Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kivuka, Grikis per gartraukį ant spintelių užkopia. Į Grikį pažiūrėjus niekaip nepagalvotum, kad katinėlis tik šast ir jau tupi viršuje. Meistrams, kurie gartraukį tvirtino jau kokį šimtą kartų mintyse sveikatos ir vido ko geriausio linkėjau  :) 

Lipikas

20200422-133342-0.jpg

Atsakyti
Didelio priešo, pavadinimu karkvabalis, užpuolimas biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Figūringasis Grikelis ir padauža Juma :wub: 

Aist, nu ir vardeliai :hihihi:

Fanta kokia medžiotoja!

Maniškiai vakar vakare kolektyvinėmis pastangomis elniaragį sumedžiojo. Aš nemačiau, bet šeimyniškiai sakė, kad įspūdingo dydžio. Gaila, kad pribaigė...

Atsakyti
Mane beveik paskerdė besnaudžiančią. unsure.gif
Beje, šįkart ne specialiai. Užšoko ant pilvo, suleido nagus į žarnas, kad nepaslystų, ir, pasinaudojant manim kaip tramplynu, šoko ant stalo (t.y., savais keliais). Taip darydavo, kai buvo kačiukas, bet nepamenu, kad būtų darius jau būdama penkiakilograminė katė. unsure.gif
Pilvas dabar gražus. Gali nužudyt net nepastebėjus. doh.gif
Atsakyti

oii, kiek grožių pridėta!🥰🐱

Fanta, mielai atvaryčiau į svečius, nes vargstu siaubingai.

Ipcius

EE60-B317-DFBC-40-C0-8438-B5-D06449-D0-D

30-E6-A677-CD76-47-E6-BD89-822-F08852359
Atsakyti

Ipas su Fanta - tobuli.  :wub:  :wub: 

Ruošiam pusryčius. Prisipilu taurę vandens, plaunu braškes (vakar buvom sūnėno ūkyje ir prisiskynėme skaniausių pasaulyje braškių), traukiu iš orkaitės kruasanus, gaminu kavą. Atsisuku nuo keisto kliuksenimo garso, kažkas naudoja mano vandenį:

AD9-A8-C26-9-DC5-4904-9-FBD-875-BBFD4284

9-DF91-D14-B471-49-D2-B486-10927-CBC6270

Tai, sakau, gal princesė ir braškių norėtų? Bet nėėė, pagal Ainu braškės yr tik dekoracijos, tikrai be jokios maistinės vertės:

1-BABBEE7-83-A4-472-F-B78-B-CB94-C691927

Šiandien pasivaikščiojome Trakuose. Buvo jauku, nes dėl vėsaus oro mažai žmonių. 

66-C2-FF10-87-EE-4041-8-BC7-BFF2-D89-D40

Atsakyti
Nusileidau banditėlei ir šiaušiau pirkti Royalių šian. unsure.gif Prie pilno bliūdo rėkavo ir nevalgė pusę dienos. Kažkaip gaila pasidarė. Nežinau, gal vėliau būtų valgius. unsure.gif
Palapnojo, iškart kačiukas nusiramino ir nuėjo parpt.
Hm. Vėmaliojo čia paskutiniu metu kas kokią antrą dieną, nors, kaip jau išsiaiškinom, Virbaco tai geresnė sudėtis. Nežinau, ar čia su maistu susiję.

Aist, tai gi SKANIAU iš taurės. Pusnė irgi mano vandenį laka, net kartais pamirštam kad reik paslapčiom. Mama sakė Agentas išvis nenori gerti savo vandens, o jei pasistato sau, pusę puodelio išmaukia. unsure.gif

Pamačiau, kad senokai važinėju be technikinės, o buvau šventai įsitikinus, kad ji baigias liepą. doh.gif blink.gif ohmy.gif bijau.gif Čia tuoj gali menstruacijos prasidėti po tokių žinių.
Atsakyti
Ainu tikra ledi - iš taurės geria angel.gif wub.gif wub.gif wub.gif Mano Kivis tik iš puodelio gerdavo, tai prie jo maisto bliūdų stovėdavo visada puodukas vandens biggrin.gif

O aš radau sausiukus, kuriuos Fanta miela kemša ax.gif Pamačiau Lidl, perskaičiau sudėtį ir maloniai nustebau, kad visai gera sudėtis, palyginus su kitais brangiais kačių maistais ax.gif Paėmiau pabandymui, tai labai Fantai tiko bigsmile.gif Nes trijų rūšių išbandyti prieš tai netiko...atbulais dantimis vos ne vos valgydavo biggrin.gif

Šiandien oras labiau primena rudenį, nei vasarą... unsure.gif NEPATINKA... unsure.gif Vyras tai džiaugiasi, pirtį kūrenasi. Sako, prie +30 nei šis, nei tas būtų dar pirtį kurtis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 14 birželio 2020 - 14:29

Kur tu, Romeo? Kur tu, atsiliepk!

A65-E2047-603-C-4481-9-E46-F0-F7-A8-AFA8
Night, technikinė karantino metu galioja net pasibaigusi ir berods dar mėnuo po karantino.

Giriu visus ryžus, kleckus, aukštalipius ir ištroškėlius  :D 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2020 06 14, 23:46)
Kur tu, Romeo? Kur tu, atsiliepk!
Night, technikinė karantino metu galioja net pasibaigusi ir berods dar mėnuo po karantino.
Giriu visus ryžus, kleckus, aukštalipius ir ištroškėlius  biggrin.gif 

Kiek supratau, tai galioja, jei pasibaigia karantino metu. Mano pasibaigė dar prieš. doh.gif

Princesė barbių name nelabai laiminga. biggrin.gif

Nu ką. Sulaukė va šitas cypaliukas 9 metelių. Negaliu patikėt, kad tiek daug jau. wub.gif

Kaš taš muržinaš čyplyš? Kodėl dėmešyš ne man?

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 14 birželio 2020 - 23:56

Šilčiausi sveikinimai Pusnytei nuo manę ir mano chebros.Ilgai,ilgai džiugink savo mamą ir puošk namus  012.gif

Ainu tikra dama,šitaip elegantiškai iš taurės laka :wub:

Magnuna,keisk tu tą gartraukį,širdis stoja, vien pabandžius įsivaizduoti kaip Grikis ant jo lipa  :blink: Kas tą Spurgą į lėlių namelį sukišo???

Ipukas  :wub:

Medžioklinė Fanta :wub:

Kas, kur ir kodėl saulytę padėjo, ir kodėl dangaus dušą įjungė????

Atsakyti

Laba,

Pirmiausia Pusne su gimdieniu, 

Turiu persę baltą nuo konteinerio- Sasiską, jau penktus metus pas mane, "baisi" kaip gyvenimas...bet nereliai prikolna, metų jai virš 17....kartais atrodo nu jau....o kaiup prasineša, jau juokiuos, nesulauksiu, gyvens "murzė amžinai , kad m,ane pakankintu( maudymas min kartą per sav,.gydomu šampūnu)

Fanta be konkurencijos :wub: 

O Juma panašu ir pradeda "autoritetą" augintis, o gal tik foto nekokybiškos ? :)

Prašom vėsumos Ipukui..

Oi Pusnė kokia suskytė būvo...koks grožis užaugo :wub: 

Džiuljeta  :wub: 

Niu ir kaip tos dinkinės ? :)

Atsakyti