Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gali būti, kad sugalvos važiuoti Extriukas.

Atsakyti
Keturgalvis Magnunos slibinas wub.gif
Nu bet Ainu pavaro blink.gif Tvora gi pakankamai aukšta, kaip ji ją peršoka....
Ipuko liūts didis.gif

Aš važiuosiu, laukiu nesulaukiu biggrin.gif Pasiilgau jau visų biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos. 

Grikis su Juma- keturgalvis drakonas skalbyklės sergėtojas.  :D

Tai darom sąrašą, kas iš Vilniaus išdrįs važiuoti sekmadienį į Draseikius  :)

Erendira, Magnuna, Gielux, Daredi, Colomba (?), aš. Papildykite, kas dar jungiasi. Erode, Night? 

Labas, 

aš kol kas labai su klaustuku, nes yra  nuo manęs nepriklausančių aplinkybių. 

Greičiausiai žinosiu tik penktadienį vakare/šeštadienį ryte.

Atsakyti

O aš auto dar neturiu🙄😪😭

Atsakyti

Lisitėja, gal suspės? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 01 liepos 2020 - 13:15

Ta saldi laisvė. Katinai pro duris tiesiog veržiasi į lauką, kai grįžtam namo

20200701-202928.jpg

20200701-203028.jpg

20200701-203050.jpg

Atsakyti

Šponkiau, dyyyydelis pagyrimas tavo sodui  :wub: 

Atsakyti

:super: Šponkiaus sodas nugriuviminis!  Net aš į tokį tarplysvį norėčiau įsikomponuot.  :D 

Atsakyti

Į Šponkiaus sodą ir aš nueičiau ko nors paveikti. :rolleyes:

Gero susitikimo, kas važiuosit savaitgalį! :4u: Truputį pavydu, na, bet kada nors. :)

Mes paskutinę savaitę turim tokį/tokią rainą lankytoją mūsų kieme (nepavyko pamatyti, kas po uodega). Ateina, gulinėja prie laiptų, kniaukalioja. Su mano katinais elgiasi nuolankiai ir draugiškai. Žmonių bijo paniškai ir iš tolo. Šiaip šniūrkiškai liesas, prieš savaitę ėjo ant trijų kojų, dabar keturiom, tik šlubčioja. Pabėriau ant laiptų sausiako - suėdė. Būtų katinas kaip katinas, gal ir nepastebėčiau, jei ne tas jo šnekumas. Nes gi eini žiūrėt, kas ten kieme taip kniaukia. :rolleyes:

Priedas  20200701_150925.jpg   220,36KB   0 Parsiųsta kartų

Dar turiu klausimą ne į temą. Gal kas žino/susidūrė, kokia dabar guldymo į LT ligoninę tvarka? Sako, reikia covid testo. Būtinai Lt daryto, ar galima ir užsieny? Kokio šviežumo jis turi būti? Jei mūsų šaliai užpieštų privalomą saviizoliaciją, tai per tas 2 sav. nuo grįžimo į ligoninę priima tik su neatidėliotina pagalba? Ar gali būti ir planinė operacija (nes reikia gana skubiai)?

Ar LT tebedirba mobilios stotelės pasitikrinimui dėl karūnos? Prieš kiek laiko reikia užsirašyti? Per kiek laiko padaro tyrimą?

Atsakyti

Koks žavingas Šponkiaus daržas,kaip viskas gražu ir sutvarkyta.Ir kokios puikios uodeguotos dekoracijos :wub:

Lapyna, bandyk kreiptis į Zundytę arba Erodę.Mūsų temos medikės, jos tikrai viską žinos.

Beje, auto dar neturiu, mano optimizmas senka ne dienomis, o valandomis :unsure:

Mano gėlyno dekoracijos  :oh:  5bb82b3e48c3.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 02 liepos 2020 - 06:20

Labukas! Kiek  susiduriu,tai  kol  kas  reikia  karūnos  testo prieš  planines  ir  net  neplanines  operacijas (mano  kirpėjos  vaikui  buvo  apendicitas,tai  6 val  priėmime  gulėjo  laukdami  atsakymo,bet  čia  buvo  per  Velykas,dabar  gal  laisviau,nors  kaimynei  kataraktą  vakar  išoperavo,tai  irgi  darė  testą ) Testas  galioja  48 valandas,manau  ir  ukrainoj  darytas  tiktų  tik vargu  ar  taip  greit  Lietuvon  ligoninėn  patektum...Mobilūs  punktai  dirba,į  juos  patenki  su  elektroniniu  šeimos  gydytojo  siuntimu  paskambinus  1808,pasako  laiką,kada  atvykti.Registruoja  savaitę  prieš  norimą  testo  datą .Tyrimas  būna  padarytas  maždaug  per  6 val,jei  pataikai  iki  rytinio  užkrovimo  apie  10 val,kitas  užkrovimas  berods  18 val,jei  gerai  prisimenu,tai  jei  pvz tyrimą  paims  11 val  tai  atsakymas  bus  p.o. 13 valandų,taigi  geriau  yra  imti  anksti  ryte  Lapyna,manau  tikslesnę  informaciją  gali  gauti  paskambinus  į  koronos  liniją  1808,pabandyk,tik  nežinau  kaip  iš  ukrainos  į  ją  paskambinti,nors  iš  mobilaus  tai  gal  koks  skirtumas... Sekmadienį  būsiu,Vilkra  su  Laputėmis,galiu  nuvežt,jei  planuojat  vykti! Lisitėja,laikau  špygas!!!!Kaip  gi be  tavęs????

Pamiršau  Šponkiaus  daržą  pagirt!!!Eina  sau,koks  grožis,vešlumas!O gyvos  dekoracijos  tai  kaip  kokie  supermodeliai,ten  jiems  taip  gera,kaipgi  jie  nesiprašys  į  lauką!!!!

Noriu  paklaust  kaip  tos  pakeltos  lysvės,ar  neperdžiūva?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 02 liepos 2020 - 07:33

Mano kaimynė darėsi akių vokų operaciją, tai testą turėjo pasidaryti. Daugiau nelabai ką galiu pakomentuoti.

Ačiū už pagyras daržo kampeliui :) Zundyte, į metalines lysves dėjom plėvelę, apačią subadėm. Laistyt tikrai reikia dažniau. Bet yra pliusas anksti pavasarį, žemė gerokai greičiau sušyla. todėl dalis lysvių pas mane metalinės aukštos, dalis medinių, lentos aukščio, tiesiog, kad žemė neišsisklaidytų į šonus. 

Atsakyti