Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kad jau taip tylu, duosiu sunkią, o gal kaip tik lengvą užduotį - parašykit kur yra katinas, kai daryta šita foto

20200712-122419.jpg

Atsakyti

Šponkuti, ten kairiau toks šešėlis  :hmm:  :D 

Arba išvis tau prie kojų ir nesimato  :D​ 

Atsakyti

Šiap anas yr ten kur jam reik  :D 

Gal pas kaimynus ant mašinos? 

Atsakyti

spėju, kad katinas yra už tvoros kur nors😀

Atsakyti

Už saulėgrąžos. :)

Labai gražus darželis. :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 14 liepos 2020 - 14:59

Sveikos. 

Šponkiuko botanikos sodas toooookio puikumo, kad net seilė nutįso.  :first:  

Katino nematau niekur. Bet, irgi manau, kad yra ten, kur ir nori būti. :)

Pas mus namie staiga įvyko pagausėjimas - grįžo Ignas su drauge. Taigi, valgio gamyba trims transformavosi į valgio gamybą penkiems. Mergiotė amerikietė, tad man yra anglų kalbos nemokamos pamokos. Viešės pas mus iki rugpjūčio pabaigos. Turėčiau patobulėti. 

Atsakyti

Aist, džiugu, kad sudėtingasis atvykimas pavyko :super: Ir džiaukis, kad mergina ne britė :hihihi: nes man Rut draugo taip ir nepavyko pamaitinti naminiu maistu, apart gryno kepto mėsos šmoto  :D  :D  :D 

Atsakyti
Šponkuti, nu daržas puikus 4u.gif Šaunuolė mirksiukas.gif
O katinas, musiet, daržo vidury guli, svarbu nesimato biggrin.gif

Ipukas gi koks fotomodelis wub.gif
Fanta tai šypseną nuolat kelia biggrin.gif

Saldi porelė wub.gif O Grikelio uodegytė nebetilpo palapinėn biggrin.gif
Atsakyti

Visoms labas,

Labai mieli katai, jaunimėlis tai ir fotoafigieniški. :)

Šponkiuk, manau, kad katins už tvoros arba šiltnamy kokią varlę lukštena.

Esu ant LT, dukriukas taisos po operacijos, o aš vergauju anytos virtuvėj. Kadangi virtuvės nekenčiu, tai jau taikausi pabėgti. :ninja:  

Pasiilgau katinūūūū...

Atsakyti

Na va, biški atkuto puslapis :) jap, Kugio nuotraukoje nėra, lakstė po pievą :)   20200714-200241.jpg  

20200714-200539.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 14 liepos 2020 - 19:14

Kaip džiugu žiūrėti gražias foto.

Aist,pusmartę įsitaisei? :lol:Lapyna, tau kantrybės, o mergiotei greito pasveikimo.

O aš,kad gyventi linksmiau būtų,vonios remontu užsiimu.Vonią keičiu,nes su restauracija nieko gero,bus tik pinigai veltui išmesti.

Skambino mama, kaime palei namus puskačiukas slankioja.Apsitarėm,kad paliks maistuko, bandys jaukintis.Paskui dar kitas kačiukas pasirodė.Tai keli jie čia?Susiparinau ir aš ir mama. Iš kur jie čia?Lyg ir negirdėjau,kad mūsų miškuose katės veistųsi :blink:

Atsakyti
Laba 4u.gif

Kugis kaip žirgas pievoje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aist ir Erendira mandros - žentai ir marčios iš užjūrio ax.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kai kam vietos ant žemės mažai...(per langą netyčia užmačiau) unsure.gif Tvora tai aukšta, iki šiol mums mįslė, kaip Fanta užsikaria ant jos blink.gif Kažkurią dieną ant sandėliuko stogo radau - kažkaip užlipo, o nulipt nemoka. Nu alpinistė, ne kitaip..

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 14 liepos 2020 - 19:37