Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Pas man abu ir Grikis ir Juma glaustūnai. Juma sąžiningai kas rytą man apie kaklą vyniojasi, Grikis iš vakaro atlieka pilvo preso minkymo seansus, apie tarpinius švelnumo priepuolius tarp ryto ir vakaro tai jau ir tyliu  :)  apmylėta ir apglaustyta esu iki pat ausų.

Šponkuti - sveikinu su gražia proga  :4u: 

Glostomas ir neglostomas variantas labai akivazdžiai pademonstruoti  :D 

Fanta jau visa panelė  :wub: 

Evoros pūkuotosios tikrai nesukelia noro bėgti darban  :) 

Gražuolė Pusnė  :wub: 

Vakarykštės linksmybės

20200715-200401.jpg

20200715-200403.jpg

Pritvėriau tave, dabar niekur nedingsi

20200715-200409.jpg

Ot ir nepritvėriai

20200715-200415.jpg

Atsakyti

Grikis kantriai iškentė visus Jumos žaidimus ir galiausiai abu sumigo

20200718-203856.jpg

20200718-204337.jpg

20200718-204338.jpg

20200718-204344.jpg

Atsakyti
Gražus Magnumos katinėlių lietuviškas serialas.

Šiauliuose didelė tvankuma baigėsi smarkiu lietumi su dažna perkūnija. Gerai, kad mano katelės jos nebijo. Miegojo net ausyčių nekarpydamos.

Vaizdas pro balkono langą baigiantis lietui.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labos,

atostogos baigėsi, vakar puolė depresija, o šiandien galvoju- pailsėsiu nors :)

Pirmiausia Šponkučiui ilgų ir laimingų, šaunuoliai, galvojau,( kad aš viena datą rinkaus : 2000.05.15 ir 2015.05.15, bet aš ne nuo draugystės ...ar pažinties...sunku pasakyti, kada pasikeitė santykiai iš draugystės, į ..simpatiją, trauką,...meile, o nuo apsigyvenimo kartu)

Lapyn, sveikatos mažutei, o tau stiprybės

Gieliux, sveik ir labai liūdna dėl Riešutėlio....:( deja...mano dukriukas palaidojo triušįį (prieš  metus) per Kalėdas pasiėmė iš manęs katuką...būtinai kokios nors bėdos, ...sakė paskutinis jos augintinis....su Sausainiu viskas gerai, bet skrandis jautrokas, ieškos toliau problemos, bet prisirišam mes labai prie jų

Aist, :4u:  kantrybės...užaugini...paleidi....o tada "nusisavina"...o dar kita kultūra, saunkoka, bet tu ideali  :)

Erendira, bateliai nerealūs, bety p[raleidau info apie Rūt????

Eivora, o kiek Nikutei?

Night,  :4u: 

Dėl žemės...aš užaugau ant asfalto Kauno centre...(prie autobusų satoties) giminėje "žemdfirbių nėra kaip ir, mamos teta, gyveno vienkiemy ir ten mane vasarai ištremdavo- šienai, normos...buvo žiauru...dabar 25 a žemės, jaučiu malonumą(gaila laiko trūksta) bet vaikų niekad neverčiau ravėti, aš

užsimaniau, aš ir "vargstu" nei vaikai , nei mama, nesupranta manęs...

Ir į temą, visi plaukuotukai tiesiog fantastiški, kiekvienas savaip nepakartojamas

Atsakyti

Šponkuti, va ką aš auginu.....https://youtu.be/S5u4brASbQ4

Atsakyti

Diinka, och vargšas mazgis. Toks buvo nuo pradžios ar sirgo

Atsakyti

Ooo, Diinka... :unsure:​ . bet taip nori žaisti  :wub: 

O apie Rut nelabai ką pražiopsojai - išvažiavo mokytis, susirado draugą britą, bet ai, žinai kaip ten būna, kai tau 20 metų :) 

Atsakyti

Ojoi Diiinka koks kleckis :unsure:  Bet tikrai Kugio giminaitis: čia jums kažkas blogai, man tai viskas ok  :D 

Atsakyti

Šponkuti, net nežinau, papuolė poros dienų, be mamos 190g, pridėjau prie įmotės, ji žiūrėjo, bet jos vaikiai didesni būvo, tai jis visai neaugino svorio, o primaitinamas nei iš buteliuko, nei iš švirkšto, nesileido, kelis mišinukus išbandžiau ir ožkapienį, spjauna ir viskas, po trijų svaičių vis dar gyvas, svoris kaip ir visą tą laiką svyruoja 190-210 g.Pagalvojau, kad jau gali ragaut konservą, pasiūliau recoverio, kaip puolė, pradėjo auginti svorį, pradžioj ar nepastebėjau ar nekreipiau dėmesio, nes šiaip toks kerėpla buvo, po keletos dienu pastebėjau kad griūvinėja, pradžioj galvojau kad kojytės silpnos, pasileidom traumėlį, pagėrėm b grupės vitaminų, paskui pamačiau, kad ir valgant galva dreba...gal net pablogėjo....nežinau, bijau kad nieko gero nebus...bet jis taip patenkintas gyvenimu, tai bandysim gyventi

Atsakyti

laba. 

greit permečiau, kuo gyvenat🙂giriu visus! 🎈

mačiau, kalbėjot apie glostomus ir neglostomus.

tai šitas iš glostomų rūšies:

B9-FC9-E24-D713-4084-B861-F9-FA7235-FDFB

Night, ryžto! viskas tik į gera😉

Atsakyti
Diinka, Kugiui ilgai leidom steroidus, galvos purtymas išnyko. Reikėtų paimti į rankas kačiuką, pakreipti jį kiton pusėn ir žiūrėti ar akys vietoj, ar biški laksto į šonus. Jei laksto - reiktų vaistų.
Atsakyti

Sveikos

Ipukas  :wub: tobulai tobulas  :wub: 

Atsakyti