ooo, Evora! 🥰 labai panaši į Ipuką Milka😀
kiek jai dabar?
kaip senolės reaguoja į naują sugyventinę?😀
Labas penktadienis, atėjau pagirti uodeguotųjų (kiškiauodegės kailiniuotės senokai nerodė ). Aš, kaip meiniasnukių fanatė, nuo Fantos visai lyyydausi.
Parsivilkau namo pas savo katinus, nuglosčiau, nusistresinau. Vis tik namie geriau nei pas anytą.
Pasidalinsiu kiemo naujienomis. Mano kaimynė - labai šneki ir smagi bendraamžė- turėjo katę. Kuri tik atsikrausčius mano katus nuo tvoros apriaumojo. Tai va, ta katukė prieš keletą savaičių iškeliavo Vaivorykštėn (tikėtina, kad kažkuo apsinuodijo, gal suėdė apnuodytą pelę). Kaimynė katę apraudojo ir pasakė, kad jei kažką ir parsives vietoj jos, tai jokių leidimų į namus, gulėjimų lovoj ir pan. - nes paskui labai skauda atsisveikint. Ir ką jūs galvojat? Grįžus nueinu pas ją raktų, o ten liesa pūkuota būtybė apie kojas trinasi! Sakė, pati atėjo į kiemą ir pasakė: "Aš čia gyvensiu!". Amžiaus sunkiai prognozuojamo, nes labai smulkutė, bet pagal dantis jau virš pusmečio. Ėda viską ir nuolat prašo meilės ir glostymų. Vo tep. Kai saka, "свято место пусто не бывает". Į namus dar neleidžiama, bet man atrodo, čia tik laiko klausimas.
Šįryt ji buvo užsukusi pas mus į kiemą, mano kates nušnypštė kaip kobra. Labai juokinga, kai Haku ėjo uostytis, o ji, toks pūkuotas spirgas n kartų mažesnis, bandė atrodyti baisi.
Labukas!
Aha,ryžikai - jėga!! Kada nors būtinai turėsiu ryžiuką ,nors ką gali žinot,kur širdis nuves,jau sakiau,kad gana ilgaplaukių,o va ėmė ir atsirado Špulė...
RYŽIUKAMS SPAUDŽIAM LETENAS!
Mergaitės, per šitą nesąmonę su paskendusiais serveriais esu tokia nusikalusi,kad,rodos,net gulėt reikia pastangų!Netikėkit komentarais,neva tai daktarai poilsiauja....koridoriai tušti...O vargšai pacientai už durų neprisibeldžia....Gal kažkur ir yra taip,bet dauguma medikų ypač PSPC dirbam kaip bėriai galvų nepakeldami,šią savaitę priėmėm 156 pacientus poliklinikoje,paskiepijau 98 vaikus,atsakėm į kokius 3000 skambučių su visokiomis skambinančiųjų nuotaikomis,surašiau du tušinukus,sudėjau keturis kalnus kortelių,kurių duomenis reiks suvesti į tą sušiktą e-sveikatą,kai toji atsigaus,iki atsigaus,kortelių krūvos didės....nu žodžiu,mes nebetoli pragaro...
Jei dar lauksim, tada galėsiu visas apdalinti ryžais meiniškais fantukais
Nebūtinai ryžais. Kažkaip ten tie genai įdomiai dėliojasi. Ir antra, meinų branda gana vėlyva. Pirmo morčiaus realu sulaukti apie 9-10 mėn. Tad ramiai. Greičiausiai Fanta tiesiog zosė smalsianosė, kaip ir mano kilmingasis zosius - būtinai reikia susipažinti su kiekviena ir kiekvienu, užsukusiais į kiemą.
Zundyt, šimtas užuojautos balionų! Neįsivaizduoju, kaip jūs atsilaikot. Gaila visų medicus poliklinicus vulgaris, gaila ir ligonių, kurie niekur negali prisibelsti pagalbos. Ir liūdna, kad labiausiai pažeidžiamiems ir tos privačios paslaugos neįperkamos.