Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Night, liūdna dėl šiuniuko, užjaučiu  :4u:

Kaip jaustis? Nuperki human grade konservus, tipo ir žmogiškam stalui padabni, o tau pasako, tai tu ir valgyk, jokia save gerbianti katė šito š.. nevalgys  :blink: Sakau, gal ryt pietum makaronai po flotskyj...  :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 17 birželio 2020 - 22:00

Pasimirė mamytės šuo. unsure.gifTaip staiga, bet, kaip suprantu, senatvė. Gerai, kad nebuvau prisirišus prie jo, būtų dar siaubo... Bet šiaip gaila, geras buvo, o ir kaip atsiminimas apie tėtį.

O pas mus šiąnakt Riukė iškeliavo Vaivorykštėn.. ( kas atsimenat -ryža jūrų kiaulytė).  be kelių dienų 9 metai būtų sukakę.. Didžioji verkė iki paryčių. man kažkaip ramu buvo. Tikrai sena sena, su judėjimo problemomis... Bet vis tiek liūdna..

Priedas  DSCN0306.jpg   64,03KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Pašitikrinšiu padangas ir išvažiošiu šu traktoriu. Net ant žolėš užsilipau.
vartotojo įkelta nuotrauka
Ir papūškit odigon.
Nepaėjo. Parvilko mane bešišpardančią ir bešikoliojančią namo. Paškui vaidinau, kad nieko nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 18 birželio 2020 - 08:01

Vilkra, liūdna  :( užjaučiu. 
Kokia graži Pusniukė  :wub: odiga  :wub: 

Atsakyti

Riukei ten jau viskas gerai. O vyresnėlė išjaus, išliūdės ir atsisveikins. 

Pusnė gražuolė turi savo kiemą. Visa išsipurenusi, uodega išdidi, akutės nekaltos. 

Gielux, kaip ten kažkas anksčiau rašė (Lisitėja, berods), turime, ką nusipelnėme. Tai tu aiškiai praeitame gyvenime ko tai prisidirbai, kad šiame gyvenime tooookio išrankumo valgiui namiškius (dvikojus ir keturkojus) gavai.  :D 

Atsakyti

kažkada šnekėjom apie tai, kas katam nuodinga

B35-FB976-B490-4-EFD-97-CC-A2-F60-EDCF76

Griežtai atsisakau sutikt su jokiom reinkarnacijom, nieko neprisimenu - vadins nieka y nebuva  :B  Ir darrr aššš taikos angialėlis, visais laikais  :D  :flirt2: 

Atsakyti
Laba mirksiukas.gif

Vilkra, užjaučiu dėl kiauliuko 4u.gif

Pusnytė gražuolytė wub.gif wub.gif wub.gif Kažkaip man atrodo, kad ji būtų nieko prieš, jeigu šeimininkė dažniau į kiemą išleistų biggrin.gif

Gielux, nedatraukiu, kokia ten gėlė paskutinėj eilutėj pirma iš kairės unsure.gif Labai panaši į kiemo lelijas unsure.gif Tokių pas mus yra ir Fanta pagraužia kartas nuo karto jas blink.gif Bet mūsiškių lapai tankesni..nežinau, kaip jos tiksliai vadinasi ax.gif

Popiečio miegelis biggrin.gif

Atsakyti

Gaila ir šuniuko,gaila ir kiauliuko.Na,bet ir nugyveno ilgus gražius metus.

Teip,teip Gielux,visi gauname tą,ką nusipelnėm.Aš irgi.Nes mano pūkiai neėda joookio guliašo.Mano tunas kainuoja eurą,jų konservai 1.49.Aš ėdu,ir dar bulka užsikandu,o šite nei pro kur.

Atsakyti

Kivuka, ten lelija ir yra, jos nuodingos katėm :unsure: 

Ech, kaip prigulčiau prie Fantos  :D 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2020 06 18, 15:56)
Kivuka, ten lelija ir yra, jos nuodingos katėm unsure.gif Ech, kaip prigulčiau prie Fantos  biggrin.gif

Nu ot durna katė, tai kam tada ji griaužia jas.. blink.gif
Nepyk, bet pas mane ant kelių yra vietos tik Fantai biggrin.gif Tuoj ir ji nebeišsiteks - reiks šlaunis didintis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 18 birželio 2020 - 15:20

Kivuka, šiandien man tavo keliai žiauriai vilojančiai atrodo  :D net ir grindys visai nieko  :D  sėdžiu su trečiu puodu kavos ir jaučiu, kad kuo toliau, tuo energingiau miego noriu( radau kažkada posakį neto platybėse-patiko  :D

Su gėlėm atsargiai, Erendira jau turi patirties su Pedru  :unsure: 

Atsakyti

Spalvotos vaivorykštės ir šuniukui ir kiauliukui  :4u: 

Fantos miegelis  :wub:  Kivuka - šlaunų nedidink, Grikis išilgai man ant kelių jau seniai neišsitenka, gulasi skersas, nesvarbu kad kojos man iš abiejų pusių kabo, vis ties užsiskaito jog man ant kelių guli  :)  

Gielux - tu turbūt kitame gyvenime reinkarnuosiesi į katę kuriai per dieną trijų rūšių guliašiukus tieks, štai tada ir atsigriebsi  :D 

Pūstauodegė Pusnė  :wub: 

Pas mus su Juma šiandien vėl arbūzų dienos

20200618-175214.jpg

Juma skaniai sukirto savo porciją

20200618-175237.jpg

Labai skanu buvo

20200618-175247.jpg

Net pirštus aplaižė

20200618-175248.jpg

Atsakyti