Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas rytas 4u.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Mašininio vertimo smagumai:

Su priekiniu pirštu, paspausti rodomą vaizdą.  :lol:  :lol:  :lol: 

Labos!

Atsakyti
Šponiuk, koks puikus tavo daržas! Turi lengvą ranką daržininkystei/sodininkystei/gėlininkytei. Tikrai nesistebiu, kad katinai veržiasi laukan. Pas mane, blyn, nei bazilikai, nei svogūnai nenori aukti ant palangės...

Lisitėja, tikėkimės, kad vis dėlto per šiandien ir ryt mašiniuką sutvarkys. Sakyk tiems meistrams, kad sekmadienį laukia svarbiausia vasaros kelionė.
Atsakyti

Lapyna, mano asistentės tėtį prieš kelias savaites santariškėse planiškai operavo. Pirmadienį Santariškėse pasidarė covid testą, antradienį operavo. 

Atsakyti
Labas, visoms ir uopdeguotoms ir beuodegėms. Skaitau jūsų temelę kiekvieną dieną, seku kuo gyvenate.

Lendu iš pogrindžio, pakomentuoti karūnos tyrimų dėl Lapynos situacijos.

Taip jau susiklostė, kad vakar gimtadienį praleidau nuvežta greituke į ligoninės priėmimą su insultiniais simptomais. Turėjau būti su kauke ir pirštinėmis kaip ir visi medikai. Lauke stovėjo palapinė, bet nieks tyrimų karūnai identifikuoti nedarė. Nuvesta pas daktariukus pridaviau kraują, paklausinėjo ar nesirgau ta kvaraba, ar su užsieniu kontaktų neturėjau. Nieks spec tyrimo nedarė. Nors teko ir kardiogramą pasidaryti ir sudurniavusią makaulę peršviesti.
Tą pačią dieną operavo akį mano namuose remontą dariusį meistriuką-atšoko tinklainė. Prieš operaciją būtinai turėjo pasidaryti karūnos testą, kitaip nepriima.
Tiek tų medicininių žinių.

O pas mane į namus už kelių savaičių parkeliaus štai tokia maišyta kaimietukė.

Turėsiu jau tris muškietininkes/ padaužas. Kas neatsimena , rodausi savo 16 m. senelę pilkę Nikę ir pačiame brandume juodukę Čigonėlę-abi pamestinikės.

Atsakyti

Evora,sveika parlėkusi į namus.Malonu,kad mūsų gretos didėja.

Mašiniuko dar neturiu,nuotaika kritusi žemiau plintuso. :(​ 

Atsakyti

Lisitėja, dar ne sekmadienis.... Labai tikiuosi, kad sutaisys laiku  :4u: 

Evora, sveikatos :4u:  :4u:  Ryžas lėliukas mergytė? :wub:​ 

Atsakyti
Lisitėja, ačiū už priimtuves. Tikėk stebuklais ir važiuosi į Dinkines.

Erendira, taip mergytė, ne ryža, o matyt su siamuku pamaišyta, nes akys mėlynos. Kadangi pieniška vardas bus MILKA Ačiū už sveikatos linkėjimus.
Atsakyti

Atrodo kaip ryža mergytė - retenybė  :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 02 liepos 2020 - 14:49
Evora - kokios gražuolės kataitės pas tave wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pūkių pagyras. Jos man ne tik gražios, bet ir puikaus charakterio, gražiai išauklėtos. Štai kaip laukia ėsti-tyliai, nereikalaudamos, nosį nusukę į bliūdų pusę. Gyvas mandagus priekaištas man-AR NEMATAI, KAD MES ALKANOS?

Atsakyti

Evora, kaip smagu matyt katukus  :wub: o ryža ir dar mėlynakė mergiotė, čia kažkas iš fantastikos srities  :wub: Mat ryžiukių dėl chromosomų būna žymiai mažiau nė ryžikų(berniokų). 
Lapyna, patiešnas ilgšis rainas kilimukas  :D 

Erendira, kažkaip neaiškiai su tuo vertimu, neparašyta kokios pusės tas rodomasis vaizdas  :hmm:  :lol: 

Fantukę -lūšis  :bigsmile: 

Atsakyti