Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Daredi @ 2020 06 30, 13:36)
Turiu skubų klausimą. Kas pildė formą skirti pajamų mokesčio dalį paramos gavėjams? Kaip ją ten pidyti reikia?

aš pildžiau
va man labai čia aiškiai surašyta buvo, tik reikia aišku ne tiems aukoti kam nurodyta (keisti kodą ir gavėją), o reikia aukoti protingai....kaip gyvūnų mylėtojams atitinkamai... smile.gif smile.gif

https://www.aukok.lt..._Vs0q9XW_sfG4Ac

šukuokite mane, šukuokite smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 birželio 2020 - 12:51
V-Rine, ačiū! Užpildžiau. Suprantama gi, kad ne kažkokia partijai biggrin.gif

Giliukas kaifuoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2020 06 30, 13:47)

šukuokite mane, šukuokite smile.gif

Kaip fainiai bigsmile.gif Mano Fanta tai kovoja su šepečiu rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2020 06 30, 14:15)
Kaip fainiai  bigsmile.gif  Mano Fanta tai kovoja su šepečiu  rolleyes.gif  biggrin.gif

čia tik kadras pagautas...šiaip nėra tas reikalas "fainai"....gulinėjo balkone kur vėsiau ir skubino šukuoti...leidžiasi kokis kelis kartus ir supyksta, net imu galvot galtos šukos jai per aštrios... ar aplamai nelinkusi į tokias procedūras... smile.gif
Atsakyti

laba🎈

senokai bebuvau, karščiai bandė pribaigt mane😀 bet šiandien jau galima kvėpuot namie.

giriu visus❤ Fanta🥰

Ipukas kažkaip tolerantiškai į visas temperatūras reaguoja😀 pasirodom, kad nepamirštumėt.

čia mielas ramus kačiukas:

B85773-BD-9-EFB-42-F2-9-D43-D2-F92-C2-F7

o čia jau tas liūtas širdyje:

56-FB8105-A99-B-4-DA2-A81-B-1643935-F113

Atsakyti

Sveikos. 
Gilė taškuotu pilvu.  :wub: 

Fanta su koookia uodega.  :wub: nežinau, kaip pati Fanta, bet jos uodega tikrai paaugo.  :D 

Kivuka, jei nori ateityje vežiotis katę automobilyje, reik nuo mažiukės pratinti. Ir ieškoti būdų, kurie katei priimtiniausi. O kad iš pradžių keikiasi, visai normalu. Ainu bokse (vežu tokiu būdu uždarytą katę tada, kai viena esu ir vairuoju) nervuojasi labiau nei "palaida". O jeigu vairuoja vyras, aš sėduosi gale, per vidurį ant sėdynės sodinu katę ir šalia jos dedu tūliko dėžę. Pastebėjau, kad Ainu saugiau jaučiasi, jei galinėje sėdynėje mažiau erdvės, t.y. antro keleivio vieta užimta. Todėl uždara katės wc dėžė prabangiai važiuoja ant galinės sėdynės.  :P Paskutinės kelionės metu Ainu pabandė įsitaisyti šalia Čijos (šuo tupi gale ties kojomis ant automobilio dugno), bet kažkaip nesutilpo abi patogiai ir katė grįžo į savo pastovią vietą - ant galinės sėdynės tarp manęs ir tūliko. Kartais man galvą į pažastį dėl drąsos įkiša.  :) O katės keiksmai pirmas 10 kelionės minučių tai jau kas be ko, privalomi ir dvikojų išklausomi neatsikalbinėjant: "Aš jūsų nekenčiu! Kur žiūri gyvūnų gerovės komisija! Aš tikrai skųsiuosi! Gal jums su galva negerai šitą velnio mašiną naudoti! Padėkit mane iš kur paėmėt! Aš jūsų pragaro mašiną pūkais užkimšiu!". Aš, tuo tarpu, ją ramiai kalbinu ir glostau. Tipo, "žinau, žinau, kaip tau nepasisekė su šeimininkais, mažute. Bet pakentėk truputį ir atlygis bus nuotykiai gamtoje. Kaip tavo Kurilų salos giminaičiai galėsi tyrinėti aplinką, gaudyti vabaliukus." (Paskutinį kartą nudobė dvi kamanes ir liko neįkąsta). Aišku, vežant Ainu palaidą, segu petnešas ir pavadėlį, jei kartais netyčia sumąstytų po kokiais pedalais numigruoti. Nors, nepaisant, kad automobilyje iš pradžių Ainu keikiasi kaip vežikas, sėdi ant sėdynės ramiai ir po mašinos saloną nesiblaško. Bet čia gi katė - ateivis, kurio mąstymo suvokti logiškai neįmanoma. 

