Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labos  :4u: 

Kugis puikusis  :wub:  Na koks jis man gražus  :wub:  :wub: 

Lapyn, glėbys sveikatos mažylei it kantrybės tau  :4u:  :4u:  :4u: 

Aist ir Erendira mandros - žentai ir marčios iš užjūrio ax.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Aha, lyg kas mūsų būtų klausęs  :D 

Aš visiškas augalėlis šilumamėgis  :B  Toks jausmas, kad su karščiais gyvenimas baigėsi  :blink:  :rolleyes:  Bet tikiuosi kad dar grįš  :ax: 

Beje, gal žinot, kaip man čia gaunasi, kad kiek bekomponuočiau lauko palangių lovelių gėles, vis tiek gaunasi pelargonijos?  :oh:​ 

Atsakyti

Erendira, man tai lobelijos patiko, kitais metais tikrai vėl sodinsiu. Fotografuota liepos 2, dabar daugiau žiedų

20200702-180019.jpg

O čia Bugi užsimanė Kamanę apžiūtėti

20200714-204246.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 15 liepos 2020 - 08:28

Aha, gražios :) 

Vakar nusipirkau dar vieną lovelį, 2 pelargonijas turėjau iš savaitgalio  ir galvojau prikomponuosiu dar 2 vnt kažkokių kitokių (nepažįstu) ir ką - tilpo tik pelargonijos  :lol:  :lol:  :lol: žodžiu, komponuotoja iš manęs... :oh: 

Antra vertus, visai smagų užsiėmimą radau - nusipirkau tokių susnų negarantinių pelargonijų iš senukų už mažai pinigų ir laukiau paskui , kokiomis gi spalvomis pražys  :rolleyes: 

Atsakyti
Šponkulio rimta flora, o Kūgis kaip arklys.
Išvis jūs man visos atrodot rimtos moterys: žemės ūkis, namai, viską... Aš tai nelabai tokia rimta... Pradedant, kad namų neturiu, baigiant buitimi ir pomėgiais. Čia kada mama kvietė atvažiuoti, tai sakiau "NEIŠDURSI, RAVĖK SAVO MORKAS PATI". ninja.gif
Mokyklos laikais turėdavau ravėti visokias nesąmones, kažkokius didžiausius daržus, kur daržovių užtekdavo pusei giminės. Man užtenka vien prisimint TAI, kad pavargčiau. lotuliukas.gif Nejaučiu jokios meilės nei gėlėms, nei kitiems augalams, turbūt atmušė visam gyvenimui, kaip ir su rankdarbiais, kur mokykloje per dailės ir darbelių pamokas reikėdavo kažką megzti - regzti, tai daryti išmokau, bet kažkada pabandžiau nusimegzti pirštines, tai brrrr, kokia kančia buvo.
Žodž rimti dalykai rimtoms moterims. unsure.gif

Jaučiuosi labai negerai ir toliau, bet tikiuosi iš savęs, kad pirmadienį pagaliau nunešiu prašymą eiti lauk (to dar nepadariau, nes neišsikapstai su darbais, o nenoriu palikti nemalonumų, nes jaučiuosi kalta, kad ne visada padirbu.

Į temą. Vakar naktį pabudau nuo kraupaus žviegimo. Maniau, kad žvėrelis prisispaudė, ar kažkas labai negero atsitiko. Tai spėkit..... JOS "SAUSAINIAI" DUBENĖLY BEVEIK BAIGĖSI. doh.gif
Atsakyti

Night, tiek aš , tiek vyras augom namuose, su daržais, talkom ir t.t :) bet, kai yra tavo, tai visai malonu pasiknisti, pasiekti kažkokį rezultatą. jau kai kalbėjom apie namą, galvojau, kad jokių gėlių pas mane nebus :) O dabar ne tik pradėti formuot gėlynai, bet ir loveliai ant teraso. šiuo metu trys, bet jau yra supjautos lentos dar dviem :) (tik kad šiemet jau į jas nieko nesodinsiu :) žodžiu, kai pradedi daryti, visai kitaip viskas atrodo :) O dėl neturėjimo, tai namas irgi nėra kaip ir mūsų, dar 22 metus už jį mokėt liko :D

