Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Bet joooo, Ainu kailiniai... Įdomu, kur pirko. mastau.gif
O Fanta tikrai labai greit auga ir kailinukai puikūs, kokiais dviem dydžiais per dideli pagal kačiuką. biggrin.gif
Tikiu, kad Ipukui nieko rimto, jei žaismingas ir valgo, viskas bus gerai. Bet tokie mažuliai jau dauginasi...

Tikrai nenuostabu, kad pilnos prieglaudos, ir ačiūdie, kad jie ten pakliūva. Kur buvau sodyboje, tai, palygint, sąlygos jiems geros, nevisi katukai ir namuose tokias turi. Visada yra maisto, pastogė, minkšti guoliukai, žiemą patalpas šildo. BET. Kaip ir žmonės, matos, kad jiems sunku sutarti. Per valandą mačiau n peštynių. Vis tiek kova vyksta už geresnes sąlygas sau. Kaip ir žmonės: na, sumesk 30 dvikojų į 2 kambarius, gi greit užknistų viens kitą.
Liūdniausia, kad kai kurie pusiau laukinukai ir kad juos iš ten kažkas pasiims, šansų nelabai...
Šunys irgi kai kurie matos seni, jau akli...
Agentas su pakirpta ausim, bet šiaip pakankamai išvaizdus kačiukas, prieglaudoje išbuvo 3 metus. Sakė, jog ne tik juodai balti, bet ir juodi sunkiai dovanojasi. O juoduliukų tikrai nemažai ten.
Papildyta:
Bijojau, kad skambinės, ar pan. po pasiėmimo, bet gavos, kad pati rašinėju. biggrin.gif Neturim patirties su tokiais baikščiais gyvūnais, tai... Na, bet sakė skambinti nors ir naktį, jei kas. biggrin.gif
Mama happy, kad jis meilus, bet sakė pridarysi man bėdos, jei nevalgysi, sakys, kad neprižiūriu. Nors palikau jau rami. Antrą dieną progresas ryškus, tai, manau, nebus tos bėdos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 07 birželio 2020 - 20:31

Fanta gražuolė  :wub: 

O dėl Ainu kailinių, tai aš mielai juos kam nors dovanočiau. Aš juos trumpinu žirklėmis, iššukuoju saujomis, vis tiek katė kaip meška vaikšto ir man į blakstienas tą savo kailį specialiai mėto. Man tai labiau patiktų glotnusis lygiaplaukis ruonio tipo katinas. Šiandien va draugų burmiuką glosčiau ir nešiojau. Nerealus optimistiškas sangvinikas gerietis. 

C046-EC6-F-8934-4540-9000-EE23-B5944086.

D5-C04824-212-E-40-A1-A51-C-CC138196972-

Atsakyti
Nu nu, savo kailinius gali dovanoti, ne svetimus. biggrin.gif
Iš tikro dėl pūkų aš irgi vargstu... Net nekalbant apie urvą, mano visas garderobas juodas, su mažom išimtim amžinai priveltas balto velnio pūkų.
Stebiuosi, kad Ainu duodasi kerpama ir šukuojama. Neminėsim kam, kartą taip padarysi, tai paskui rėkia vien šukas pamačius, kad ją žudo. unsure.gif
Atsakyti

hehe. Night, mano garderobas irgi maximaliai juodas (šiandien apsirengiau šviesių spalvų maikę, nes važiavom į Trakus, ir karšta, bet taiiiiip blogai jaučiausi😐), tai Ipuko kailiukas gerai matosi😀

ryt iš pat ryto registruosiu jį apžiūrai, labai neramu.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Prašom dar Agento foto,ten nieko nesimato,nesuprast nei kur odiga, nei kur ausė :P

Jooo,burmiukai geruliai :wub:

Aš savo visiems svečiams sakau,jei važiuosite pas mane, tik nesirenkite juodai.Kas  nepatiki ir nepaklauso,tai daugiau tokių klaidų nekartoja.

Šiaip manau,kad kiekviena kokių nusipelnėm katinų, tokius ir turim. Aš, va norėjau dyyyydelio katino,pūūūūkoto,gal meino,gal sibirioko.O turiu du mažus,bet labai pūkotus :wub:

Kad nepamirštumėte,kaip atrodome

0f735d09e166.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 birželio 2020 - 06:08
Labas rytas 4u.gif

Jau tik nesiskųskit katinėlių plaukais tongue.gif Čia yra garbė, kad duoda kelis plaukus ir jums panešioti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Agentui žiauuuuriai pasisekė, kad po tiek laiko rado tikrus namus wub.gif wub.gif wub.gif

