Lūženos forosesija
Aš mažas, be baišššuušš
Night, dėkui už pagyras, bet turiu ir aš savų "tarakonų". Papasakosiu, kad aureolė nespindėtų. Vakar po susitikimo sėdom į Magnunos uogą. Kelionei atgal buvau merginų deleguota į prestižinę priekinę sėdynę. Sėdžiu, vėjelis pro groteles pučia. Kažkaip šmėstelėjo mintis, kad gal kiek keistas kvapas karts nuo karto padvelkia. Kažkuri merginų iš galo tarsteli, jog skaniai kvepia bagažinėje Magnunos vežamos mėtos. Chmmm, mąstau sau tyliai, man tai ne visai mėtomis užneša, bet ką čia žmogus po baliaus bediskutuosi, kai jau savaitės žodžių limitą esi išnaudojusi. Namie batus aunantis įvyko nušvitimas - aptikau ant pado prilipusį šūdelį keliauninką. Taigi, sorry, merginos, neminėkit bloguoju.
smagus meet’as buvo!🥳 aš iš foto beveik visas atpažinau, labai daug metų skaitau šitą temą😀
mes savaitgalį buvom pas draugus sodyboje, Ipukas šeimininkavo vienas, grįžus iš karto pamačiau, kad su viena akim ponaičiui kažkas😐
ta vieta prie akies kampo padidėjus ir pati akis tokia balzgana🤨
įlašinau fucilthamic, nes daugiau nieko neturiu. lyg geriau jau dabar😎 bėdutis kažkoks jis pas mus😒