Dėl darbo, nešk prašymą tuomet, kada jau sugalvojai, neatidėdinėk, nes visuomet atsiras priežastis, dėl kurio sdeli ir toliau vargsi. vienam darbe man labai nepatiko, vadovė kelianti įtampą, tai vieną rytą tiesiog fiziškai jau negalėjau eiti į darbą (prasidėjo kūno skausmai pagalvojus apie ėjimą į darbą), nuėjau pas gydytoją, pasiėmiau nedarbingumą, po poros dienų, kai kūnas atsigavo, nuvažiavau ir nuvežiau prašymą atleisti. Ir man tikrai palengvėjo, kitą dieną jaučiausi sveika kaip niekad :)

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Aš tai išvis ne daržo vaikas. Gėlės irgi man nepatinka savam kieme ax.gif Turim tik braškių, šilauogių ir aviečių - dėl vaikų. Bet jų prižiūrėt nereikia. Vyras turi lysvelę agurkų, bet ten jo reikalas, aš nė piršto nekišu. Man gražu, kai kieme trumpa žolytė, o ne gėlių kalnai ax.gif Nors meluoju, viena gėlė/krūmas man labai gražu, kai žydi wub.gif Tai rododendras. Būtent jį ir pasisodinau šiemet ax.gif Jau 11 metų gyvenu nuosavame name, tai jei per tiek laiko nepradėjo traukti žemė, tai kažin ar jau bepradės vėliau. Nors..niekada nesakau niekada biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:  Aš tai visiškas asfalto / betono vaikas. Gamta man būdavo fiii, viskas ten kruta, knibžda, o kartais net kanda  :blink:  Ir nehigieniška kaip  :lol:  (beje, nuomonės apie miegojimą palapinėje nepakeičiau  :D )

Bet nutiko taip, kad pastaruosius 22 metus gyvenau tik name ir per tiek laiko su kai kuo susigyvenau, o kai ką ir pamilau  :blush-anim-cl: 

Daržo neturiu, gėlės tik дуракоустйчивые :hihihi:, kurioms rūpesčio nereikia :) bet myliu vaismedžius (konkrečiai -trešnes  :ax: ) ir žalią veją  :rolleyes:  Man patinka tai, kad išsiplečia namų erdvė, todėl per karantiną nesijaučiau uždaryta  (aišku, visi Pavilnio  regioninio parko miškai už tvoros irgi  padėjo). Ir šiaip visai smagu gyvent gamtos ritmu - pavasarį aeruoji veją, plauni baseiną, išlenda krokai ir hiacintai (beje, gal kam reikia hiacintų, pasidalyčiau keliais cibuliukais, priaugo  :oh:  Balti  :wub: ), sulauki traputės žalumos, paskui įsibėgėja vasara (su trešnėmis ir gėlių loveliais  :rolleyes: ), po to atsliūkina ruduo, beržai pašonėj ir šermukšnis netoliese išdavikiškai pageltonuoja / paraudonuoja, paskui grėbi lapus ir balini medžius... Žiema nusikasinėji takelius ir braidai po tą patį  mišką...

Negarantinės paslaptingos pelargonijos  :rolleyes: (foto ne kažką, bet bendras vaizdas matyti :)

20200715-184325.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 16 liepos 2020 - 08:03
Užtat aš - tikra gamtos katytė ax.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Na, vienas šarmas ir puikumas ta Fanta  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Du priešdraugiai

20200714-200912-083.jpg

Atsakyti

Sveikos. 

Visų pirma, giriu visų florą ir fauną. Nuostabios lobelijos, pelargonijos, Fanta, Bugi, Hipė, Kugis. 

Labai džiaugiuosi, kad Lapynos dukriukui viskas sklandžiai praėjo. Būkit sveikos!

Mano namų fronte visa spalvų paletė. Ignas su drauge man netikėtai kelia įvairias emocijas. Derinamės vieni prie kitų, dėliojam naujas taisykles, mokomės būti. Pirma "daugiavaikė" savaitė  į pabaigą. Dar 6 savaitės liko.  :D 

Atsakyti

Kugio magnetinio lauko neatlaiko telefono kamera https://youtu.be/tYvUY8awJb0

Atsakyti