Panoooos, atgavau ratus, jungiuosi prie jūsų
Lisitėja - jeeeeeeeeee
Erendira - aš už naujus veidus ir šaunius žmones neabejingus uodeguotiems
Evoros cepelinas ir kiti pūkiai super
Jsu labai laukiu sekmadienio
Dar norėsiu kadu pas Erendirą įsiprašyti to darbštaus siurbliuko apžiūrėti gal ir aš tokio augintinio norėčiau
Turim ką veikti - praeinančius ir pravažiuojančius skaičiuoti
Erendira - aš už naujus veidus ir šaunius žmones neabejingus uodeguotiems
Aš už naujus veidus ir naujas pažintis Jei žmogus myli gyvūnus, vadinasi artima siela.
Sveikos. Kaip pavydu meeto. O mum panasu gal isvis neiseis gryzti. Cia uk kai kuriuos miestus uzdarineja. Tai neaisku ar bus įmanoma rugpjuti gryzti.
Nigth o as parasiau pareiskima, ir iseinu i kita darba. Uzteks tu naktiniu o cia dar pasitaikė nebloga proga
Ech, su Kamanės-Šujos šeimininke susipažnsim kitą kartą
Magnun, sutarsim Nunusiko (toks siurblio vardas) apžiūrėjimą
Laukiu sekmadienio ir aš
Erendira, sveikinu! Nemėgstu filosofijos,bet iš solidarumo nusipirksiu knygą,jei tik rasiu! Protingas žmogus vertė,tai gal ir mano nuomonė apie filosofiją pasikeis.
Labai būt malonu Kamanės Mamką pamatyt!
Lisitėja,aš jau dėliojau planą kaip tavi iš po Utenas atsigabent,tuose kraštuose tik kartą buvus,bijojau pasiklyst! Ale būčiau rizikavus,nes jau be tavįs tai ne susitikims!!!!
Ar Vilkra,važiuosi su Laputėm ar be jų?
Lisitėja,aš jau dėliojau planą kaip tavi iš po Utenas atsigabent,tuose kraštuose tik kartą buvus,bijojau pasiklyst! Ale būčiau rizikavus,nes jau be tavįs tai ne susitikims!!!!
Užmušei mane,brangioji, net ašara pakibo.Esu giliai sujaudinta Žinok ateičiai,kad tilipone yr tokia mandra funkcija, navigacija vadinama.Tai,va ana pasako kur važiuoti ir kur pasukti.Tu,kai ne blondinė,tau turėtų gerai gautis pagal navigaciją važinėtis.Man, nelabai pavyksta.Pvz iš važiuodama iš Gariūnų , ne į Utenos plentą išvažiavau, o į oro uostą patekau
Ką,vaišių paruošti?Gal sūrį su daržovėmis,ar užtepėlių kokių?
Jeigu Lisitėjos mašiniukas nebūtų pasitaisęs, būčiau aš prasukusi pro Uteną, mums patogiau iš Vilniaus būt buvę nei Zundytei iš Kauno pirmyn atgal. Aš mape jau buvau apžiūrėjus kelią, pas man mašinoj navigacija yr, normaliai būt buvę. Kaip gi mes nbūume šventę be mūsų padūkusios fėjos? Vienok smagu, kad su mašiniuku viskas gerai
Daba vilnietės važiuotojos, kiek mūsų yr - aš, Erendira, Aist, Gielux, Daredi, Šponkiukas, Colomba. Kas dar? Extriukas važiuoja?
Lisitėja,tai kad blondinė aš ,o telefonas tai be navigacijos,senukas
Mergaitės,nežinau ką atsivežt,šnd į sodą išlekiu ,grįšiu be fazių,o ir fantazijos trūksta,ne šeimininkė aš....Dar teta su gipsu namie,tai irgi laiko neprideda .Gal kepyklėlėj kažką nupirksiu? Tik ką pirkt-saldžiai ar nesaldžiai?O gal sulčių -mineralinio?Ką pasakysit -tą atvešiu!
Magnuna,tu mano planuose irgi buvai,galvojau ,aš atsivešiu,o Magnuna gal parveš namo Lisitėją
Labas rytas,
Extriukas nevažiuoja, Šponkiukas regis irgi sakė, kad šį savaitgalį negalės, o Colomba dar turi sužinoti šiandien.
Man su navigacija, žinokite, irgi yr įvairiai nutikę