Lisitėja, laikau kumščius už tave. Pasiilgau.  :4u: 

Kalendorius išmanusis  :B 

121472-CE-BC54-4164-B4-A8-05-C9-B02-FAB5

Kol čia rašiau, manoji pindosė, ką tik peršoko pas kaimynus. Ech, lipu per tvorą.  :unsure: 

Atsakyti

Ir ramus, ir liūtaširdis - laaaaabai puikus Ipas.  :wub: 

O man vis tiktai pavyko konservų pagalba prišaukti Ainu grįžimui namo. Pirmą kartą. Nereikėjo per tvorą lipti.  :victory2:  

Pas kaimynus terasa beveik tokia pati kaip mūsų, o vis tik, spėju, medumi patepta. "Ainu, pareik į šeimą, ką..."

9-D35-B168-EE03-4-EB0-AE7-D-D43-ACF84157

"Žiūrėk, aš tau tuno konservų su krevetėmis duosiu..." Manoji Mis Gracija 

F35871-F1-5-F6-D-4-A87-B61-A-065-F5-F58-

"Ai, gera mano mergytė dukra paklydėlė  imigrantė..."

9125-D199-1-D2-C-4-D7-C-9-ABD-16-BCC23-A

Atsakyti

Sveikos gyvos. Mes gyvenam gerai.

Labai dėkui už sveikinimus visoms.

Gyvenam trise. Musės visai ne karinė katė, bailiukė voverė.

Tašė savam stiliuj rami ir gera, Kingas rėkautojas.

Žodž, tvarkingai mes ramiai. Pasigrožėjau čia Jūsų katukais, Lapyna tai gaili vaizdų. Labai ta Kivukos katukė graži ir Jomcės arbūzų vaišės.

Aš saviškių katų negaliu vežtis, Kingas lb strese būna.

Gal kas auklę turit? Po kiek kaštuoja?

Nes planuoju Latvijon... Po liepos 7.

Savo auklės užklausiau - 15 eurų 1 kartas. Jbtvm...  kažkaip daug.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 30 birželio 2020 - 20:14

Keturiese  :D 

20200701-052300.jpg

Lisitėja - sumezgiau viską kas buvo namuose už tavo mašiniuką  :4u: 

Ainu nuotykiai  :D 

Broliai šaunuoliai nuo siurblio pasislėpę  :D  mano mažas rainas drakonas su džiaugsmu man padeda siurbti ir nesupranta kodėl dėdė Grikis to siurblio baidosi.

Fanta  :wub:  uodega man rodos auga dvigubu greičiu  :D 

Švelnus ir liūtaširdis Ipukas  :wub: 

Na ir laukiam sekmadienio  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Fanta jau tokia iš veiduko paaugusi  :wub: 

Oi ta Ainu keliauninkė :) Ber geri konservai nt smalsiausią katę namo parves :)

Pas mus po sklypą keliauja kaimynų katės - Vargšas Morkius beuodegis (daugiau kaip prieš metus grįžo sunkiai sužalotas, neteko uodegos ir vaikšto dabar net pensininkiškiau už Runcių ir Bižū gražumo kataitė balta nosyte. Ta jau toookio smalsumo  :D  Visur dalyvauja, patikrina, prižiūri. Pasiglostyti užvakar leido - ištiesiau ranką - priėjo, pati įsitaisė į delną  ir nuėjo - atsieit užteks :)

Beje, pagaliau sutaisė baseiną  :yahoo: dar laukia chemijos darbai, bet jau vėl nekantru  šilumos  :rolleyes: 

Beje, gal pradedame dėlioti sekmadienį - ekipažus ten ir kraustulius visokius? :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Sveikos

Ipukas, laabai gražus jaunuolis  :wub: 

Fantukė charizmatiška  :wub: 

Išmanusis 5D kalendorius, kuris net apipūkins, jei reikės - linksmai nuteikė  :D 

Erode, tau auklė katem ar kam kitam  :hmm: :D juokanu, jei nori, galiu atiduot vyresnę į tarnaites, popigiam, už - kiek duosi, tiek gerai. Tik žiūrint kiek laiko būsi  :unsure: 

Atsakyti

Sveikos. 

Grikis su Juma- keturgalvis drakonas skalbyklės sergėtojas.  :D 

Tai darom sąrašą, kas iš Vilniaus išdrįs važiuoti sekmadienį į Draseikius  :) 

Erendira, Magnuna, Gielux, Daredi, Colomba (?), aš. Papildykite, kas dar jungiasi. Erode, Night? 

Atsakyti