Fanta dar tikrai kleckas, palyginus su Ipuku😀
Va taip kačiukas vargsta buto tropikuose🙈🐱
Išsilydęs Ipukas
Aimu ir per karščius išlieka santūri
Fantai nuskilo, jog turi kiemą su pavėsinėm
Gielux - iš pradžių Mika barėsi, matyt norėjo Kruopą atgal iškraustyti, dabar susitaikė kad teks dviese gyventi, apsiuosto su Kruopa ir prasilenkia be žodžių
Grikiui šeimos užtenka vienos Jumos, su šita išdykėle jam ir taip pilnos letenos rūpesčių
Taip, mes maišuose. Kol kas higienos centras odontologams visus reikalavimus paliko tokius pačius, kaip karantino metu. Yra logikos, nes suskris emigrantai, nesakys kas iš kur ir kaip, o saugotis mums reikia taip, lyg kiekvienas pacientas potencialiai sirgtų covid.
Pacientai laisvi, jų kišti į maišus pagal taisykles nereikia. Nebent šiaip, iš smagumo arba jei netyčia užknistų.
Labas rytas.
Grikelio plačiaekranis ir Jumos vikrus gražumas.
Fanta asmens sargybinį kokį rimtą turi.
Atsimenat, vežiau kelias giminaičių laukinukes sterilizuoti prieš kokius metus du? Tai kalbėjau su giminaitėmis. Sakė, iš kokių 12 laukinukų, kuriuos jos nuolat maitino, pavasarį liko 6. Mirties priežastys - apylinkių palaidi šunys ir mašinos. Pasirodo, tetulių auginamos abi vokiečių aviganės, būdamos itin draugiškos laukinėms katėms (viena šunė "įsivaikinusi" laukinės katės kačiukus juos ir prausdavo, ir šildydavo savo kūnu) atliko meškos paslaugą. Laukinukės neišmoko bijoti svetimų šunų. Tokia ta natūrali atranka. Beje, abi mano sterilizuotos juodukės (panelė Isterija ir panelė Fekalija) gyvos ir sveikos beigi gan jaukios ir periodiškai ateina pas tetules namo nakvynei.
Magnunos alpinistai su didybės manija kad tik spintelių tvirtinimas būtų patikimas
Night, šitos dvi juodos bomžiukės boksuose vežamos sterilizuoti ir užsidirbo tuo vardus - viena visą kelią rėkė, tuo tarpu kita tyliai šiko ir tapšnojo. (aš visus padarus "užvardinu") Kadangi katytės puslaukinės, tetulės, man rodos, jas tiesiog bendriniu žodžiu juodukės apibūdina ir jokiais vardais nešaukia.