Pasidalinsiu kiemo naujienomis. Mano kaimynė - labai šneki ir smagi bendraamžė- turėjo katę. Kuri tik atsikrausčius mano katus nuo tvoros apriaumojo. Tai va, ta katukė prieš keletą savaičių iškeliavo Vaivorykštėn (tikėtina, kad kažkuo apsinuodijo, gal suėdė apnuodytą pelę). Kaimynė katę apraudojo ir pasakė, kad jei kažką ir parsives vietoj jos, tai jokių leidimų į namus, gulėjimų lovoj ir pan. - nes paskui labai skauda atsisveikint. Ir ką jūs galvojat? Grįžus nueinu pas ją raktų, o ten liesa pūkuota būtybė apie kojas trinasi! Sakė, pati atėjo į kiemą ir pasakė: "Aš čia gyvensiu!". Amžiaus sunkiai prognozuojamo, nes labai smulkutė, bet pagal dantis jau virš pusmečio. Ėda viską ir nuolat prašo meilės ir glostymų. Vo tep. Kai saka, "свято место пусто не бывает". Į namus dar neleidžiama, bet man atrodo, čia tik laiko klausimas. :)

Šįryt ji buvo užsukusi pas mus į kiemą, mano kates nušnypštė kaip kobra. Labai juokinga, kai Haku ėjo uostytis, o ji, toks pūkuotas spirgas n kartų mažesnis, bandė atrodyti baisi. :) 

Atsakyti

Dar turiu klausimą dėl Milkos: o katės irgi būna ryžos? :hmm: Galvojau, kad tik katinai.

Atsakyti

Ipuko sesuo ryža. čia va jie abu vaikystės kieme😀

C4693286-FE14-4-E5-E-BE20-23214-E455-D3-

Atsakyti
Ipukas su sese kudloti. Milka bus trumpaplaukė. Sūnus pasiėmė Volmer kalendorių, išsiaiškino, kad jos nurodyta šiandien data kaip gera diena parsivesti į namus gyvūną, tad specialiai ryte nuvažiavo parvežti.
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2020 07 24, 13:03)
<p>Dar turiu klausimą dėl Milkos: o katės irgi būna ryžos? hmm.gif Galvojau, kad tik katinai.</p>

Tikrai buna, turiu savo išsvajuota ryžiuke, seniau čia rodemes:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reginok: 24 liepos 2020 - 19:05

Gielux, narkomane negali, o alkoholikė galėtum būti? :D

Joooooooo  :lol:  :sutinku: 
Night, užjaučiu. Niekados neteko susidurt su neuroleptikais iki dabar, šūduks anie, aišku gal kiti kitaip veikia. Laikykis  :4u: 

Dvibutis

4-A088-C4-C-BCF3-4-F72-AFAD-004-F95-F75-

Atsakyti

Kokia Garfildė  :wub:  nu kai gražūs man tie ryžikai  :wub: 

Atsakyti

Labukas!

Aha,ryžikai  -  jėga!! Kada  nors  būtinai turėsiu ryžiuką ,nors  ką  gali  žinot,kur širdis  nuves,jau  sakiau,kad  gana  ilgaplaukių,o va  ėmė  ir  atsirado  Špulė...

RYŽIUKAMS  SPAUDŽIAM  LETENAS!

Mergaitės, per  šitą  nesąmonę  su  paskendusiais  serveriais  esu  tokia nusikalusi,kad,rodos,net  gulėt  reikia  pastangų!Netikėkit  komentarais,neva  tai  daktarai  poilsiauja....koridoriai  tušti...O vargšai  pacientai  už  durų  neprisibeldžia....Gal  kažkur  ir  yra  taip,bet  dauguma  medikų  ypač  PSPC  dirbam  kaip bėriai  galvų  nepakeldami,šią  savaitę  priėmėm  156 pacientus  poliklinikoje,paskiepijau  98 vaikus,atsakėm  į  kokius  3000 skambučių su  visokiomis  skambinančiųjų  nuotaikomis,surašiau  du  tušinukus,sudėjau  keturis  kalnus  kortelių,kurių  duomenis  reiks  suvesti  į  tą  sušiktą  e-sveikatą,kai  toji  atsigaus,iki  atsigaus,kortelių krūvos  didės....nu  žodžiu,mes  nebetoli pragaro...

Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(zundyte @ 2020 07 25, 11:18)
Netikėkit  komentarais,neva  tai  daktarai  poilsiauja....koridoriai  tušti...O vargšai  pacientai  už  durų  neprisibeldžia....

Na aš tai gandais nesivadovauju, bet pati buvau dvejose valstybinėse poliklinikose ir mačiau situaciją....sergantys absoliučiai niekam nerūpi...užtat privačioms klinikoms aukso amžius dabar - o kas žmonėms belieka? Plius mūsų kaimynėlis šeimos daktaras ir klinikos vadovas...tai iš jo irgi visko prisiklausom. Tik jis, aišku, nežino, kad ant valstybinių medikų laikau pyktį ax.gif
Mūsų situacija - ėjom su vaikais sveikatos patikrinimui prieš mokyklą. Odontologė rado vieną dantuką su mažu kariesu ir tiesiai šviesiai pasakė - jeigu mokamai, tai galiu registruoti už poros savaičių, jeigu nemokamai - lapkričio viduriui (kai jau garantuotai bus ale antroji banga ir karantinas). Normalu? Apie ortodontinį gydymą išvis tyliu. Tik privačiai, nes paprasčiau į Australiją nukeliauti pėsčiomis, negu pas valstybinę ortodontę pakliūti biggrin.gif
Kaip pensininkė atburbėjau ax.gif

Į temą. Fantai antradienį sterilizacija unsure.gif Nors vetė kreivai pažiūrėjo į mane, kai pasakiau jos amžių... nebelauksim, nes ryžas kavalierius vos ne kasdien aplink mūsų namą trinasi unsure.gif Jei dar lauksim, tada galėsiu visas apdalinti ryžais meiniškais fantukais ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 25 liepos 2020 - 11:41

Jei dar lauksim, tada galėsiu visas apdalinti ryžais meiniškais fantukais ax.gifbiggrin.gif

Nebūtinai ryžais. :rolleyes:  Kažkaip ten tie genai įdomiai dėliojasi. Ir antra, meinų branda gana vėlyva. Pirmo morčiaus realu sulaukti apie 9-10 mėn. Tad ramiai. Greičiausiai Fanta tiesiog zosė smalsianosė, kaip ir mano kilmingasis zosius - būtinai reikia susipažinti su kiekviena ir kiekvienu, užsukusiais į kiemą.
Zundyt, šimtas užuojautos balionų! :4u:  Neįsivaizduoju, kaip jūs atsilaikot. Gaila visų medicus poliklinicus vulgaris, gaila ir ligonių, kurie niekur negali prisibelsti pagalbos. Ir liūdna, kad labiausiai pažeidžiamiems ir tos privačios paslaugos neįperkamos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 25 liepos 2020 - 11:51