Sveikinam gražuolę Pusnę su peliadieniu-guliašiadieniu
Labos, mergikės
Aš išgyvenu kažkokias nebendravimo dienas, matyt rengiuosi trečiadienį grįžti į darbą
Pusnei smagaus gimtadienio
Diinkut, ar viso turimom galūnėm už dinkines, tik sakykite, kada
Oi ta Spurga, nenulūžo balkonas nuo tokios grakščios Džuljetos? ?
Sveikos
Pusniukę su peliadieniu
Godziljetos nieks niekur nekišo, prisiekiu. Tą namuką iš garažo atboginau prieš karantiną, atiduot norėjau, nepavyko. Sukišom spinton. O tą vakarą kiskisinau 30 min Spurgą, jau buvau pasiruošus į lauką bėgt, ba nėr Spurgytės. Po to dukra pamatė kaip tik tokį vaizdelį: nu, Romeo nėr, maisto neduodat, tai ko čia šūkaliojat?!
ilgų sveikų linksmų ir pelingų metų p.s. tūsas bus?
Labai patiko Magnunos jau tėvų katinėlis žvilgsnis viską pasakantys- "o tau ko, matai gyvenu gerai "
Ainu braškių ir aš norėčiau...pagal žydėjmą ir užmezgimą tai šiemet jų oi kiek turėsim pagal orus- oi kiek visos supūs
Fantos gyvenimas tai aplamai pasaka, kiemas, laisvė.... o dar saugote kieme ar tik duris darinėjate?
Ipukas ryžiukas gražuolis. Visada norėjau ryžo katino, ir niekada jo neturėjau, net vaikystėje visada buvo katinų bet niekada ryžo kažkodėl...
Ir visi kiti gražuoliai
Gilei negalima ant vienintelio stalviršio virtuvėje kur maistą gaminu. Manėm taip ir yra....
Sakė ne stalas čia, soliariumas...supratot? dzin kad už 2 metrų aš sukiojuosi, atėjo nukrito ir nei krust....
Fantos gyvenimas tai aplamai pasaka, kiemas, laisvė.... o dar saugote kieme ar tik duris darinėjate?
Sakė ne stalas čia, soliariumas...supratot?
Fanta būna kieme tik tada, kai mes būnam.nes dar visiška vištytė, kad viena būtų
O Gilė užtat ir ruda, nes deginasi soliariume
Fanta visomis prasmėmis keista katytė - nekatiška visai Retai kada užsinori saulės Ji mums labiau šuniuką primena pagal elgesį
Fanta tikra, nors ir negrynakraujė, meinė. <3 Maniškiai meinai ir buvusi, ir dabartinis šilumos nemėgsta. Per karščius gali net į balą išsidrėbt, kad tik pavėsis. Žiemą irgi nekompleksuoja ant ledinių rūsio plytelių padrybsot. Ir taip, meinai garsėja kaip šuniški katinai. Tiesa, apie saviškį nepasakyčiau, bet esu girdėjus daug istorijų, kaip ir žaisliuką atneša, kad numestum, kai kurie net į baseiną kartu paplaukiot eina.
Pusnenciją su guliašiadieniu!
Pusnikę su guliašiadieniu sveikinam linkim daug laimingų ir skanių metų
Oranžinio Ipuko vargeliai
Elegantiškoji Ainu
Spurga - grumpy Džiuljeta
Diinka - Jumcikas dar neturi autoriteto ten nuotraukose labiau sustumta gavosi. Na nėra tikia visiškai plona sasyska, bet tikrai ne kibinas
Su Pusnės gimtadieniu!
Pusnei gimtadienio sveikinimai ir nuo manęs!🎈🐱
Ech, vargeliai ne tik Ipukui😐 Sūnus peršalo, o dabar jaučiu, kad ir man šakės😕
Na, bet namuose bent atvėso, katinukui geriau😀
Bei gi ačiū, kad dalinatės savo tigrų ir liūtų abruzdėliais.
V-Rine, vakar grįžus supratau, kad tūso būta, tik manęs ten nekvietė.
Guliašo atseikėjau ir griuvau lovon, atsikėliau tik ryte. Ir tai vooos.
Reikia veiksmų plano man dėl metimo šito velnio darbo ir tolimesnės veiklos. Nebegaliu, žinokit.
Parašai prašymą išeiti, stoji į darbo biržą - pirmus tris mėn gausi didesnę išmoką (likusius 6 mėn iš bėdos mažesnę, jeigu nerastum darbo greit). Per juos susirasi kokį kitą darbą...Kam save kankinti? Gyvenam kartą - reikia gyventi kokybiškai