Aš šiandien pasimaliavojau (nors šiaip kasdien nesimaliavoju, nes tingiu ax.gif ) - važiuosiu neužilgo atsinaujinti dokumentų, teisių. Gi vistiek 10 metų į save reiks žiūrėti, tai sakau, pabūsiu biškiuką gražesnė ax.gif biggrin.gif

Fantai šiandien 13:30 skiepas - vėl matyt šlubčios po jo unsure.gif Ir vėl panašu, kad riebaluota galva vaikščios, nes reiks vaistų nuo ausų erkučių..aną kartą per mikroskopą nematė, tai skyrė kitus vaistus nuo mieliagrybių ir uždegimo, bet šįkart jau ausytėse yra juodų taškiukų ir kasosi dažnai....O jau rėkia mašinoj vežama doh.gif Atrodo, kad skerdžia kas unsure.gif Kivuką mažiuką išvis visur vežiodavomės, kad neliktų vienas namie - žiūrėdavo ramiai per langą. O šita tai rėksnė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 08 birželio 2020 - 08:16

Sveikos. Jau gražumas katinuku... Su plaukais ir cia pukuota viskas. Nespejam siurblio sepecio valyt. Blogiausia kad ir as neatsilieku nuo katinu... Tai visur ryzi susivele su ilgais juodais.

Vincas toliau myzineja prie duru dabar jau ant palutes. Patiesem nzn ka daryt

Klausimas sulasinau nuo kirmeliu ant kupros  radom lasinamu cia pirkti. O as galima kartu lasinti ir nuo blusu ar palaukti kazkiek? 

Atsakyti

Azu, o ten tik nuo kirmėlių lašai? Aš kur lašinau, buvo kompleksiniai, tuo pačiu ir nuo blusų-erkių. Pasiskaityk, kad nepadaugintum :)

Visi apipūkintojai...  :rolleyes:  :P  Pas mane daugiau bėdos su Mikos plaukais: jie trumpi, tiesūs ir kieti, įsminga į bet kokį rūbą ir atgal niekaip. Vadinasi, paglistyk katytę. :oh: O Hakūno plaukuosenos labiau mėgsta skraidyti ir tūpti ant maisto.

Atsakyti
Šiandien lauke buvo vėjas biggrin.gif Kai kam uodegos vos nenunešė biggrin.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 06 08, 07:06)
<p>Labas rytas 4u.gif</p>
<p>Prašom dar Agento foto,ten nieko nesimato,nesuprast nei kur odiga, nei kur ausė tongue.gif</p>
<p>Jooo,burmiukai geruliai wub.gif</p>
<p>Aš savo visiems svečiams sakau,<em>jei važiuosite pas mane, tik nesirenkite juodai.</em>Kas  nepatiki ir nepaklauso,tai daugiau tokių klaidų nekartoja.</p>
<p>Šiaip manau,kad kiekviena kokių nusipelnėm katinų, tokius ir turim. Aš, va norėjau dyyyydelio katino,pūūūūkoto,gal meino,gal sibirioko.O turiu du mažus,bet labai pūkotus wub.gif</p>
<p>Kad nepamirštumėte,kaip atrodome</p>

Atrodote puikiai, kaip visada, matosi, kad pūkinti mokate kokybiškai. biggrin.gif
Agento foto kur viskas matos, neturiu, gal bus po sekančio vizito pas mamą. smile.gif
Beje, mama dar kalbasi su Juodulio foto. doh.gif
Ką tik skambinausi, tai su Agento adaptacija viskas eina geryn. Na, valgo, eina į wc, su mama miega, tik be reikalo bijo vaikštinėti, kol kas beveik visą laiką gyvena ant lovos. Dar su mama stebi gandrų dramą: pora paperėjo 2 gandriukus, bet atskrido trečias. Dabar nežinia, ar meilužis kažkurio, ar mafijozas, kur nori užgrobti šeimos lizdą.

Laukiu labai žinių iš Lietavos apie Ipuką.

Fantos foto tai kieta. biggrin.gif
Atsakyti

Šiandien pavakary pas mus pasipylė ledukai. 

3-F412148-E33-D-45-ED-A8-E1-C411-ECF6267

8-D87-C96-E-C69-E-4829-8847-A8-A4-DB4-E9

272-C2868-C958-426-E-9930-BF300970-EC9-C

56316211-D9-FD-429-B-995-F-1-BACCA853-AC

Įkaitusi žemė garavo:

B6-F8834-B-0-B50-460-A-85-D7-6-CDFD3-EA9

Atsakyti

Oho gerai ledais pavare  Lapyna ten tik nuo kirneliu. Uztai galvoju ar kartu galima i ta kupra ištrint ar palaukt IMG-3863c155ffe67e049d3fed6f4b51db87-V.j

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 08 birželio 2020 - 22:31