Kivuka, Grikis per gartraukį ant spintelių užkopia. Į Grikį pažiūrėjus niekaip nepagalvotum, kad katinėlis tik šast ir jau tupi viršuje. Meistrams, kurie gartraukį tvirtino jau kokį šimtą kartų mintyse sveikatos ir vido ko geriausio linkėjau
Lipikas
Ipas su Fanta - tobuli.
Ruošiam pusryčius. Prisipilu taurę vandens, plaunu braškes (vakar buvom sūnėno ūkyje ir prisiskynėme skaniausių pasaulyje braškių), traukiu iš orkaitės kruasanus, gaminu kavą. Atsisuku nuo keisto kliuksenimo garso, kažkas naudoja mano vandenį:
Tai, sakau, gal princesė ir braškių norėtų? Bet nėėė, pagal Ainu braškės yr tik dekoracijos, tikrai be jokios maistinės vertės:
Šiandien pasivaikščiojome Trakuose. Buvo jauku, nes dėl vėsaus oro mažai žmonių.
Šilčiausi sveikinimai Pusnytei nuo manę ir mano chebros.Ilgai,ilgai džiugink savo mamą ir puošk namus
Ainu tikra dama,šitaip elegantiškai iš taurės laka
Magnuna,keisk tu tą gartraukį,širdis stoja, vien pabandžius įsivaizduoti kaip Grikis ant jo lipa Kas tą Spurgą į lėlių namelį sukišo???
Ipukas
Medžioklinė Fanta
Kas, kur ir kodėl saulytę padėjo, ir kodėl dangaus dušą įjungė????
Laba,
Pirmiausia Pusne su gimdieniu,
Turiu persę baltą nuo konteinerio- Sasiską, jau penktus metus pas mane, "baisi" kaip gyvenimas...bet nereliai prikolna, metų jai virš 17....kartais atrodo nu jau....o kaiup prasineša, jau juokiuos, nesulauksiu, gyvens "murzė amžinai , kad m,ane pakankintu( maudymas min kartą per sav,.gydomu šampūnu)
Fanta be konkurencijos
O Juma panašu ir pradeda "autoritetą" augintis, o gal tik foto nekokybiškos ?
Prašom vėsumos Ipukui..
Oi Pusnė kokia suskytė būvo...koks grožis užaugo
Džiuljeta
Niu ir kaip tos dinkinės ?