Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Pakelės damos prajuokino  :D 

Fantukė mielekė  :wub: 

Šponkiau, ačiū už Kugi  :wub:  kur vėžinotes?

Night  :4u:  Tu šaunuolė, bent jau matai ir blaiviai vertini situaciją, tik skauda tavęs skaityti  :4u: 

Lapyna tau irgi palikymo  :4u:  :4u:  :4u: Laikykis, tikuosi nieko ypač rimto  :unsure: 

Atsakyti

o man turi rūpėt, kad tau nusibodo?

95-EBB6-F7-4-C48-4-AF5-B935-7-FA90097-A4

Ką nematai, kad jau einu!?

21-C60-E98-B73-B-42-DB-8-D82-C36595-E88-

Atsakyti

Kivukos ir Fantutės rytas nerealiai  :D o jau Fantos išraiška  :wub:  Diavuliau kokio gražumo katytė auga  :wub: 

O čia Grikelio vakaras

20200625-202340.jpg

20200625-202357.jpg

Ainu ir Čijos atostogos kaime puikios  :)

Kugis kaip visada pasiruošęs naujiems nuotykiams  :D 

Bela - laiptinės valdovė  :) 

Mažoji Zundytė - namų prižiūrėtoja  :) 

Ipukas iš tiesų jau ne mažylis, jau išaugo į rimtą katiną  :4u: 

Juodulis Agentas ilsisi kailinius papurenęs  :) 

Dėl Diinkinių - man tinka visi savaitgaliai. Zundyte kaip tau kitas sekmadienis? Ar tiktų? Kaip kitos merginos? Labai norisi visas pamatyti gyvai, labai pasiilgau mūsų smagių pasibuvimų.

Šponkutis pasiridė su Kugiu, Erendira - kur tu? Kaip tavo kompanija gyvena? 

Atsakyti

Grikutis tooooooobulas kačiukas  :wub: 

Atsakyti

Kivuka su Fanta ir Magnuna su Grikiu - toooookio mielumo, kad galutinai išsilydžiau.  :wub:  :wub:  :wub: 

Bela laiptinės direktorė.  :D 

Kur Kugis važiuoja? Ar tik automobilio interjerą revizuoja?  :) 

Zunda - žiedų valdovė.  :D 

Lapyna, linkiu kuo didžiausio ir sklandžiausio sveikimo proceso.  :4u: Labai tikiuosi, nieko rimto jums ten. Laikykis, mieloji.  :4u: 

Mes šiandien Minija plaukėme. Visai patiko. Rapolas išbandė vienvietę baidarę, mes su vyru kaip įprastai dvivietėje. Gyvūnai buvo palikti sodyboje. Ainu nepatinka būti su petnešomis ir pririšta virve, todėl boikotuoja lauką, trinasi mūsų Rumšiškių tipo etnografiniame namelyje. Čia nėra labai švaru, tai Ainu iš baltai pilkos virsta į 50 pilkų atspalvių. 

93898-CC6-BBC2-45-B2-8362-EE15-AE7922-FD

18919343-198-B-4-F5-B-B32-E-A3806-BF7579

Atsakyti

Labos,penktadienio rytą :4u:Lapyna, tau  :4u:Labai noriu tikėti,kad nieko rimto.Grikelio vakaras  :wub: Bela žino,kad laiptinėje vėsiau, tai ir eina ten.

Ieškome vėsumos :D

54ff748b7276.jpg

Atsakyti

Lapyna,  :4u:  :4u:  :4u:  tikiuosi išsispręs problemos

Kugis darė automobilio salono patikrinimą, perdarinėjam pastoginę, tai mašinukas išvarytas ant saules pravertais langais stovėjo. Bugi užsinorėjo šokti į vidų, tai kad nenubraižytų atidariau dureles. Tai tik Hipukas automobilyje neapsilankė.

Dar juodulio:

20200625-184119.jpg

20200625-184142.jpg

Atsakyti

Jau tos žalios akys juodame kailyje mane galutinai iškirto :wub:​ 

Atsakyti
Laba 4u.gif

QUOTE(gielux @ 2020 06 25, 18:39)

Ką nematai, kad jau einu!?

Vaikštinėtoja biggrin.gif Mano mamos katinas irgi taikydavosi išsprukti į laiptinę biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2020 06 25, 21:10)
O čia Grikelio vakaras

Nu bet jau minkštumėlis ir baltumėlis wub.gif wub.gif wub.gif Matosi, kad į lauką neina - kitaip būtų pilkumėlis biggrin.gif

QUOTE(Aist @ 2020 06 25, 22:55)
Čia nėra labai švaru, tai Ainu iš baltai pilkos virsta į 50 pilkų atspalvių. 

Vistiek Ainu pati pačiausia ir gražiausia wub.gif wub.gif wub.gif
O Čija.... biggrin.gif Net pasididinau nuotrauką pažiūrėti, kokį čia nuodėgulį Aist įkėlė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 06 26, 06:54)
Ieškome vėsumos biggrin.gif

Pagal hierarchiją guli biggrin.gif Mano Fanta tai rūsy kaip lapas guli, kai karšta - nes ten vėsiausia namų vieta biggrin.gif

Kas čia per naujas augintinis? blink.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Tuoj nukausim...

Tik mane galima turėti ir mylėti. rolleyes.gif

Atsakyti
Kaip gerai katinams, kurie išeina į lauką. O kas namie tupi, tai ir guli ant stalo, po stalu, spintoje ar dar kur...
<p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

Fanta meilybė neišpasakyta wub.gif
Pažvengiau iš pakelės damų ir Belos gastrolių laiptinėje hihihi.gif
Čija su Ainu Rūgpienių kaime, net pavydu biggrin.gif
Grikio išklotinė yra tokia vienintelė ir nepakartojama wub.gif
Zundytė su kokiu ten svetimu gulinėja hmm.gif
Šponkiuko Juoduliukas seniai matytas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 26 birželio 2020 - 10:26

Sveikos, mielosios  :4u: 

Tiesiog akis džiaugiasi nuo tiek pūkuotumo ir dailumo :)

Aš truputuką užsiknisusi buvau  :unsure:  - savaitę globojome senukę diabetikę ciūcę, kuri dar ir suviduriavo ir aš prisiminiau, kaip žiauru, kai serga gyvūnas...ypač ne tavo gyvūnas, žodž, pakainavo nervų... dar labai smarkiai dirbau  ir supratau (eilinį kartą :hihihi:), kaip neprasminga yra pasiduoti įkalbinėjimams ir verstis per galvą...

Dabar bandau pailsėti :)

Labai noriu pas Diinką, bet man geriau būtų nuo kito savaitgalio  :blush-anim-cl: 

Atsakyti

Aš nei šį, nei kitą savaitgalį negalėsiu. Bet gali būt, kad ir vėlesnį negalėsiu, tai planuokit be manęs :)

Atsakyti