Kad jau taip tylu, duosiu sunkią, o gal kaip tik lengvą užduotį - parašykit kur yra katinas, kai daryta šita foto
Šponkuti, ten kairiau toks šešėlis
Arba išvis tau prie kojų ir nesimato
Šiap anas yr ten kur jam reik
Gal pas kaimynus ant mašinos?
spėju, kad katinas yra už tvoros kur nors😀
Už saulėgrąžos.
Labai gražus darželis.
Sveikos.
Šponkiuko botanikos sodas toooookio puikumo, kad net seilė nutįso.
Katino nematau niekur. Bet, irgi manau, kad yra ten, kur ir nori būti.
Pas mus namie staiga įvyko pagausėjimas - grįžo Ignas su drauge. Taigi, valgio gamyba trims transformavosi į valgio gamybą penkiems. Mergiotė amerikietė, tad man yra anglų kalbos nemokamos pamokos. Viešės pas mus iki rugpjūčio pabaigos. Turėčiau patobulėti.
Aist, džiugu, kad sudėtingasis atvykimas pavyko Ir džiaukis, kad mergina ne britė nes man Rut draugo taip ir nepavyko pamaitinti naminiu maistu, apart gryno kepto mėsos šmoto
O katinas, musiet, daržo vidury guli, svarbu nesimato
Ipukas gi koks fotomodelis
Fanta tai šypseną nuolat kelia
Saldi porelė O Grikelio uodegytė nebetilpo palapinėn
Visoms labas,
Labai mieli katai, jaunimėlis tai ir fotoafigieniški.
Šponkiuk, manau, kad katins už tvoros arba šiltnamy kokią varlę lukštena.
Esu ant LT, dukriukas taisos po operacijos, o aš vergauju anytos virtuvėj. Kadangi virtuvės nekenčiu, tai jau taikausi pabėgti.
Pasiilgau katinūūūū...
Na va, biški atkuto puslapis jap, Kugio nuotraukoje nėra, lakstė po pievą
Kaip džiugu žiūrėti gražias foto.
Aist,pusmartę įsitaisei? :lol:Lapyna, tau kantrybės, o mergiotei greito pasveikimo.
O aš,kad gyventi linksmiau būtų,vonios remontu užsiimu.Vonią keičiu,nes su restauracija nieko gero,bus tik pinigai veltui išmesti.
Skambino mama, kaime palei namus puskačiukas slankioja.Apsitarėm,kad paliks maistuko, bandys jaukintis.Paskui dar kitas kačiukas pasirodė.Tai keli jie čia?Susiparinau ir aš ir mama. Iš kur jie čia?Lyg ir negirdėjau,kad mūsų miškuose katės veistųsi
Kugis kaip žirgas pievoje
Aist ir Erendira mandros - žentai ir marčios iš užjūrio
Kai kam vietos ant žemės mažai...(per langą netyčia užmačiau) Tvora tai aukšta, iki šiol mums mįslė, kaip Fanta užsikaria ant jos Kažkurią dieną ant sandėliuko stogo radau - kažkaip užlipo, o nulipt nemoka. Nu alpinistė, ne kitaip..