Sveikos. Šiandien su vyru esame lygiai 10 metų kartu ir lygiai 5 metai vyras ir žmona. Galvojom ryte praplauksim Nerimi su irklentėm. Mano mašiną palikom pirmam Valakampių papludimy ir su mb mašina nuvažiavom į Nemenčinę. Galvojom na 2-3h pasiplaukiosim, gausis apie 20 km. O pasirodo nė velnio gavosi 28km ir 4:45 valandos plaukimo tai gal šiandien jau nebešvesim daugiau Torčiuką ryt valgysim
Šponkiuk, kaip miela skaityti.Linkiu dar daug ilgų ir gerų metų kartu.Saugokite šeimą, saugokite meilę
Savaitgalis pralėkė kaip meteoras,vėl pirmadienis, vėl į darbą.
O kažkam amžinas sekmiaudienis
MB rado puikų kilimą turintiems katinų, kurie mėgsta pavėmalioti (ir ne tik) ant kilimo: https://pigu.lt/lt/b...SxOMaDBZyi7oXHI
Labas rytas
Šponkiuk, sveikinu ir linkiu
O kilimuks tai labai praktiškas ypač gyvenant su Matilda
Lisitėjos pūkiai susirangę
Šponkuti, man tas kilimas jau dabar atrodo kaip kačių WC pastovi vieta. Praktiškas, bet tikrai neimčiau. Man iš kart vaidenas darganoto rudenio cepelininis dangus ir surūgusi nuotaika.
Night13, kaip tau nuotaikos pirmadienio sulaukus?
Mes rytą pradėjom nuo orų prognozės nustatymo
Po pusryčių...
Čigonėlei vis dar reik šiltos vietelės-tik ir laukia kada aš dubcę nuo kompo kėdės pakelsiu.
Pasižiūrėjus į savo kataites ir aš motyvaciją darbui praradau... Tęžtu....
Evora, nors darrrrr savaitei (turbūt) atidėjau prašymo nunešimą, visgi kol kas šian jaučiuos normaliau. Gal kad sprendimas jau tvirtas ir užuodžiu "laisvę". Gal šiaip tokia diena.
Agentas su manimi nenori turėti jokių reikalų, tik ir laukė kol išsinešdinsiu. Šiek tiek apnaglėjo, bet jam tik į naudą. Jei mama išeina į lauką, gailiai miaukia.
Gal jį ir suprantu, nes aš noriu pagauti ir paniurkyti, bučiuoju ir myluoju, o jis gi ne koks šuo...
Pusnė reikalų irgi nelabai norėjo vakar su manim turėti, bet bent nakvoti priėmė.
Šiaip aš žaviuosi tavimi-esi drąsi keisti gyvenimą. Ne kiekviena išdrįsta keisti šalį, mesti darbą, išeiti į nežinią.
Katinų jokių niekada neniurkau, nekočioju ir nesu bučiavusi. Jie gyvena savo nepriklausomą gyvenimą ir yra ne žaisliukai laisvalaikiui. Praeidama pora kartų perbraukiu per figūrą, pakalbinu. Jei nori bendravimo pačios lenda prie manęs, net su nosimi baksnoja į ranką, kad glostyčiau arba laižo rankas. Glostymo procedūra pereina į viršugalvio pakasymą, tada leidžiamės su kasymu žemyn iki uodegos ir vėl kylam aukštyn iki pasmakrės. Čigonka dar ir pilvą atverčia iškasyti. Dėl tokio masažo jos ir ateina. Jo metu nesibaigiantis murkimas ir raitymas kūno pagal kasymo vietą. Tiesiog medituoja iš malonumo.
Kas dvi dienos šukuojamos. Jei ryte, po pusryčių pamirštu pasiimti šukavimo šepečius, Čigoniukas laksto paskui reikalaujančiai žviegdama. Tik paimu šepečius ir eina šalia Mrrre, mrrre, mrrre keistai murkteldama.
Pabandykit kiekvieną , net ir svetimą katę, paglostyti galvytę ir keliais pirštais pakasykit viršugalvį tarp ausų. Matysit kaip patiks ir pradės murkti. Kitą kartą pati atlėks, kad pakasytumėt.
Kivuka, tikrai duosi Fantą? Kaip tik savaitgalį tavo pusėn važiuoju
Pas mane glaustūnai yra Runcius su Pedriuku. Runcius būna atskuba su savo senais sąnariais ir reikalauja skubiai pradėti kačiuko mylėjimo seansą - intensyviai glostyti Perdas labiau koketiškas - eini pro šalį, o jis jau verčiasi ant šoniuko, galvytę kreipia - negi praeisi kačiuko nepaglosčius Nepraeinu
Bižū irgi ateina pasiglaustyti, bet retokai. Na bet tada jau išminko visko, iškompostiruoja nagais ir dar apsiseilėja
Matilda ką, prie maitinimą pati trinasi į rankas, galima paglostyti ABIEM rankom
Duosiu duosiu Vyrui atostogos, lekiam tai šen, tai ten, nereiks sukti galvos, kas čia atvažiuos su ja pabūti
Tik kol parsiveši - iš proto išeisi nuo jos rėkimo Važiavimas - priešas Nr 1
Sveikos
Svaikinu, Šponkuti ir linkiu dar daug daug kartu
Nekenčiu tų vaistų, su skaudančia koja įsiropščiau į vyšnią, išlipau su dviem kibirais.
Dabar vykdau jų skerdimo procesą, nebekenčiu jau ir vyšnių blaiviu protu tokių bajerių net nesugalvočiau
O čia į temą
Neglostomas katino variantas
Glostomas katino variantas