Mašininio vertimo smagumai:
Su priekiniu pirštu, paspausti rodomą vaizdą.
Labos!
Lisitėja, tikėkimės, kad vis dėlto per šiandien ir ryt mašiniuką sutvarkys. Sakyk tiems meistrams, kad sekmadienį laukia svarbiausia vasaros kelionė.
Lapyna, mano asistentės tėtį prieš kelias savaites santariškėse planiškai operavo. Pirmadienį Santariškėse pasidarė covid testą, antradienį operavo.
Lendu iš pogrindžio, pakomentuoti karūnos tyrimų dėl Lapynos situacijos.
Taip jau susiklostė, kad vakar gimtadienį praleidau nuvežta greituke į ligoninės priėmimą su insultiniais simptomais. Turėjau būti su kauke ir pirštinėmis kaip ir visi medikai. Lauke stovėjo palapinė, bet nieks tyrimų karūnai identifikuoti nedarė. Nuvesta pas daktariukus pridaviau kraują, paklausinėjo ar nesirgau ta kvaraba, ar su užsieniu kontaktų neturėjau. Nieks spec tyrimo nedarė. Nors teko ir kardiogramą pasidaryti ir sudurniavusią makaulę peršviesti.
Tą pačią dieną operavo akį mano namuose remontą dariusį meistriuką-atšoko tinklainė. Prieš operaciją būtinai turėjo pasidaryti karūnos testą, kitaip nepriima.
Tiek tų medicininių žinių.
O pas mane į namus už kelių savaičių parkeliaus štai tokia maišyta kaimietukė.
Turėsiu jau tris muškietininkes/ padaužas. Kas neatsimena , rodausi savo 16 m. senelę pilkę Nikę ir pačiame brandume juodukę Čigonėlę-abi pamestinikės.
Evora,sveika parlėkusi į namus.Malonu,kad mūsų gretos didėja.
Mašiniuko dar neturiu,nuotaika kritusi žemiau plintuso.
Lisitėja, dar ne sekmadienis.... Labai tikiuosi, kad sutaisys laiku
Evora, sveikatos Ryžas lėliukas mergytė?
Erendira, taip mergytė, ne ryža, o matyt su siamuku pamaišyta, nes akys mėlynos. Kadangi pieniška vardas bus MILKA Ačiū už sveikatos linkėjimus.
Atrodo kaip ryža mergytė - retenybė
Evora, kaip smagu matyt katukus o ryža ir dar mėlynakė mergiotė, čia kažkas iš fantastikos srities Mat ryžiukių dėl chromosomų būna žymiai mažiau nė ryžikų(berniokų).
Lapyna, patiešnas ilgšis rainas kilimukas
Erendira, kažkaip neaiškiai su tuo vertimu, neparašyta kokios pusės tas rodomasis vaizdas
Fantukę -lūšis