Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Zundyte - su gimtadieniu  :4u:  :4u:  linkiu grožio, gėrio, smagumo aplinkui, kur tavo akys žvelgia ir kur siela linksta  :4u:  būk sveika ir laiminga  :4u:​ 

Atsakyti

Fantutė atrodo stipriai ūgtelėjo per paskutinę savaitę  :) bent uodegytė tai tikrai  :D  tikras džiaugsmas akims  :wub:  (Ne)braškiautojas Vincas  :D  Dvi aktorės Spurga su Bela tiesiog nepakartojamos  :D  :D  Juodulis Agentas  :wub:  Aist - aš bazilikų daigus turguje perku, iš sėklų šnipštas tik gaunasi  :)  Lisitėja - pritariu tau visa dūšia  :D  šilumos nebūna per daug,

Užbėgau pad tėvukus - generalinė namų šeimiminkė ilsėjosi po dienos darbų 20200603-143849.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 11 birželio 2020 - 12:51

Kivuka, vien tik mitex man iur nepadeda, nors sako kad kažkam padeda...nesiginčiju. Lašini stronhold arba advokate (šitas mažiau alergizuoja) ant kupros 2 ar neet 3 kart kas mėnesį ir pirmą mėn. profilaktiškai, kasdie, paskui kas antrą mitex, veikia idealiai. pvz, buvo labai apleista, ausys valant kraujavo, tempa pakilo, 3 d mitekso ir procesas tapoi valdomas, tiksliau tada naudojau canaural, mitex jo pakaitalas, pigesnis, bet anas geresnis, bet vetai ir taupoi (kažkodėl mūsų sąskaita) nebeturi...

Gūzas šone jei nuyo injekcijos išliks ilgam, tiesiod stebėk...ar nedidėja. Nors kiek būvo po injekcijų tai jie būvop stabilus, tokie judantis, tai išvaržos būvo, bet kadangi ne vetė, nežinau ar toj vietoj gali būt išvarža(beto tai vetas tikrai žinotų manau) ant pilvo, kirkšny- taip išvarža. Tiesiog pastebėk.

Ai žiauriai džiaugiuos dėl Agento...

Tai vasara turi būti karšta prie balos, o virti savo sultyse darbe...arba dirbti darže....ne vasarą prašom 22-25, naktim luietus 15-20 :) ir dar žolės pjovėją dovanų :)

Panos, karantinas kitą sav baigiasi...o kaip dinkinės???? negi nebus? nesibučiuosim atstumą išlaikysim, žemės 25 a. tikrai užteks :) realiai visų labai pasiilgau, o ir svegenys nuo mažių laikasa pravėdinti, kol vyro "nesuvalgiau "

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 06 11, 09:37)
<p>Baikite zirzti, ir skųstis karščiu.Vasara turi būti šilta.Ir taškas.Škvalo, ir liūčių nereikia.O šiluma tegul lieka.Kas man pritars? nail.gif
</p>

Šilta ok, bet karščių aš kažkaip visiškai neištoleruoju. unsure.gif
Burbėti noris ir man, nors orų nepakeisi... unsure.gif
Jau bijau, kad nebūtų kaip pernai: čia gaištelėjau nuo karščio, nuvykau į užs. pagyventi, o ten dar kokie +10 laipsnių. unsure.gif Žinokit, neįstengiau dirbti, nuolat miegodavau, vėjelis - ventiliatorius nebepadėjo. unsure.gif
Darbe dar neprišilo patalpos, tai kone vienintelis geras dalykas jame. Einu su pėdkelnėm ir ilgom rankovėm. Išėjus į lauką užtai tirpstu kaip besmegenis.

Darbe vis dar kenčiu. Šian traktuoju, kad patyriau psichologinį smurtą. Drįsčiau taip teigti.

Vakar dar cekavinausi mamos kaip Agentas, tai irgi gera žinot, kad visai gerai jis jaučiasi ir apsipranta. Baikštumo dar liko, bet, tikiu, praeis.

O pirmadienį Pusnės gimtadienis. Bus 9 metučiai. Garantuoju, jei mokėtų kalbėti, tai į tūsą tik save pasikviestų. rolleyes.gif
Atsakyti

Mergaitės,labai dėkoju  už  sveikinimus,taip  buvo  gera  skaityt visų  sveikinimus!!!!!

Aš  už  Diinkines! Manau,visi  nusipelnėm   kvėpuot  laisvai!

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2020 06 11, 13:49)
Fantutė atrodo stipriai ūgtelėjo per paskutinę savaitę  smile.gif bent uodegytė tai tikrai  biggrin.gif 

O taip, stypsta kasdien akyse biggrin.gif Paauglėja (ir negražėja) ax.gif Man paaugliai katiniukai tokie išstypę ir nelabai gražūs biggrin.gif

Magnuna, aš nebesusigaudau katinuose pas tave ax.gif Anksčiau buvo Grikis ir Kruopa. Dabar lyg nebe Kruopa, o kita katytė? unsure.gif

QUOTE(Night13 @ 2020 06 11, 18:49)
O pirmadienį Pusnės gimtadienis. Bus 9 metučiai. Garantuoju, jei mokėtų kalbėti, tai į tūsą tik save pasikviestų.  rolleyes.gif

Atseit tokia jau nedraugiška ir pikta Pusnė? biggrin.gif

Fanta tikras kiemo vaikas darosi biggrin.gif Nieko nebebijo, duodasi kieme kaip išprotėjusi biggrin.gif Tai vakar vyras ganė ir visus tvorų tarpelius dar užkišinėjo biggrin.gif Nes panelei vis rūpi lysti (nors ir nelabai telpa) biggrin.gif Tik va baltos kojinaitės po kiemo būna visai nebe baltos biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 12 birželio 2020 - 08:14

