Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Turim naują braškių rūšį - plakuotąją ilgaūsę biggrin.gif Gal kam plenciukų? biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Oi ta ilgaūsė braškė  :wub:​ 

Atsakyti
Juma su arbūzais mane pralinksmina. rolleyes.gif
O kaip myliu Fantą. wub.gif Taip ir noris nuniurkyti.

Erode su Colomba cykios ir Evangelic rami. Pasiilgau.
O jūš ar jau deginotėš kailiukuš? Aš tai čia prieš 3 metus, kai kitur gyvenau. Dabar neturiu tokios plačios palangėš. Man nenuperka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 18 birželio 2020 - 21:33

Magnuna, kur perki Jumai arbūzą? 

Braškė  :wub: 

Atsakyti

Kivuk, norėč plenciukų, ale toli vežt. :rolleyes: 

Pūkuotos mielybės Fanta ir Pusnė - tikros uodegų karalienės. :wub: 

Mika šįryt pasirūpino, kad per ilgai nemiegočiau: sušoko smagiatrypį ant mano kojų lovoje. Tipo uodega ją labai erzino.

Atsakyti

Aist - arbūzą Jumai porkau užvakar IKI. Nebuvo pjaustytų, paėmiau čielą ant rizikos, labai skanus papuolė.

Škaniai arbūzas į pilvelį įkrito, net pati Juma nuo azbūzo suapvalėjo

20200618-192626.jpg

Grikeliui arbūzo nereikia, jis ir be arnūzo pagslbos apvalus

20200618-192706.jpg

Atsakyti

Prisižiūrėjau kaip Juma kerta arbūzą, aš irgi užsinorėjau.Lėksiu pirkti.

Pusniuk, atvaryk pas mus į svečius.Mano pūkiai tau aprodys kiemą,parką, upė.Suskaičiuosit gyvatvorėje perinčius paukščiukus,parodys kur ilgiausi,geriausi besiveliantys šiaudgaliai.Turės mama darbo, kol kailiuką iššukuos. :lol:

Kivuka, mainom braškių daigus į sekretorę?c61725c866ee.jpg

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pusnė man primena poliarinę meškutę wub.gif wub.gif wub.gif

Grikiui neteisinga uodega duota biggrin.gif Per maža ir per plona tokiam kūnui biggrin.gif
Bandžiau ir aš Fantai arbūzo duoti biggrin.gif Nesuprato, kas per bajeris biggrin.gif Bandė pažaisti, šlapias, nusipurtė ir nuėjo biggrin.gif

Lisitėja, kad mano braškė ir už sekretorę, ir už darbų vadovą namie pabūna biggrin.gif Be jos niekas nevyksta biggrin.gif Vakar bandė išsiaiškinti, ar patogu ant tuliko laipioti blink.gif Aišku, įdribo doh.gif Kišau po kranu tada, kad bakterijas nuplauti doh.gif

Tipo laaaabai didelė katė - net ant vienos kėdės netelpa (Fantos stilius - kuo durniau, tuo geriau) biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 19 birželio 2020 - 08:16

Lisitėja, Pusnė nesišukuoja. :D Močiai kraujai taškosi, jei lenda.  :unsure: 

Šiaip mes abi kūtvelos. Aš jei ir susišukuoju, mama ir sesė klausia "ar šiandien šukavaisi?". :D :oh:

Atsakyti

Kivuka - je, su uodegyte Grikiui nekaip gavosi  :)  jis prieš reinkarnuojantis ko gero du kartus eilę prie meilumo atstovėjo, tris kartus - prie storumo, dar užėjo šypsenos ir geros nuotaikos atsiimti, tada nuėjo kailiuko gauti, ku jsu visi buvo eilę atstovėją tai gavo kaliliuką iš likučių iš dviejų skirtingų dalių - jo baltas kailiukas minkštas ir švelnus, o pilkas šiurkštesnis. Kai galiausiai atėjo prie uodegų, ten jau seniai visi viską buvo išsidalinę, tikbatų šniūrelis buvo likęs. Taip ir gavosi  :D​ 

Atsakyti

Nesupratau,kodėl foto apvirtusi?Kėliau tai teisingai?

Namuose viskam vadovauja Zunda.Viską sužiūri,viską patikrina,be jos žinios niekas nevyksta.

Šeštadienį draugytė buvo svečiuose,šuniuką kartu atsivežė,ale pekinuką.Tai ir tas sužinojo,kas namie vadas.Zunda letena apmojavo palei ausis.

Atsakyti

Ainu, kai Dievulis dovanas dalino, į flegmų būrelį papuolė. Tuomet, neskubėdama į artimiausią kailinių skyrių užsuko. Kol visus - ilgus ir trumpus, vienspalvius ir margus - išsimatavo ir išsirinko, vakaras atėjo. Išėjusi dar bandė ramiai dairytis, ką čia dar Dievulis duoda, bet nebe kažkas bebuvo likę. Prašuoliuodami pro šalį triušiai vieną atliekamą uodegikę perleido. Ir tiek žinių.  :D 

Fanta "kuo durniau, tuo geriau".  :lol:  :lol:  :lol: 

Atsakyti