Sveikos Lapynos dukriukui greito sveikimo Erendiros pelargonijos man rodo jau su gera garantija labai gražios Pas man balkone raudonos pelargonijos bujoja. Kųti žydintys augalai nelabai nori gyventi pietiniame balkone, bet man ir pelargonijom gerai Kugis lakstūnas Fanta ištie alpinistė Erendira - man rodos šis savaitgalis atsidėkos šilumamėgiams už kantrybę O pas mus kas rytą tie patys žaidimai
Labas rytas
Aš visad sakiau, kad Kugis nepaprastas katinas
Magnunos žaidūnėliai Bet tai kaip vienas kitam nenusibosta
Aist, jo suprantu. Staiga tavo vaikas jau ne vaikas. ir ne(visai)tavo. Ir gal visai net ne tas, kurį pažinojai Ir tvarka namuose jau turi būti kitokia, su dar 2 suaugusiais žmonėmis
Erendira - žaidūnėliai vis dar susiklijavę kasdien žaidžia tuos pačius žaidimus, Grikus kasdien pareigingai leidžiasi Jumos nugalimas, sąžiningai griūva ant nugaros letenom į viršų, Juma džiaugiasi nugalėjus kiekvieną kartą kaip pirmą kartą ir abu bais laimingi šimtaprocentinis atitikimas, net nebežinau kuriam labiau pasisekė kad susiėjo kartu
Aist - valdyk namus ir gyventojus
Šponkuli vakar perskaičiau tavo postą ir mąsčiau gal ir man duotų buletenį. Nes tikrai labai sunku keltis, šukuotis, praustis, o dar dirbti... Tiesą sakant, nelabai ir šukuojuos, o prausiuos kaip katinas, nes viskas reikalauja be proto daug jėgų. Bet paskui pagalvojau, ar neatidėliosiu ir toliau išėjimo. Po to išguglinau, kad gydytoja šią sav. atostogauja.
Bet šiaip ar taip, jau vėėėl matau, kad teks atidėti gal kelias dienas dar. Visos mintys į tai, apie tvarkymąsi net nekalbu.
Rytoj važiuosiu aplankyti mamą su jos keturkoju draugu. Beliko jis, ir dar laiko 4 vištas su gaidžiu.
Pas vištų gan dažnai ateina svetys ir siūlo nemokamą taxi. Svetys su ruda pūsta uodega. Panašu, kad gyvena ne miške, o maždaug už 1 km nuo mamos namų tokiuose griuvėsiuose, apugusiuose krūmais. Ir, panašu, kad turi mažiausiai 2 lapiukus.
Agento į lauką vis dar neleidžia. Bijo, kad pasiklys ir negrįš.
Night, teisingai , kad neleidžia Agento mama, nes ta viešnia ryžoji gali padėti negrįžti...
Ir, šita, žinau, kaip norisi nustumti sprendimus ir kiekviena su savimi sutarta diena kažko nedaryti atrodo tiesiog puiki, bet padarius puikesnė atrodo jau ne viena diena
Sveikos
Suprantu ir užjaučiu visas, kam negerai
Vakar vakare išlydėjom į vaivorykštę Riešutuką
Gielux
Pas jus jis nugyveno ilgą ir sotų gyvenimą. Ir net Diinkos garšvų ne per seniausiai gavo... liūdna, kad mūsų draugai gyvena trumpiau... Bet džiugus tas laikas, kai būna su mumis.
Kalbėjau su mama, tai, pasirodo, jauna kaimynė irgi buvo nusipirkusi vištų, iš kurių 7 jau išnešė greitasis uber taxi su pūsta odiga. Sakė, tik pasigirsta "kokoko" ir taxi jau nuvažiavęs. Labai efektyvus.
Tik nesupratau, Erendira, dėl Agento. Nemanau, kad agentus lapės nešioja.
Agentą vakar aplankė Lokė. Štai tokia:
Agentas lyg ir pratęs prie šunų, bet, deja, išsigando. O su Dūmu (kažkada buvau įkėlus sesės katiną) draugauja.
Aist, pykstatės su "vaikais"?
Night, lapė laisvai gali sumedžioti katiną...
Labai graži Lokė
Ačiū, merginos
Night, Riešutukas buvo jūrų kiauliukas.
Bela labai ieškojo savo draugelio.
O aš sėdžiu ant gabapentino, taip pojūčiai hmmm vis turiu save grąžint į realybę. Kad nepagalvotumet, kad man kuku. Tai pasigavau nervo uždegimą. Vakar pagaliau prisiruošiau prisiduot daktaram, tai va prirašė kažkokį nervus atpalaiduojantį, sakė, kad galiu jaustis biški girta man žiauriai nepatinka, bet bent jau koja mažiau skauda. Dar ir adatos pasodino. Kažkokį priešuždegiminį, skausmingas iki negaliu Dabar keikiu save, nes pasakiau, kad vyras gali suleist.
Šiandien jaučiuosi kosmose, Riešuto gaila, savęs gaila
Gielux, sveik. Geras žmOgus, tai gaila tavęs tikrai.
Aš negaliu pasikelti, nors sunku net gulėt ir nejudėt, ramiakai nepadėjo. Atėjo guodėjas kanibalas Pusnierius. Anas žiūri filmukus, aš merdėju: