Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Pirmiausiai Diinka ir Erodę su praėjusiais gimtadieniais. Asmeninės laimės ir sveikatos!

Aš paskaitydavau, bet nieko neparašydavau. Vėl užėjo lygioj vietoj stiprus nerimas, pakeitėm vaistus. Buvom dabar keliom dienom prie jūros. Tikėjomės vėją pagaut. Nepagavom, truko metro dviejų stipresnio :( Bent jau aplinką pakeitėm. Vietoj aitvarų reikėjo irklentes geriau imti.. gerai, kad bent dviračius susitalpinom į sedaną (aišku reikėjo abiem abu ratus nuimti, bet stebuklingai sutilpom). Dabar važiuojam namo. Ryt pirma diena kai darbas jau iš ofiso. Visiškai nelaukiu, nieko nepasiilgau, man patiko dirbt su katinais iš namų.

Atsakyti

Mergaitės ,su  Joniněm! Vasara  įsibėgėjo,tai  gal  susibėgam  pas  Diinką  šį  sekmadienį?Čia  kad  Lisitėja  atvyktų,o ir  mano  sesė  dar  bus...žiauriai  noriu  ŽMONES  pamatyt,nesisijusius  su  darbu  ir  su  parduotuvėm!!!! Žmonių  badas  man!O JUMS????  DIINKUT , ar  priimsi 28d???

Atsakyti

Sveikos skaitau bet neparasau. Mum atostogos lakstom ten sen. Su praejusiais gimtadieniais Diinka Erode  :4u: 

Buvom pas veta dave vaistu nuo skausmo toliau jei reiketu rentgeno kaina 300-500sv jei reik operacijų kainos skaiciuojasi jau tūkstančiais......  :hmm:​ pasitaikepasitaike lenke daktare tai isklausinejom viska

Atsakyti

Mes šiandien atvažiavome į Žemaitijos kaimą. Būsim iki sekmadienio. Tai man pas Diinką važiuoti geriau būtų kitą savaitgalį - liepos 4-5 d.  :mirksiukas: 

Kelionės pirmos 10 minučių protestuojančiai kniauksmingos (na, nepasisekė Ainu su nepasėdomis šeimininkais), bet po to - tyla ir ramybė.

5568507-B-1-AB6-48-D2-B56-C-D7-D113-B0-A

Apžiūra naujos teritorijos:

FA9941-D3-EED8-45-EA-B4-FE-C00-DFEEEEDE7

3-DA5-BFF5-3-D52-417-F-9170-483-F20-DF43

Kur dabar velns jus atnešė? 

3-D70-D318-2-F64-46-AF-AA12-28795-D4778-

Plungės Oginskio dvaras:

E07-C7436-4858-4563-BB0-B-151-FBC36-E57-

Atsakyti

Pririšo kaip karvę ant lenciūgo.  :blink:  sako, per drąsiai elgiuosi.  :hmm: Einu patikrinti šniūro perimetrą.  :B 

99-CC4719-5066-4-AA4-8-F9-D-5253-E55347-

Atsakyti
Aš Agentaš - Fionaš - Vinčukaš. Ešu labai geraš kačiukaš ir kilmingaš, neš turiu daug vardų. Kartaiš dar vadina Vinčentu. Karšta, bet pašišveikinšiu. Į lauką manęš dar neleidžia, bet aš jau drąšuš vyrukaš.
vartotojo įkelta nuotrauka

Buvau nušiaušus pas mamą - jos gimtadienis ir vardadienis, bei rūpėjo, kaip gi Agentui sekasi.

Ainu man tokia juokinga. biggrin.gif Fanta irgi, bet ji dar maža.

Ačiū už palaikymą, merginos. 4u.gif
Keisčiausia, kad pražliumdyt mane sunku, bet pramuša būtent darbdaviai. Paskaičiau, kad Aist per 21 metus pasitaikė tik kartą. Čia wow man...
Kartą esu apsiverkusi susirinkimo metu prie kokių 10-ies vyrų. Pradėjo baksnoti į klaidas, kurios mano darbe sunkiai išvengiamos, o kainuoja laiko ir pinigų, įtraukiami kiti darbuotojai, paskui nuskaičiuojami atlyginimai ir pan. mėšlas. Tai ir dabar pan. atvejis. O iš viso esu nužliumbus dėl to paties prie dabar jau 4-ių darbdavių. Žiauriai savęs nekenčiu už tai, kad nesusitvardau tokiais atvejais.
Esu depresiška, bet kiek suprantu, nėra, kad neadekvačiai reaguoju, nes dėl to paties ne vienas darbuotojas išėjo, o ir esami vyriškiai girdžiu, kad irgi bijo skambinti darbdaviui esant reikalui.
Bet šiaip tikrai nėra taip, kad čia negalima dirbti. Tiesiog neturiu tokios storos odos, daug ką priimu asmeniškai.

Gielux, taip, manau, kad nėra sunku susirasti kitą darbovietę man savo srity, bet irgi klausimas, kiek bus paveikta krizės, gali visko būti.

Pirmiausia gal reiktų kažkaip reabilituotis, nes pastebimai drebu būna kad ir ramybėj būdama ir sulaukiu komentarų. verysad.gif Net ir ramiakų išgėrus...

Maniau dar padirbsiu čia per vasarą, bet jau matau, kad gal geriau nereikia... Liūdna, nes pats darbas labai patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 24 birželio 2020 - 22:13

Night  :4u:

Cia siaip pakeles damos

IMG-20200623-144452.jpg

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ainu - be konkurencijos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Agentas - gražus katinėlis bigsmile.gif wub.gif

Kai vyras atsikelia ruoštis į darbą, o vaikai dar miega...mūsų su Fantuku rytai bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

400381311b8e.jpg

Tu,motin,pati šitą švabrą susiskynei,ar kas padovanojo???? :blink: Bet kokiu atveju,tu neturi jokio stiliaus pojūčio,nei trupučio neturi :blink:

Atsakyti

Gielux norėjo Kogio. Prašom :

20200611-110940.jpg

Atsakyti

Noriu Dinkinių labai,ir jūsų visų labai pasiilgau.

Ačiū,Zundyte(didžioji),kad pameni,kad man sekmadieniai laisvi.

Night,labai tikiuosi,kad ir tu prisijungsi.

Ainu net ir kaime išlieka tikra dama.

Fanta meilybių meilybė :wub:​ 

Seniai matytas Kugis :wub: 

Atsakyti

Jergutėėėėėėliau kokia Fanta! :wub: :wub: :wub: Susilydžiau į balutę.

Zunda, baik kabinėtis, mamkai gražu - vadinasi, ir tau turi būti gražu! :nono:

Ainu nenustoja manęs stebinti. :flirt2:

Kugi, kur basteisi? :B

Aš truputį neigiamai užsiturbinus, pas mus šeimoj medicininės problemos. Teks mest savo katus ir lėkt į LT. Kol kas MB pažiūrės, paskui neaišku kaip kas.

Atsakyti