Kitas savaitgalis bus ilgas, pirmadienį nereiks į darbą. Tai būtų visai liuks, jei Diinka priimtų.
Tai rezervuojam Diinką su Tomu kitam savaitgaliui?
Ką ten mamka parnešė iš parduotuvės?
O taip! Maiše yra pusė raudono saldaus arbūzo!
Kiek supratau, Grikis visai meilus irgi?
Mano raganėlė viską išvertus aukštyn pilvuku šian ant saulės gulėjo.
Aš pritariu Magnunai,reikia rezervuoti Diinką su Tomu :wub:Net pavydas suėmė,paskaičius apie saldų arbūzą.Vakar pirkau, tai nei saldus, nei skanus.O dar ir ištinus atsikėliau.Nebevalgysiu arbūzų.
Katinams rojus, visi langai atviri.Tai per duris įeina,per langą išeina.Ir taip ratais visą dieną,tiksliau kol aš namuose.
.
Ką Jūs?
Šponkiau, kas šitas žavesys?
Šponkuti, kieno tokios dyydelės akys?😀
Aš pas mamą šiuo metu tai čia Tincė, kurią prieš kokius 8-9metus paėmiau iš sos gyvūnų, kai jie dar ozo pc buvo tai vakar pasigavau ir pusę nakties miegojo pas mane.
Vyras šiandien tirėjo iš namų išvažiuot or rašo, kad Kiugio neranda. Pasiūliau šiltnamyje ieškoti. Buvau teisi
Šponkiau jūsų selfis žavingas
Moliuko snukelio išraiška - ir vėėėl namo nelaidž
Šponkiaus selfis Vakar uzmusiau pauksti... Issigandau baisiausia. Vargsas... Iskrido tiesiai i kapota greitis buvo km tai gal 120 gal daugiau taip trenkesi bumt... Ilgai neatsigavau vos neapsizliumbiau vyrs nei negirdejo i tlf ilindes sako ko cia reki, o as stresuoju is baimes.... Nusipirko tatukas su mamka man batus pasiremti Aha tatu ten siurbia apacioj mes bijom....
Kas gi Molio neileidzia
Mūsų mizniud tai marsiruoja i lauka namo ir pas kaimyne geriau vis del to... Jau ir i namus landzioja 🤔
Tobulas Fantos chaosas