Sveikos
Pakelės damos prajuokino
Fantukė mielekė
Šponkiau, ačiū už Kugi kur vėžinotes?
Night Tu šaunuolė, bent jau matai ir blaiviai vertini situaciją, tik skauda tavęs skaityti
Lapyna tau irgi palikymo Laikykis, tikuosi nieko ypač rimto
Kivukos ir Fantutės rytas nerealiai o jau Fantos išraiška Diavuliau kokio gražumo katytė auga
O čia Grikelio vakaras
Ainu ir Čijos atostogos kaime puikios
Kugis kaip visada pasiruošęs naujiems nuotykiams
Bela - laiptinės valdovė
Mažoji Zundytė - namų prižiūrėtoja
Ipukas iš tiesų jau ne mažylis, jau išaugo į rimtą katiną
Juodulis Agentas ilsisi kailinius papurenęs
Dėl Diinkinių - man tinka visi savaitgaliai. Zundyte kaip tau kitas sekmadienis? Ar tiktų? Kaip kitos merginos? Labai norisi visas pamatyti gyvai, labai pasiilgau mūsų smagių pasibuvimų.
Šponkutis pasiridė su Kugiu, Erendira - kur tu? Kaip tavo kompanija gyvena?
Kivuka su Fanta ir Magnuna su Grikiu - toooookio mielumo, kad galutinai išsilydžiau.
Bela laiptinės direktorė.
Kur Kugis važiuoja? Ar tik automobilio interjerą revizuoja?
Zunda - žiedų valdovė.
Lapyna, linkiu kuo didžiausio ir sklandžiausio sveikimo proceso. Labai tikiuosi, nieko rimto jums ten. Laikykis, mieloji.
Mes šiandien Minija plaukėme. Visai patiko. Rapolas išbandė vienvietę baidarę, mes su vyru kaip įprastai dvivietėje. Gyvūnai buvo palikti sodyboje. Ainu nepatinka būti su petnešomis ir pririšta virve, todėl boikotuoja lauką, trinasi mūsų Rumšiškių tipo etnografiniame namelyje. Čia nėra labai švaru, tai Ainu iš baltai pilkos virsta į 50 pilkų atspalvių.
Lapyna, tikiuosi išsispręs problemos
Kugis darė automobilio salono patikrinimą, perdarinėjam pastoginę, tai mašinukas išvarytas ant saules pravertais langais stovėjo. Bugi užsinorėjo šokti į vidų, tai kad nenubraižytų atidariau dureles. Tai tik Hipukas automobilyje neapsilankė.
Dar juodulio:
Sveikos, mielosios
Tiesiog akis džiaugiasi nuo tiek pūkuotumo ir dailumo
Aš truputuką užsiknisusi buvau - savaitę globojome senukę diabetikę ciūcę, kuri dar ir suviduriavo ir aš prisiminiau, kaip žiauru, kai serga gyvūnas...ypač ne tavo gyvūnas, žodž, pakainavo nervų... dar labai smarkiai dirbau ir supratau (eilinį kartą ), kaip neprasminga yra pasiduoti įkalbinėjimams ir verstis per galvą...
Dabar bandau pailsėti
Labai noriu pas Diinką, bet man geriau būtų nuo kito savaitgalio