Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labos! Bet tai Fanta kad išaugoooo :blink:  :wub:  meinėja katytė ne dienomis, o valandomis  :rolleyes: 

Besimėtantis Lisitėjos kailiukas  :wub:  Mano Bižū, jei išsprunka laukan, labai mėgsta aktyviai pasimėtyti kokiame smėlyje-žemėse  :D  Jau ilgiuosi šilumos  :unsure: 

Ciapų spalvos dangaus pas mus ir taip  apsčiai būna, kam dar gadinti tokią trumpą vasarą? Antra vertus, koralinės spalvos lakiniai batyčiai padeda nors kiek nuotaiką pasitaisyti  :D​ 

15943657125048255700667848985901.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 10 liepos 2020 - 09:31
QUOTE(Erendira @ 2020 07 10, 10:20)
Antra vertus, koralinės spalvos lakiniai batyčiai padeda nors kiek nuotaiką pasitaisyti  biggrin.gif

Liuks batyčiai wub.gif Tik jau kempinėlę reikia visur su savimi nešiotis, kad per lietų jie ir liktų liuks biggrin.gif
Atsakyti

Ai, visi turi trūkumų, o kempinėlė ar bent jau servetėlė rankinuke "juodoji skylė" (nepriklausomai nuo jo dydžio), visad atsiras  :D 

Atsakyti
Fanta jau maža lūšytė wub.gif Bet, tai vargo su tokia keliauninke kaip su dar vienu vaiku.

Lisitėja, čiupk pamestus kailinius-bus žiemai kepurė, visai kaip lapinė biggrin.gif

Erendira visai kaip aš-kuo gamtoje ar ant dūšios niūriau, tuo daugiau spalvų mano aprangoje

Spurgitai kaip vardas tinka-apvali, apvali iki pat letenėlių.

Mano katės vakarienę gauna 21:00. Bet jau visada prieš tą laiką su viltimi ir priminimu žvelgia į mane.
Po to:

vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien lietus lyja, darganoja, o Čigonėlė durnavoja-iš didelio tinginio net savo pakaklės nėrinius prausiasi atsigulusi.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Kokie prašmatnūs batyčiai :wub: Soriukas,bet užpavydėjau juodai.

O aš šnd į darbą išvykau baltais,naujais,verstos odos batais.Lauke pila kaip iš kibiro,kas iš mano čeverykų liks??? :hmm: Matomai jų tokia karma.

Bet jau Fantos didumas ir gražumas :wub: 

Kaip visada savimi užtikrinta Spurgytė :wub: 

Atsakyti

Tik dbr pamačiau Evoros pūkius😘

Atsakyti
QUOTE(evora @ 2020 07 10, 11:59)
Šiandien lietus lyja, darganoja, o Čigonėlė durnavoja-iš didelio tinginio net savo pakaklės nėrinius prausiasi atsigulusi.

Nu jau gražumas neišpasakytas wub.gif wub.gif wub.gif

Ai, ilgaplaukių mamos - nenutinka jūsų kataičiams bėdų po rimto reikalo? ax.gif Ar čia kad Fanta dar mažutė, ar kad kelnės ilgos, paskutiniu metu jau ne kartą į kelnes įsivelia kakio gabaliukas doh.gif Ir varinėja sau kaip niekur nieko hmm.gif doh.gif Kol kas nors neužuodžia. Tada jau plaunam kelnes ir subinę unsure.gif Gerai, kad kai prausiu žiūri ir tiek - nei draskosi, nei rėkia ax.gif Paskutinį kartą užsiknisau, tai neploviau, o iškirpau kelnių gabalą su visu kakiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 10 liepos 2020 - 11:12
Kivuka, mano Nikė yra seniausia iš visų čia prisiregistravusių kačių, tai jai jau senatvinių nuotykių su Rudžiu nutinka. Kartais per žemai pritupia ir per staigiai startuoja iš savo dėžės. Tai pakeliui pamesto aukso tenka rasti.
Žiauriausia buvo, kai pati čiuoždama ant sėdynės bandė nepageidaujamo draugo atsikratyti. Tikrai vos nesusileidau šokoladines drūžes per sofą, kilimines dangas pamačiusi. O, jau kvapelis pirmo šviežumo... Beveik pusvalandį ploviau viską vis pakeiksnodama. Jei jau tenka kokį varveklį jai iš pauodegio kirpti, tai be ceremonijų prispaudžiama prie grindų, uodega aukštyn atverčiama ir vykdoma operacija. Aišku, protesto žviegimas neišpasakytas, bet kas gali man priešintis-aš alfa vadas.

