Gali būti, kad sugalvos važiuoti Extriukas.
Nu bet Ainu pavaro Tvora gi pakankamai aukšta, kaip ji ją peršoka....
Ipuko liūts
Aš važiuosiu, laukiu nesulaukiu Pasiilgau jau visų
Sveikos.
Grikis su Juma- keturgalvis drakonas skalbyklės sergėtojas.
Tai darom sąrašą, kas iš Vilniaus išdrįs važiuoti sekmadienį į Draseikius
Erendira, Magnuna, Gielux, Daredi, Colomba (?), aš. Papildykite, kas dar jungiasi. Erode, Night?
Labas,
aš kol kas labai su klaustuku, nes yra nuo manęs nepriklausančių aplinkybių.
Greičiausiai žinosiu tik penktadienį vakare/šeštadienį ryte.
O aš auto dar neturiu🙄😪😭
Lisitėja, gal suspės?
Ta saldi laisvė. Katinai pro duris tiesiog veržiasi į lauką, kai grįžtam namo
Šponkiau, dyyyydelis pagyrimas tavo sodui
Šponkiaus sodas nugriuviminis! Net aš į tokį tarplysvį norėčiau įsikomponuot.
Į Šponkiaus sodą ir aš nueičiau ko nors paveikti.
Gero susitikimo, kas važiuosit savaitgalį! Truputį pavydu, na, bet kada nors.
Mes paskutinę savaitę turim tokį/tokią rainą lankytoją mūsų kieme (nepavyko pamatyti, kas po uodega). Ateina, gulinėja prie laiptų, kniaukalioja. Su mano katinais elgiasi nuolankiai ir draugiškai. Žmonių bijo paniškai ir iš tolo. Šiaip šniūrkiškai liesas, prieš savaitę ėjo ant trijų kojų, dabar keturiom, tik šlubčioja. Pabėriau ant laiptų sausiako - suėdė. Būtų katinas kaip katinas, gal ir nepastebėčiau, jei ne tas jo šnekumas. Nes gi eini žiūrėt, kas ten kieme taip kniaukia.
20200701_150925.jpg 220,36KB 0 Parsiųsta kartų
Dar turiu klausimą ne į temą. Gal kas žino/susidūrė, kokia dabar guldymo į LT ligoninę tvarka? Sako, reikia covid testo. Būtinai Lt daryto, ar galima ir užsieny? Kokio šviežumo jis turi būti? Jei mūsų šaliai užpieštų privalomą saviizoliaciją, tai per tas 2 sav. nuo grįžimo į ligoninę priima tik su neatidėliotina pagalba? Ar gali būti ir planinė operacija (nes reikia gana skubiai)?
Ar LT tebedirba mobilios stotelės pasitikrinimui dėl karūnos? Prieš kiek laiko reikia užsirašyti? Per kiek laiko padaro tyrimą?
Koks žavingas Šponkiaus daržas,kaip viskas gražu ir sutvarkyta.Ir kokios puikios uodeguotos dekoracijos
Lapyna, bandyk kreiptis į Zundytę arba Erodę.Mūsų temos medikės, jos tikrai viską žinos.
Beje, auto dar neturiu, mano optimizmas senka ne dienomis, o valandomis
Mano gėlyno dekoracijos
Labukas! Kiek susiduriu,tai kol kas reikia karūnos testo prieš planines ir net neplanines operacijas (mano kirpėjos vaikui buvo apendicitas,tai 6 val priėmime gulėjo laukdami atsakymo,bet čia buvo per Velykas,dabar gal laisviau,nors kaimynei kataraktą vakar išoperavo,tai irgi darė testą ) Testas galioja 48 valandas,manau ir ukrainoj darytas tiktų tik vargu ar taip greit Lietuvon ligoninėn patektum...Mobilūs punktai dirba,į juos patenki su elektroniniu šeimos gydytojo siuntimu paskambinus 1808,pasako laiką,kada atvykti.Registruoja savaitę prieš norimą testo datą .Tyrimas būna padarytas maždaug per 6 val,jei pataikai iki rytinio užkrovimo apie 10 val,kitas užkrovimas berods 18 val,jei gerai prisimenu,tai jei pvz tyrimą paims 11 val tai atsakymas bus p.o. 13 valandų,taigi geriau yra imti anksti ryte Lapyna,manau tikslesnę informaciją gali gauti paskambinus į koronos liniją 1808,pabandyk,tik nežinau kaip iš ukrainos į ją paskambinti,nors iš mobilaus tai gal koks skirtumas... Sekmadienį būsiu,Vilkra su Laputėmis,galiu nuvežt,jei planuojat vykti! Lisitėja,laikau špygas!!!!Kaip gi be tavęs????
Pamiršau Šponkiaus daržą pagirt!!!Eina sau,koks grožis,vešlumas!O gyvos dekoracijos tai kaip kokie supermodeliai,ten jiems taip gera,kaipgi jie nesiprašys į lauką!!!!
Noriu paklaust kaip tos pakeltos lysvės,ar neperdžiūva?
Mano kaimynė darėsi akių vokų operaciją, tai testą turėjo pasidaryti. Daugiau nelabai ką galiu pakomentuoti.
Ačiū už pagyras daržo kampeliui Zundyte, į metalines lysves dėjom plėvelę, apačią subadėm. Laistyt tikrai reikia dažniau. Bet yra pliusas anksti pavasarį, žemė gerokai greičiau sušyla. todėl dalis lysvių pas mane metalinės aukštos, dalis medinių, lentos aukščio, tiesiog, kad žemė neišsisklaidytų į šonus.