Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Fanta dar tikrai kleckas, palyginus su Ipuku😀

Va taip kačiukas vargsta buto tropikuose🙈🐱

98-F97736-DA4-C-429-C-B804-6-CB09-B53-E5

9113432-B-147-D-4-EC0-B9-D7-CB91-B4100-E
Atsakyti

Atsimenu, kaip Jumos arbūzofilijos įkvėpta siūliau Ainu arbūzą. Likau katės, švelniai tariant, nesuprasta.  :D 

Ipas išsilydęs.  :wub:  Teisybės dėlei, ipa skaniausia būna atvėsinta.  :rolleyes: 

Duonos ir žaidimų:

6-C3-CDC33-DC40-4-ED1-9-D92-31-CE2-FA61-3-D033705-27-A9-4426-8-D13-2-D683-A54019

Atsakyti

Koks žavus įvartis  :wub: 

Kruopa- tikra namų matrona, o kaip su Mika sugyvena?

Ipukas  :wub: graaažūs tie ryžikai 

Tiesiog  :B 

0282-FDB8-9343-4401-9120-DDC2867-E297-E.

Atsakyti
Nu šaunuolis Grikis - savo palikuonių nelemta buvo turėti, tai įsikatino dukrytę biggrin.gif Magnuna, gal jam dar vieno sūnelio reiktų? biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2020 06 12, 14:04)
Juma yra didelė arbūzų mėgėja

Net aš užsimaniau arbūzo ax.gif biggrin.gif

Ainu - grožio karalienė, ne kitaip wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Aist, o kai nutrauks karantiną, vistiek "maišuose" dirbsite? ax.gif O pacientams neužvelkat? ax.gif Bijau, kad kitą sav, kai nueisiu, manęs neapvilktų, turėsiu tada sauną biggrin.gif

QUOTE(Lietava @ 2020 06 12, 14:16)
Va taip kačiukas vargsta buto tropikuose🙈🐱

Mažiuuuuuukas išglebęs ax.gif

Ipuk, atvažiuok pas mane, aš čia turiu asmeninę pavėsinę biggrin.gif Ir vėjelis prapučia, ir saulutė nekepina ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Išsilydęs Ipukas  :) 

Aimu ir per karščius išlieka santūri  :4u: 

Fantai nuskilo, jog turi kiemą su pavėsinėm  :)​ 

Gielux -  iš pradžių Mika barėsi, matyt norėjo Kruopą atgal iškraustyti, dabar susitaikė kad teks dviese gyventi, apsiuosto su Kruopa ir prasilenkia be žodžių  :) 

Grikiui šeimos užtenka vienos Jumos, su šita išdykėle jam ir taip pilnos letenos rūpesčių  :) 

20200612-105809.jpg

20200612-105828.jpg

20200612-105837.jpg

Atsakyti

Aist, o kai nutrauks karantiną, vistiek "maišuose" dirbsite? ax.gifO pacientams neužvelkat? ax.gif

Taip, mes maišuose. Kol kas higienos centras odontologams visus reikalavimus paliko tokius pačius, kaip karantino metu. Yra logikos, nes suskris emigrantai, nesakys kas iš kur ir kaip, o saugotis mums reikia taip, lyg kiekvienas pacientas potencialiai sirgtų covid.

Pacientai laisvi, jų kišti į maišus  pagal taisykles nereikia. Nebent šiaip, iš smagumo arba jei netyčia užknistų.  :D 

Atsakyti
Grikio "raumenai" ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Vakar vakare Fanta apturėjo naują pažintį su kaimynu biggrin.gif Iš pradžių nematė, tik užuodė, tai pasipūtė šiek tiek biggrin.gif

Paskui pamatė biggrin.gif Kaimynas pradėjo bartis, o ji stovėjo ir žiūrėjo biggrin.gif Net nemąstė trauktis ar bėgti biggrin.gif (dėl to tą žalią nesąmonę pritvirtino vyras prie tvoros apačios, kad panelė nesugalvotų įlysti pasisvečiuoti ax.gif ) Kai suaugs, tikiuosi, įgaus protelio ir galėsim nuimti biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 13 birželio 2020 - 08:52

Labas rytas.

Grikelio plačiaekranis ir Jumos vikrus gražumas.  :wub: 

Fanta asmens sargybinį kokį rimtą turi.  :D 

Atsimenat, vežiau kelias giminaičių laukinukes sterilizuoti prieš kokius metus du? Tai kalbėjau su giminaitėmis. Sakė, iš kokių 12 laukinukų, kuriuos jos nuolat maitino, pavasarį liko 6. Mirties priežastys - apylinkių palaidi šunys ir mašinos. Pasirodo, tetulių auginamos abi vokiečių aviganės, būdamos itin draugiškos laukinėms katėms (viena šunė "įsivaikinusi" laukinės katės kačiukus juos ir prausdavo, ir šildydavo savo kūnu) atliko meškos paslaugą. Laukinukės neišmoko bijoti svetimų šunų. Tokia ta natūrali atranka. Beje, abi mano sterilizuotos juodukės (panelė Isterija ir panelė Fekalija) gyvos ir sveikos beigi gan jaukios ir periodiškai ateina pas tetules namo nakvynei. 

Atsakyti

Fanta rimtą kaimyną turi  :)  papūsta uodegikė labsi graži, įtariu pilnai išoūsta ir už pačią Fantą didesnė būtų  :D 

Ryte buvau turguje, grįžis namo radau du aukštalipius

20200613-100210.jpg

20200613-100236.jpg

20200613-100310.jpg

Atsakyti
Aist ale panelių vardai, tai... laugh.gif
Nors baltąją pati norėjau pavadint Šizofrenija, bet tuo metu gyvenau su kambarioke, kuri užprotestavo. Tai gal ir gerai. rolleyes.gif

Beje, Agento vardas man iškart patiko, net neieškojau alternatyvų. Nors jis pervadintas Fionu buvo, bet vis tiek nereaguodavo. Mama Azu nepažįsta, bet kartais jį vadina Vincuku. Tai linkėjimai Azu Vincui. Beje, labai gražus vardas Vincas tiek katinui, tiek žmogui.

O jau nuotraukų kokių pridėjot. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2020 06 13, 11:09)
panelė Isterija ir panelė Fekalija

blink.gif blink.gif blink.gif Nu ir fantazija pas kažką biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2020 06 13, 11:27)
Ryte buvau turguje, grįžis namo radau du aukštalipius

O kaip Grikis ten savo pilvą užneša? unsure.gif biggrin.gif

QUOTE(Night13 @ 2020 06 13, 11:40)
Nors baltąją pati norėjau pavadint Šizofrenija

Būtum pažeidus panelės Pusnės savigarbą ir orumą biggrin.gif

Beje, mūsų gatvėje pasirodo už poros namų gyvena dar kita Fanta biggrin.gif biggrin.gif Šunytė, kuri vakar ištisai lojo, o šeimininkė šaukė pastoviai - Fanta ša, Fanta baik biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 13 birželio 2020 - 11:07

Magnunos alpinistai su didybės manija  :D  :wub:  kad tik spintelių tvirtinimas būtų patikimas  :rolleyes:

Night, šitos dvi juodos bomžiukės boksuose vežamos sterilizuoti ir užsidirbo tuo vardus - viena visą kelią rėkė, tuo tarpu kita tyliai šiko ir tapšnojo.  :oh:  (aš visus padarus "užvardinu") Kadangi katytės puslaukinės, tetulės, man rodos, jas tiesiog bendriniu žodžiu juodukės  apibūdina ir jokiais vardais nešaukia. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 13 birželio 2020 - 11:19