Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Night , 9h ryto vizitas klinikoj. pranešiu, kas ir kaip. nes niekas nepasikeitė į gerą pusę😕

Kivuka, kaip Fanta po skiepo?

mus čia Antakalny gerai užpylė, tai elektros vis dar neturim. 5 aukšte😎

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietava: 08 birželio 2020 - 23:23

Labas rytas  :4u: 

Pagaliau vasara atėjo  :wub: 

Azu, o instrukcijoj nieko neparašyta daugiau? Man kažkaip atrodo, kad gal geriau rinktis universalius lašus ir nuo kirmėlių, ir nuo ropojančių visų reikalų  :hmm: 

Sėkmės Ipukui šįryt  :4u: 

Aš vakar vakare kaip tik yriausi per Antakalnį (nuo Šilo tilto) kaip koks kreiseris Aurora skrosdama bangas, o įsiropštus į pusę Šilo kalno, liūtį (ne lietų) kažkas išjungė kaip dušą kokį  :D Ir jokių ledukų prie kolos mus į kiemą, kaip pas Aist, niekas neprimėtė  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

taigi va, Ipuko situacija tokia:

*ausyse kolonija erkučių (ankstesnė gydytoja kažkodėl netikrino), dabar išvalė, vaistų uždėjo, ausys net šviečia;

*lūpa patinus neaišku dėl ko, gali būt alergija, gali būt nuo vaistų, jeigu susidarys žaizdelė, apsilankyt vėl;

*guzelis šone, kaip ir spėjau, nuo narkozės dūrio, per mėnesį turi išsivaikščiot.

kažkiek ramiau dabar😎

Atsakyti

Sveikos Smagiai susiskaitė Ainu naktinisi žygis :D Agentas - grožis. Fanta utiputukas :wub: Džiugu, kad Ipukui nieko rimto. Matei, sakė aš aktorė 2495-CE0-B-B37-E-4574-9144-9-F4-EEFD78-F Nebepaparacink 3459028-F-7-BAE-4-B4-F-952-D-1634-CCB435

Na gal dar pora foto

542-F9-C3-F-46-CC-4-CD0-870-D-8-E26-D352

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 09 birželio 2020 - 09:10

Žvaigžde, tau daiktus sudėt Halivūdan?

811-A1-B30-E767-4-A5-C-A28-A-D3-E7-B32-B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 09 birželio 2020 - 11:44
QUOTE(Lietava @ 2020 06 09, 00:20)
Kivuka, kaip Fanta po skiepo?

Šįkart viskas puikiai, nors ir du skiepus gavo biggrin.gif Ir dar ant kupros sulašino nuo erkučių, nors vistiek nematė jų per mikroskopą..bet kadangi kasosi, tai profilaktiškai.

Smagu, kad Ipukui beveik viskas gerai 4u.gif

Gielux
tarnauja žvaigždėms biggrin.gif

Mano Fanta jau žolės nebebijo biggrin.gif Dabar jau pati vis taikosi pasprukti į kiemą rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Kleckius  :wub: 

Atsakyti

Oi,oi Gielux, kokia tau garbė,su gviazdom gyveni :blink:

Jau Fantutė kokia niurkoma  :wub:

Saugok tokį grožį, nepamatysi kaip kas nusineš.

Smagu,kad Ipukui viskas gerai  :wub: 

Atsakyti

Smagu dėl Ipo, kad nieko rimto. 

Fanta tobulo gražumo. Žiūrėčiau ir žiūrėčiau. Kivuka, ačiū, kad daliniesi šitokiu gėriu. 

Kas čia toms mažių ausims, kažkokie erkiuliai puaro užpuolę. Nieko, susitvarkys gydant ir prižiūrint.

Belos su Spurga naminės Santa Barbaros. 

Vakar vakare darbe elektra dingo. Skambinam į elektros tinklus, klausiam, kiek užtruks taisymas. Tai dispečerė išklausinėjo, kas direktorius, koks įmonės kodas (lyg mes jos banko kortelės pin kodo prašytume), ir pareiškė, kad gedimas taisomas, nežino, kiek užtruks. Blyn, o pas mus tai žmonės išsižioję sėdi. 1.5 val taisė.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 06 09, 17:23)

Jau Fantutė kokia niurkoma  wub.gif
Saugok tokį grožį, nepamatysi kaip kas nusineš.

unsure.gif blink.gif fear.gif fear.gif fear.gif Tvoros pas mus lyg be tarpelių jai išlysti į viešą erdvę. Plius, vienos nepaliekam kieme, kartu būnam unsure.gif

QUOTE(Aist @ 2020 06 09, 18:34)
Blyn, o pas mus tai žmonės išsižioję sėdi. 1.5 val taisė.

Oho blink.gif Aš kitą savaitę einu išsižiojus pasėdėt. Sakiau, lauksiu, kol baigsis visos tos nesąmonės, bet nebeišeina daugiau laukti...diskomfortas burnoje ax.gif
Atsakyti

Žvaigždžių alėja  :super: 

Fantos stulpinė uodega! Lydausi kaip gražu! :wub: 

Aist, ojez, jau įsivaizduoju, kaip man atidaro danties kanalą, ir toj vietoj šviesa scenoje dingsta...  :mega_shok:   Ir guliu beveik dvi val prietemoje atvėpusiu žandikauliu.  :wacko: 

Atsakyti

diskomfortas burnoje ax.gif

Kivuka, linkiu komforto burnoje ir kitur.  :4u: 

Ir guliu beveik dvi val prietemoje atvėpusiu žandikauliu.  :wacko:

Nėėė. :mirksiukas:  Asistentė apšviečia veiksmo vietą mobiliu telefonu, daktarė uždeda laikiną plombą ir vualia! Užvėpini žandikaulį ir užsirašai kitam kartui .  :D 

Atsakyti