Aš Agentaš - Fionaš - Vinčukaš. Ešu labai geraš kačiukaš ir kilmingaš, neš turiu daug vardų. Kartaiš dar vadina Vinčentu. Karšta, bet pašišveikinšiu. Į lauką manęš dar neleidžia, bet aš jau drąšuš vyrukaš. Buvau nušiaušus pas mamą - jos gimtadienis ir vardadienis, bei rūpėjo, kaip gi Agentui sekasi.
Ainu man tokia juokinga.
Fanta irgi, bet ji dar maža.
Ačiū už palaikymą, merginos.
Keisčiausia, kad pražliumdyt mane sunku, bet pramuša būtent darbdaviai. Paskaičiau, kad Aist per 21 metus pasitaikė tik kartą. Čia wow man...
Kartą esu apsiverkusi susirinkimo metu prie kokių 10-ies vyrų. Pradėjo baksnoti į klaidas, kurios mano darbe sunkiai išvengiamos, o kainuoja laiko ir pinigų, įtraukiami kiti darbuotojai, paskui nuskaičiuojami atlyginimai ir pan. mėšlas. Tai ir dabar pan. atvejis. O iš viso esu nužliumbus dėl to paties prie dabar jau 4-ių darbdavių. Žiauriai savęs nekenčiu už tai, kad nesusitvardau tokiais atvejais.
Esu depresiška, bet kiek suprantu, nėra, kad neadekvačiai reaguoju, nes dėl to paties ne vienas darbuotojas išėjo, o ir esami vyriškiai girdžiu, kad irgi bijo skambinti darbdaviui esant reikalui.
Bet šiaip tikrai nėra taip, kad čia negalima dirbti. Tiesiog neturiu tokios storos odos, daug ką priimu asmeniškai.
Gielux, taip, manau, kad nėra sunku susirasti kitą darbovietę man savo srity, bet irgi klausimas, kiek bus paveikta krizės, gali visko būti.
Pirmiausia gal reiktų kažkaip reabilituotis, nes pastebimai drebu būna kad ir ramybėj būdama ir sulaukiu komentarų.
Net ir ramiakų išgėrus...
Maniau dar padirbsiu čia per vasarą, bet jau matau, kad gal geriau nereikia... Liūdna, nes pats darbas labai patinka.