Papildyta:
Gimtadieniai dažni. Greit ir Pusnynos.
Sveikinu Zundyte!
Zundyt, su gimtadieniu! Kad liktų laiko sau. Kad sveikatos ir energijos stabiliai būtų. Kad aplinkiniai džiugintų.
Zundyte, su gimtadieniu!!!! Gražių, saulėtų tau metų!!!!!
Zundyt , su gimtadieniu! Linkiu daug gerų, džiaugsmingų žmonių šalia tavęs!
Visoms linkėjimai iš tropikų. Į vakarą pravėso iki 30 laipsnių...
Tep tep, buvo truputėėėėlį per kaaaaaršta...
20200610_193822.jpg 244,63KB 0 Parsiųsta kartų
Zundyt, su gimtadieniu! Kad viskas laimingai, sklandžiai eitųsi. Kelionių, smagių akimirkų ir širdžiai mielų žmonių aplink!
Haku dar dar, bet Mika visai ištirpus
Lapyna, kaip tu? Kaip šeimyna? Kaip sveikata?
Šponkiuk, ir tu prisiduok, kaip laikaisi?
Erendira, ačiū už patarimus! išvaliau Ipukui vieną ausį, net necyptelėjo🐱 rytoj valysiu antrą😀 kad mažiau streso būtų.
Lietava, reiktų valyti, o geriausia su miteks lašiukais, jie dar ir gydo truputį, nuima niežulį, skausmą, uždegimą(tos erkutės sulkelia uždegimą) tie juoduliai, tai jų išmatos, nuo lašiukų jos nudvės pper mėn. didžioji dalis , po nmėn. reiktų lašus pakartoti. O to mitekso įlašini į ausį įmasažuoji kad giliau papultų ir po kokios valandos išvalai, pamatysi, kiek ten gėrio. Sveikite, o kaip lupa?
Laba,
man ir žiauriai karšta tikpstų kaip Mika
Baikite zirzti, ir skųstis karščiu.Vasara turi būti šilta.Ir taškas.Škvalo, ir liūčių nereikia.O šiluma tegul lieka.Kas man pritars?
.Kas man pritars?
Tikrai ne aš. Man labiausiai patiktų arktinė vasara, su ilga, bet nekaršta diena. Nesakau, kad 5-11 laipsnių ir lietus buvo gerai. Bet kai lauke 32-33, namie 25-28, ir didžiąją dalį paros jautiesi neįgali, tai nu nafig...
Gielux, ačiū už rūpestį, pas mus viskas neblogai. Turių bėdų su vienu iš moksleivių, o daugiau viskas puikiai.
</p>
Aš Tik dar reiktų, kad vanduo ežeruose ir telkiniuose būtų šiltas Tada kiauras dienas prie vandens sėdi ir mėgaujiesi vasara
Papildyta:
Mano Fanta nuo Mitex vaikščiojo riebaluota ir niekuo jie nepadėjo - kaip kasėsi, tai kasosi Gal kad nebuvo kompleksinio gydymo ir nuo erkučių tuo pačiu metu.
Lietava, reiktų valyti, o geriausia su miteks lašiukais, jie dar ir gydo truputį, nuima niežulį, skausmą, uždegimą(tos erkutės sulkelia uždegimą) tie juoduliai, tai jų išmatos, nuo lašiukų jos nudvės pper mėn. didžioji dalis , po nmėn. reiktų lašus pakartoti. O to mitekso įlašini į ausį įmasažuoji kad giliau papultų ir po kokios valandos išvalai, pamatysi, kiek ten gėrio. Sveikite, o kaip lupa?
Laba,
man ir žiauriai karšta tikpstų kaip Mika
turiu lygtais ir tų lašų👍 bet po vakar valymo, šiandien ausis dar švari, žiūrėsim, kaip toliau.
lūpa gerėja!🥳 tik tas gūzas šone - ne😐