Labos,
atostogos baigėsi, vakar puolė depresija, o šiandien galvoju- pailsėsiu nors
Pirmiausia Šponkučiui ilgų ir laimingų, šaunuoliai, galvojau,( kad aš viena datą rinkaus : 2000.05.15 ir 2015.05.15, bet aš ne nuo draugystės ...ar pažinties...sunku pasakyti, kada pasikeitė santykiai iš draugystės, į ..simpatiją, trauką,...meile, o nuo apsigyvenimo kartu)
Lapyn, sveikatos mažutei, o tau stiprybės
Gieliux, sveik ir labai liūdna dėl Riešutėlio.... deja...mano dukriukas palaidojo triušįį (prieš metus) per Kalėdas pasiėmė iš manęs katuką...būtinai kokios nors bėdos, ...sakė paskutinis jos augintinis....su Sausainiu viskas gerai, bet skrandis jautrokas, ieškos toliau problemos, bet prisirišam mes labai prie jų
Aist, kantrybės...užaugini...paleidi....o tada "nusisavina"...o dar kita kultūra, saunkoka, bet tu ideali
Erendira, bateliai nerealūs, bety p[raleidau info apie Rūt????
Eivora, o kiek Nikutei?
Night,
Dėl žemės...aš užaugau ant asfalto Kauno centre...(prie autobusų satoties) giminėje "žemdfirbių nėra kaip ir, mamos teta, gyveno vienkiemy ir ten mane vasarai ištremdavo- šienai, normos...buvo žiauru...dabar 25 a žemės, jaučiu malonumą(gaila laiko trūksta) bet vaikų niekad neverčiau ravėti, aš
užsimaniau, aš ir "vargstu" nei vaikai , nei mama, nesupranta manęs...
Ir į temą, visi plaukuotukai tiesiog fantastiški, kiekvienas savaip nepakartojamas