Kivuka, Magnunos Kruopa išsikraustė pas Magnunos tėvukus :) o pas Magnuną atsikraustė Juma(iš Erendiros globos)  didžioji Grikio meilė :) maždaug taip

Laba ryta :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2020 06 12, 09:13)
O taip, stypsta kasdien akyse biggrin.gif Paauglėja (ir negražėja)  ax.gif Man paaugliai katiniukai tokie išstypę ir nelabai gražūs biggrin.gif

Atseit tokia jau nedraugiška ir pikta Pusnė? biggrin.gif

Fanta tikras kiemo vaikas darosi  biggrin.gif Nieko nebebijo, duodasi kieme kaip išprotėjusi biggrin.gif Tai vakar vyras ganė ir visus tvorų tarpelius dar užkišinėjo biggrin.gif Nes panelei vis rūpi lysti (nors ir nelabai telpa) biggrin.gif Tik va baltos kojinaitės po kiemo būna visai nebe baltos biggrin.gif

Fanta vis tiek graži, bet joa, paaugliukai ir man tokie... Ir dar razbaininkai jie būna. biggrin.gif

Pusnė nepikta, kaip sakoma, silpni nervai. biggrin.gif Ir draugiška kartais būna, tik geriausiai su savim sutaria. rolleyes.gif Kaip kartą rodžiau, gal tik su odiga sunkiau sekasi sutarti.
O šiaip negaliu patikėt, kad jai jau TIEK metų. unsure.gif Senutė ji neatrodo, bet jaučias, kad ramybės būsenoj ilgiau nori pabūti. Pamiaugoti, ir pan. unsure.gif

Aha, Virbac neberyja tiek, kiek Royalio. Tik bando išsimušti guliašiuko. Žiūri į mane, į tuščią konservų bliūdą, į mane... Maždaug, vargšas badaujantis kačiukas. unsure.gif
Atsakyti

Kivuka, jep Diinka teisingai nupasakojo  :)  paėmiau Jumą iš Erendiros pagloboti savaitei kol ji atostogavo ir Grikis Jumą atsisakė grąžinti  :D  per tris diena jiedu taip sulipo kad jau pusantrų metų vienas nuo kito neatsiklijuoja  :D  pernai vasarą Maurą išlydėjom ir mama liko be draugo. Kruopa visą laiką pas tėvukus į svečius norėdavo tai galiausiai žiemą su visam persikraustė, jos su Juma nelabai sutarė, tiksliau Juma labai norėdavo žaisti o Kruopa  - tiek daug žausti nenorėdavo. Dabar visi laimingi. Kruopa yra didelė mamos draugė ir pagalbininkė, gavo savo priežiūrai trijų kambarių butą, Grikis su Juma abu vienas kitu vis dar neatsidžiaugia, aš pas tėvukus daūnai užbėgu, tai ir mane Kruopa dažnai mato, žodžiu visiška harmonija ir laimė per abu butu  :) 

Dėl Diinkinių labai pritariu  :rolleyes:  :4u:  labai pasiilgau gyvų susitikimų  :)​ 

Atsakyti
Mat kokios melodramos pas Magnuną vyko biggrin.gif Grikis naujos žmonos užsimanė biggrin.gif Pasitaiko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 12 birželio 2020 - 11:01

Sveikos.

Fanta vis dar kleckas, ne paauglė.  :wub:  

Aš kažkaip galvoju, kad katė iki 10 metų tai tikrai nėra senjorė. 

Karštis man patinka. Nepaisant, kad darbe kiek sunkiau. Užsipirkome vasarinio tipo plonesnių vienkartinių medicininių rūbų, bet tai skirtumo didelio nėra, nes ar storesnių celofano maišelių sluoksnį ant savęs dedi, ar plonesnių, vis tiek jie turi būt nepralaidūs drėgmei (ir orui), goretex čia nebūna. Tai darbo metu mano vidinis biomas pasidaro toks, sakyč, tropinis. Antrankovių vidinės pusės nuolat rasotos, o per nugarą sruvenantis upelis skleidžia raminančio čiurlenimo garsą. Jei į pažastis įsikiščiau po orchidėjos sodinuką, tikrai prigytų geriau nei mano terasoje bazilikai.  :D Bet nededuoju, džiaugiuosi, kad (už)dirbu.  :) 

Striukę nuo pakabos nukabino, skėčiu pasismeigė ir laiminga guli.

0-E12-A9-B0-3-AE4-4946-ABC5-9933-D5-E01-

Atsakyti

Kivuka - ne žmonos Grikis užsigeidė :)  Jumcikas yra mažoji Grikio princesė, jis ją popina ir lepina kaip mama mažą kačiuką, viską leidžia, Juma jį už uodegos tampo, ausis ir letenas graužia, Grikis pats prieš ją nukrenta kad neduok die netyčia bežaisdamas nenuspaustų. Nesitikėjau iš Grikio, kad jis toks super tėtis bus  :) 

Karštą dieną nėra nieko geriau už gaivias arbūzų salotas

20200611-153908.jpg

20200611-153948.jpg

Juma yra didelė arbūzų mėgėja, vos tik užmato jog arbūzą pjaustau, tuoj prisistato su riksmais ir neatstija kol negauna savo porcijos. Šiemet jau susiprato kaip atrodo visas arbūzas (pernai nesusivokė kol neprapjaudavau). Vakar partempiau visą arbūzą ir iš karto kilo riksmas, tipo pjauk greičiau ir vaišink katytę. Grikis arbūzams visiškai abejingas

Atsakyti