Čigonėlei kažkaip tokių nuotykių nenutinka. Ta tik atlekia pasiciekavyti ką čia šeimininkė draugelės pauodegiui daro. Už tai gauna greitai kailinius nešti, nes paleista Nikė tokio pažeminimo emocijas išlieja ant jos.
Atsakyti

Ačiū už gerą žodį batyčiams :blush-anim-cl: , net MB juos pastebėjo  :lol: 

Maniškiai visi trumpaplaukiai, tai tokių avarijų nenutinka. Nutukdavo Dyzeliui, kol išaugo... imdavausi žirklių :)

Šiandien ryte gerdami kavą su MB pasistebėjome, kad Pedras pradėjo gulėti ant kelių (seniau tik šalia kur prisiglaudęs, arba ant antklodės kokios) ir paskaičiavau, kad pagal žmonių metus Pedriukui jau apie 40, subrendo matyt  :ax:  Antra  vertus, iš to, kaip jis kartais (pavyzdžiui, vakar) laksto po visus namus uodega kabliu ir rėkdamas, nepasakytum, kad kokia tai branda jį būtų ištikusi :hihihi:

Atsakyti
Bet tai kaip Fanta išaugo, eik tu sau bigsmile.gif

Erendiros batų spalva nereali thumbup.gif Iš tolo turėtų matytis biggrin.gif
Aš, kaip tu, šiandien specialiai apsirengiau baltai ir ryškiai rožiniais/bordo batais biggrin.gif

Evoros gauruotosios, viena už kitą plaukuostesnės wub.gif Mielai suleisčiau rankas į tuos gaurus ax.gif
Atsakyti
Erendiros batus giriu ir aš, ir visus katukus.
Dėl Kivukos Fantos aš apakus kokia lūšytė taip greit pasidarė.
Reikalauju Ipuko fotografijos. excl.gif
Lisitėjai sveikinimai sulaukus 3-jų metų kartu su brangenybe. 4u.gif

Dėl pakibusių šūdukų Pusnei būdavo bėdos jaunystėj žalioj. Dabar pasitaiko laaaabai retai. Anais laikais širšę dar buvo įmanoma nuprausti, vėliau yra tekę imti popierių ir greitai su juo nurauti, nes gražiuoju ji tikrai nesiduos.
Tai va, Kivuka, tikėtina, kad su amžiumi jos kažkaip išmoksta atsisakyti šių kvapnių aksesuarų pauodegy.

Aist su savo "netobulumais" prajuokino. biggrin.gif

Mes gyvenam įprastai: aš depresijose, Pusnė draugauja daugiausia su savimi. Ačiūdie, lovos apsysiojimas buvo vienkartinis. Tai nežinau, ką čia reiškia.

Bijau dėl mamos sveikatos. Jai vis būna bėdos su kasa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 11 liepos 2020 - 19:27

apsysiojimas buvo vienkartinis. Tai nežinau, ką čia reiškia.

Bijau dėl mamos sveikatos. Jai vis būna bėdos su kasa.

Čia tau,kad neliūdėtum ir turėtum ką veikti.Darbas gyvenimą daro saldų.Nežinojai, o va Pusnė tai žino, ir rūpinasi tavimi.

Dumk mamą pas gyduoklius, su kasa ne juokai.

1f5669428869.jpgb6a13b67717d.jpg

O mes,ką sekmadienio rytą?Orchidėjas draugiškai laistome.Net neramu,kai mažoji su savo švabra prasisuka :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 12 liepos 2020 - 08:59