Night, liūdna dėl šiuniuko, užjaučiu
Kaip jaustis? Nuperki human grade konservus, tipo ir žmogiškam stalui padabni, o tau pasako, tai tu ir valgyk, jokia save gerbianti katė šito š.. nevalgys Sakau, gal ryt pietum makaronai po flotskyj...
Pasimirė mamytės šuo. Taip staiga, bet, kaip suprantu, senatvė. Gerai, kad nebuvau prisirišus prie jo, būtų dar siaubo... Bet šiaip gaila, geras buvo, o ir kaip atsiminimas apie tėtį.
O pas mus šiąnakt Riukė iškeliavo Vaivorykštėn.. ( kas atsimenat -ryža jūrų kiaulytė). be kelių dienų 9 metai būtų sukakę.. Didžioji verkė iki paryčių. man kažkaip ramu buvo. Tikrai sena sena, su judėjimo problemomis... Bet vis tiek liūdna..
DSCN0306.jpg 64,03KB
0 Parsiųsta kartų
Riukei ten jau viskas gerai. O vyresnėlė išjaus, išliūdės ir atsisveikins.
Pusnė gražuolė turi savo kiemą. Visa išsipurenusi, uodega išdidi, akutės nekaltos.
Gielux, kaip ten kažkas anksčiau rašė (Lisitėja, berods), turime, ką nusipelnėme. Tai tu aiškiai praeitame gyvenime ko tai prisidirbai, kad šiame gyvenime tooookio išrankumo valgiui namiškius (dvikojus ir keturkojus) gavai.
Kivuka, šiandien man tavo keliai žiauriai vilojančiai atrodo net ir grindys visai nieko sėdžiu su trečiu puodu kavos ir jaučiu, kad kuo toliau, tuo energingiau miego noriu( radau kažkada posakį neto platybėse-patiko )
Su gėlėm atsargiai, Erendira jau turi patirties su Pedru
Spalvotos vaivorykštės ir šuniukui ir kiauliukui
Fantos miegelis Kivuka - šlaunų nedidink, Grikis išilgai man ant kelių jau seniai neišsitenka, gulasi skersas, nesvarbu kad kojos man iš abiejų pusių kabo, vis ties užsiskaito jog man ant kelių guli
Gielux - tu turbūt kitame gyvenime reinkarnuosiesi į katę kuriai per dieną trijų rūšių guliašiukus tieks, štai tada ir atsigriebsi
Pūstauodegė Pusnė
Pas mus su Juma šiandien vėl arbūzų dienos
Juma skaniai sukirto savo porciją
Labai skanu buvo
Net pirštus aplaižė