Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lūženos forosesija  :D 

8-C14-DDE5-91-E6-4-B23-9-B63-6-BC62-B8-E

Aš mažas, be baišššuušš 

A64-D29-E2-60-A5-4460-8754-E78-B8-A98490

Atsakyti

Ar čia rožės aukštai, ar Erendira mažiukė.. biggrin.gif biggrin.gif

O kuri nuotraukoje gielux? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti

Keistai tu cia pasirinkai, keistai...

3-E2-F099-E-981-A-40-C1-989-F-402-DF3-FE

Gaila nuotrauka nelabai gavosi, bet tobulos išraiškos katė 

79-D86-E33-6507-4570-B72-D-AE3-D8-A358-F

Atsakyti

Ačiū, mergaitės už pasibuvimą! Sekmadienis buvo nuostabus- su nuostabia kompanija, su daug kalbų ir juoko, su katinų ir šunų paniurkymais👍😍

Atsakyti

20200705-174354.jpg

Kivuka, išvardinsiu. Iš dešinės - Magnuna, Gielux, Daredi, Lisitėja, Zundytė, šeimininkas, Diinka, aš. Erendira fotografuoja.  :) 

Atsakyti
Žavuolės. Mokaus kur kuri. biggrin.gif Nes žinau tik Aist iš senesnių foto.
Būčiau bijojus viešintis forume, nes atviravimai apie depresijas... blush2.gif

Magnuma, įsivaizdavau, kad uoga gal koks mikroautobusiukas su lipdukais. laugh.gif

Aist kad puikiai atrodo ir taip aišku, bet man apskritai atrodo šaunuolė: graži darni šeima, puoselėjami (ar kaip rašoma?) namai, darbas, kaip suprantu, mėgiamas su prestižine sritimi. wub.gif Net laisvalaikis tobulas. Man pavyzdys apskritai. rolleyes.gif

Aš prakiūtojau nerime. Neturiu jėgų tvarkytis nei kažką dar daryti. Tiesa, knygas skaitau. Ir šian nors neįstengiau išeiti šventės švęst, bet esu gan patriotiška, tai savo nerimastingoj širdy šventę juntu.
Papildyta:
Beje, kodėl visos blondinės ir tas vienas žilas? Ką jūs jam padarėt? unsure.gif
Papildyta:
Dar į temą. Pusnyna šian prisysino ant lovos. blink.gif Kad nebūtų su šlapimtakiais kas... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2020 07 06, 17:48)
Kivuka, išvardinsiu. Iš dešinės - Magnuna, Gielux, Daredi, Lisitėja, Zundytė, šeimininkas, Diinka, aš. Erendira fotografuoja.  smile.gif 

Malonu susipažinti 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti

Beje, kodėl visos blondinės ir tas vienas žilas? Ką jūs jam padarėt? unsure.gif
Jis savo noru pražilo,nieko jam nedarėm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 06 liepos 2020 - 21:19
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 07 06, 22:19)
Jis savo noru pražilo,nieko jam nedarėm.

Ryškiai klaidingai suformulavau klausimą, nes kas gi prisipažins... unsure.gif
Atsakyti

Night, dėkui už pagyras, bet turiu ir aš savų "tarakonų".  :rolleyes:  Papasakosiu, kad aureolė nespindėtų. Vakar po susitikimo sėdom į Magnunos uogą. Kelionei atgal buvau merginų deleguota į prestižinę priekinę sėdynę. Sėdžiu, vėjelis pro groteles pučia. Kažkaip šmėstelėjo mintis, kad gal kiek keistas kvapas karts nuo karto padvelkia. Kažkuri merginų iš galo tarsteli, jog skaniai kvepia bagažinėje Magnunos vežamos mėtos. Chmmm, mąstau sau tyliai, man tai ne visai mėtomis užneša, bet ką čia žmogus po baliaus bediskutuosi, kai jau savaitės žodžių limitą esi išnaudojusi. Namie batus aunantis įvyko nušvitimas - aptikau ant pado prilipusį šūdelį keliauninką. Taigi, sorry, merginos, neminėkit bloguoju.  :oh: 

Atsakyti

smagus meet’as buvo!🥳 aš iš foto beveik visas atpažinau, labai daug metų skaitau šitą temą😀

mes savaitgalį buvom pas draugus sodyboje, Ipukas šeimininkavo vienas, grįžus iš karto pamačiau, kad su viena akim ponaičiui kažkas😐

ta vieta prie akies kampo padidėjus ir pati akis tokia balzgana🤨

įlašinau fucilthamic, nes daugiau nieko neturiu. lyg geriau jau dabar😎 bėdutis kažkoks jis pas mus😒

Atsakyti

Oi, Aist  :D  :D  :D  :lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti