Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos,

Eivora, graži katytė labai, bet ar nenorėtum pasirūpinti jos mamos sterilizacija, na aš iš savo varpinės, bloga jau nuo maž-ų niekam nereikalingų mažiukų kiekio, per dieną, po 20 skambučių apie rastus, pyksta, kad nieks neima, o kur juos "susandėliuoti" labai liūdna :(

Ryt nepasijungsiu, tai laikas kaip visada apie 13?

Braškių, trešnių prašome nepirkyti, sočiai, pavaišinsiu :)

Jei kokie klausimai man skambinkite arba rašykyte- sms, ar į mesendžerį

Gražios dienos, ir labai laukiu, labai pasiilgau

Lendu į darbus, nes nuo pirmadienio atostogos :)

Atsakyti
Labas. Dėl išvykos, kaip suprantu, į Kauną, aš vėl pasuoju... Vis dar dirbu, žiaurokai depresuoju, neturiu fizinių nei energetinių išteklių. Tebūnie susitikimai geresniems laikams. Planuoju dviejų sav. bėgyje nešti prašymą. Nors paskutinė sav. buvo ramesnė.

Grikio labai kieta išklotinė.

Šiandien sėdžiu kaip ant adatų darbe. Turiu įsileisti kažkokius žmones į chatą dėl paslaugos, kurios reikia namo savininkei (net nežinau dėl kokios tiksliai, bet matuos kambarius).
Įleisti tai ji pati įleis, bet bijo Pusnės. Prašė uždaryti į narvą, ala kaip nors išleistų išeinant. Bet, sakau, nu kur 2 ar 3 val. ją laikyti narve, paliktą vieną... Paskui dar svetimi žmonės, akivaizdu, kad būtų bele koks stresas. Tai sutarėm, kad paskambins, kai reikės, turėsiu nulėkti palaikyti žvėrelį, kol padarys ką reikia ir šiaušti atgal.
Na, palaida, ji tikrai pultų ginti savo teritoriją. Nieko į kambarį neįsileidžia, išskyrus mane.

Atsakyti
diinka, pasirūpins ta mamka kate patys šeimininkai. Veš pas veterinarus civilizuotai užbaigti veislininkystės misiją. Jie turi ir dar vieną katę. Ta irgi atsivedė 4 kačiukus, bet jau anksčiau. Taip , kad įsitaisė veislyną kaip reikiant. Pusę jau kaimynai išsidalino, bet dar daug ir liks. Nepavydžiu jiems tokios situacijos. Mėtyt pašaliais tikrai nemėtys, ne tokie žmonės, bet tiek kačių kieme, tai jau ūkis.
Aš Milką irgi imu, kad tų kačių ten sumažėtų. Šiaip jau dviejų ilgaplaukių namuose man per akis. Nuo pūkų gabalais iškraitaliojusių laimės nedaug, ypač, kai nėra laiko siurbliuoti. O marčiai prasidėjo ir alergija nuo jų, ko anksčiau nebuvo. Čia po antibiotikų vartojimo taip paaštrėjo. Išėjo nusičiaudėjusi ir nusibliovusi, visa raudona.

Pūkuotas cepelinas

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Evora,mano šių metų pirkinys - siurblys robotas (neprašmatnus visai) - darbštus, ėdrus neatsikalbinėja ir tieeek pūkų kasdien surenka  :blink:

labai rekomenduoju :4u:  Aišku, normalios ruošos nepakeičia, bet kai kasdien pažiūriu, kiek pūkų namuose nebeskraido, apima džiugesys :)

Cepelinukas  :wub:  :wub:  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 liepos 2020 - 09:41
Toks siurblys yra ateities planuose. Pirmiau reik kapitaliai susiremontuoti/išgriauti butą. Dviejuose kambariuose kiliminė danga, su ja ir vargstu labiausiai. Manau ir toks siurbliukas nesusidorotų su tokio paviršiaus valymu. Kai išmesiu kiliminę dangą , tada ir siurblį paleisiu ganytis.

-Koks dar akvariumo tvarkymas? Tau reik, tai ir traukis. O, aš gulėjau ir gulėsiu...

Atsakyti

Na, žinok, per kilimus tas mano siurbliukas eina kaip vėjas, turi ant pilvo tokį besisukantį šepetuką, kuris puikiai atlupa pūkus nuo kilimo (patį šepetuką reikia laikas nuo lako iššukuoti, bet anokia čia bėda). Bet aišku, pačiai geriau matyti  :4u:​ 

Mergikės keliautojos ir Diinka, ar nebūtumėt prieš, jei pasikviesčiau į susibėgimą vieną kaunietę, kui mano globotinę Kamanę (Špulės sesę) augina? (jos dar neklausiau ar norės/galės, pirma klausiu jūsų  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 liepos 2020 - 10:22

Evora, sveikatos  :4u: 

Lapyn, sėkmės  :4u: 

Erendira, sveikinu!!! Šaunuolė!

Dėl siurblio, tai aš labai patenkinta Bissell CrossWave Pet Pro siurbliu-šluota, kuris siurbia ir plauna grindis vienu metu :) (galima tik siurbti) tai kilimą gerai nuvalo, nes valo drugnu besisukančiu šepečiu. robotas siurblys realiai miegamajas tik važinėjasi paskutiniu metu :)

Atsakyti

"ta irgi atsivedė 4 kačiukus, bet jau anksčiau. Taip , kad įsitaisė veislyną kaip reikiant. Pusę jau kaimynai išsidalino, bet dar daug ir liks. Nepavydžiu jiems tokios situacijos. Mėtyt pašaliais tikrai nemėtys, ne tokie žmonės, bet tiek kačių kieme, tai jau ūkis." bet jei liks mergų...tai ir tas būtina sterilizuoti, nes kitaip pasaka be galo :4u: 

Erendira aš ne prieš 

Siurblio norėčiau žiauriai, deja, su mano 3-jų aukštu "namu" :) pakilimais, nusileidimais...o dar Mistika, (nulėks laiptais stačia galva) misija neįmanoma....ach

Atsakyti

ai Eivora dėl pūkuotų, patikėk, tie nepūkuoti šeriasi ne maž-iau ir plaukai jų bjauresni, sminga visaur....:) beje šunys pasirodo ir šeriasi :) Ankščiau tik Tina, šiemet ir Zuza pradėjo..

Atsakyti
Taip savaeigis siurbliukas yra gėris, tikrai ateityje bus. O kiliminės dangos ir visokie kilimai bus naikinami. Meistriukui tik akys po operacijų susitvarkys ir gal rugpjūtyje jau vieną kambarį kapitaliai pakeisim. Vis atidėliojau. Liepos viduryje sūnus turėjo iš Anglijos parskristi atostogų. Dabar skrydį atšaukė, viskas ateityje neaišku, remontų planai susijaukė.

Diinka, tik dvi kates ir reiks sterilizuoti, nes vadose buvo dominuojantys katinai, o kelias kačikes jau išdalino. Žadu vienai katei sutvarkyti įsiūlyti pinigėlius. Nežinau tik ar ims, žmonės išdidūs. Būtų lyg ir padėka už mano Milką. Bandysiu.

-A, ko nori?

Atsakyti
Erendira, sveikinimai 4u.gif Šaunuolė!

Evora, labai gražios tavo pūkuotosios gauruotosios wub.gif
Atsakyti

Panoooos, atgavau ratus, jungiuosi prie jūsų  g0601.gif

Atsakyti