Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos  :4u:  Lapynos dukriukui greito sveikimo  :4u:  Erendiros pelargonijos man rodo jau su gera garantija  :D  labai gražios  :)  Pas man balkone raudonos pelargonijos bujoja. Kųti žydintys augalai nelabai nori gyventi pietiniame balkone, bet man ir pelargonijom gerai  :)  Kugis lakstūnas  :D  Fanta ištie alpinistė  :D  Erendira - man rodos šis savaitgalis atsidėkos šilumamėgiams už kantrybę  :rolleyes:​  O pas mus kas rytą tie patys žaidimai 20200713-050727.jpg20200713-050732.jpg20200713-050735.jpg20200713-050743.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 17 liepos 2020 - 06:19

Labas rytas :4u: 

Aš visad sakiau, kad Kugis nepaprastas katinas :hihihi:

Magnunos žaidūnėliai  :wub: Bet tai kaip vienas kitam nenusibosta  :D 

Aist, jo suprantu. Staiga tavo vaikas jau ne vaikas. ir ne(visai)tavo. Ir gal visai net ne tas, kurį pažinojai :) Ir tvarka namuose jau turi būti kitokia, su dar 2 suaugusiais žmonėmis  :)​   :4u: 

Atsakyti

Erendira - žaidūnėliai vis dar susiklijavę  :)  kasdien žaidžia tuos pačius žaidimus, Grikus kasdien pareigingai leidžiasi Jumos nugalimas, sąžiningai griūva ant nugaros letenom į viršų, Juma džiaugiasi nugalėjus kiekvieną kartą kaip pirmą kartą ir abu bais laimingi  :D  šimtaprocentinis atitikimas, net nebežinau kuriam labiau pasisekė kad susiėjo kartu  :) 

Aist - valdyk namus ir gyventojus  :4u:​ 

Atsakyti
Gėlės šiaip gražu, bet tokiai kaip man, atrodo neverta vargo, nes žydi trumpai, o rūpintis reikia jei kambaryje, ištisus metus. Šiuo metu neturiu nei 1 gėlės, bet čia ir ne be kanibalo Pusneriaus pagalbos.

Šponkuli vakar perskaičiau tavo postą ir mąsčiau gal ir man duotų buletenį. Nes tikrai labai sunku keltis, šukuotis, praustis, o dar dirbti... Tiesą sakant, nelabai ir šukuojuos, o prausiuos kaip katinas, nes viskas reikalauja be proto daug jėgų. Bet paskui pagalvojau, ar neatidėliosiu ir toliau išėjimo. Po to išguglinau, kad gydytoja šią sav. atostogauja.
Bet šiaip ar taip, jau vėėėl matau, kad teks atidėti gal kelias dienas dar. Visos mintys į tai, apie tvarkymąsi net nekalbu.

Rytoj važiuosiu aplankyti mamą su jos keturkoju draugu. Beliko jis, ir dar laiko 4 vištas su gaidžiu. biggrin.gif
Pas vištų gan dažnai ateina svetys ir siūlo nemokamą taxi. Svetys su ruda pūsta uodega. Panašu, kad gyvena ne miške, o maždaug už 1 km nuo mamos namų tokiuose griuvėsiuose, apugusiuose krūmais. Ir, panašu, kad turi mažiausiai 2 lapiukus. rolleyes.gif
Agento į lauką vis dar neleidžia. Bijo, kad pasiklys ir negrįš.

Atsakyti

Night, teisingai , kad neleidžia Agento mama, nes ta viešnia ryžoji gali padėti negrįžti...

Ir, šita, žinau, kaip norisi nustumti sprendimus ir kiekviena su savimi sutarta diena kažko nedaryti atrodo tiesiog puiki, bet padarius puikesnė atrodo jau ne viena diena  :4u:​ 

Atsakyti

Sveikos

Suprantu ir užjaučiu visas, kam negerai  :4u: 

Vakar vakare išlydėjom į vaivorykštę Riešutuką

Atsakyti

Gielux  :4u:  :4u:  :4u: 

Pas jus jis nugyveno ilgą ir sotų gyvenimą. Ir net Diinkos garšvų ne per seniausiai gavo... liūdna, kad mūsų draugai gyvena trumpiau... Bet džiugus tas laikas, kai būna su mumis.

Atsakyti
Laba bigsmile.gif

Magnunos
draugai wub.gif wub.gif wub.gif Ir kaip Grikučio apvalumus tokios laibos kojytės atlaiko biggrin.gif

Gielux 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš tuoj čia vyšnias suskaičiuoju ir eisiu namo.. ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Gielux, užjaučiu. Tik nebesusigaudau kas yra Riešutukas. unsure.gif

Kalbėjau su mama, tai, pasirodo, jauna kaimynė irgi buvo nusipirkusi vištų, iš kurių 7 jau išnešė greitasis uber taxi su pūsta odiga. Sakė, tik pasigirsta "kokoko" ir taxi jau nuvažiavęs. Labai efektyvus.
Tik nesupratau, Erendira, dėl Agento. Nemanau, kad agentus lapės nešioja. unsure.gif

Agentą vakar aplankė Lokė. Štai tokia: vartotojo įkelta nuotrauka
Agentas lyg ir pratęs prie šunų, bet, deja, išsigando. O su Dūmu (kažkada buvau įkėlus sesės katiną) draugauja.

Aist, pykstatės su "vaikais"? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 17 liepos 2020 - 15:01

Night, lapė laisvai gali sumedžioti katiną... 

Labai graži Lokė  :wub: 

Atsakyti

Ačiū, merginos  :4u: 

Night, Riešutukas buvo jūrų kiauliukas. 
Bela labai ieškojo savo draugelio. 
O aš sėdžiu ant gabapentino, taip pojūčiai hmmm  :blink: vis turiu save grąžint į realybę. Kad nepagalvotumet, kad man kuku. Tai pasigavau nervo uždegimą. Vakar pagaliau prisiruošiau prisiduot daktaram, tai va prirašė kažkokį nervus atpalaiduojantį, sakė, kad galiu jaustis biški girta  :blink: man žiauriai nepatinka, bet bent jau koja mažiau skauda. Dar ir adatos pasodino. Kažkokį priešuždegiminį, skausmingas iki negaliu  :blink: Dabar keikiu save, nes pasakiau, kad vyras gali suleist.  
Šiandien jaučiuosi kosmose, Riešuto gaila, savęs gaila  :blink: 

Atsakyti
Erendira, siaubas... Jei tikrai taip, tai visai gali būti, kad Juodulys papuolė. verysad.gif Jis gan lėtas ir ramus kačiokas buvo. verysad.gif

Gielux, sveik. 4u.gif unsure.gif Geras žmOgus, tai gaila tavęs tikrai.

Aš negaliu pasikelti, nors sunku net gulėt ir nejudėt, ramiakai nepadėjo. Atėjo guodėjas kanibalas Pusnierius. Anas žiūri filmukus, aš merdėju:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti