Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Bela ryškiai dramos būrelį sėkmingai lankė.  :D 

Dėl juodo Agento džiugu, turės savo namus.  :4u: 

Aš ką tik terasoje skalbinius džioviau, Ainu irgi išleidau šilta naktimi pasidžiaugti. Tai pradžioje pūpsojusi kaip uzbonėlis ir ramiai žolę rupšnojusi:

43-FEF7-BF-2-FF2-41-D3-AFD6-A98-EE9-E85-

po kiek laiko metė nieko gero nežadantį žvilgsnį "o, mama, man jau 18niolika... šią naktį, mama, tu nelauk."

DF36-ECE8-5-F94-4-D60-95-E7-21356856294-

Mečiau telefoną į žolę ir skuodžiau paskui ant tvoros užšokusią katę. Šįkart aš buvau šiek tiek vikresnė, o Ainu - nerangesnė. Spėjau sučiupti ir deportuoti namo parazitką. Na, kad dieną aš turiu lipti per tvorą pas kaimynus jos parsinešti, tai dar dar. Bet jei pusiaunaktį vaizdo kameros fiksuos mane, sliuogiančią per tvorą, kaimynai gali ir nebebūti tokie tolerantiški. Gausim abi su kate iš druskos šautuvo į šiknas. 

O čia man nesiseka auginti bazilikų. Nusipirkau sėklų, subėriau į prieskoninėm žolėm skirtą žemę. Ir štai koks šnipštas užaugo. Mikro, ką jau čia, nano versija.  :unsure: 

D3-D73-BAC-F761-48-D3-AE3-D-810-D1-A3758

Gerai, kad bent rododendrai kieme žydi:

842-D9-E79-4-B3-F-4-DAA-85-E4-C8893-BA99

Atsakyti

Aist su Ainu išrado ir tobulina naują sporto šaką-naktinį laipiojimą pert tvoras. :lol:

Bela artistė  :lol:

Šiltos dienos, šiltos naktys, ir mano Molis persikraustė gyventi į lauką.Ateina, pavalgo ir vėl kažkur išnyksta.

Rododendrai nuostabūs  :wub:

Pas mane žydi medėjantis bijūnas .Kvepia nerealiais :wub: 147c1fa50344.jpg

Atsakyti

Labas rytas. Lisitėja, man žiauriai patinka bijūnai.  :wub: 

Kas naktį bėgo iš namų? Ne ne, tikrai ne Ainu.  :rolleyes: Foto 2 minutės po naktinės katės deportacijos namo.

692-F2519-D894-4-EB3-A4-F8-98-EB26-A74-A

O čia apie mane  :D 

A726-D6-EE-3-E80-45-E1-9929-7-EA605-C1-F

Atsakyti

Aist,duodu  patarimą,kaip  užsiaugint  baziliko!Nueini  į  PC,perki  baziliką  vazonėlyje (tokį  neperaugusį),iš  tų  daigų pasiimi  kiek  reikia,( likę  vazonėlyje  sunaudojami  greitai)pasodini  į  vazoną  ir  turi  daaaug  baziliko  visai  žiemai! Auga  nerealiai! Aš  darže  vidury  lauko  ant  saulės  ir  lietaus, per  daug  neprižiūrėdama,labai  daug užsiauginu  ir  dar  draugus  apdalinu.Kai  suformuoja  žiedus  ir  pradeda  žydėt  nukarpau  tuos  žiedus,jis  pradeda  šakotis, tai  džiovinamos  medžiagos  per  akis......

Šelmė  Ainu! Ale  tos  katės!!!!Niekada  nežinai  ką  jos  galvoja!!!

Atsakyti

aš, tiksliau, Ipukas, vėl su bėdom. ištino katinui apatinė lūpa - gal žinot, kas čia per dalykas?

ir dar - užvakar užčiuopiau ant šono netoli užpakalinės dešinės kojos, paslankų minkštoką guzelį (koks 1,5 cm apčiuopiant). rytoj registruosiu į kliniką, bet gal jūs įsivaizduojat, ar čia gali būt nuo narkozės dūrio? gegužės 26 dieną narkozė buvo. nors neturiu supratimo, ar ten duria😕

šiaip katinas laksto, žaidžia, ėda, viskas lyg ir gerai su juo🤨

Atsakyti
Bela ir Ainu tikros fričešėš wub.gif
Bijūnų ir alyvų kvapas mmm.
Užtai jazminų ir levandų kvapas man fui fui. Ačiūdie, mama beveik atsikratė jazminų.

Gielux, Agentas iš Tautmilės. Truputį pergyvenom kad nei valgo, nei į wc eina. Bet šiandien viskas jau neblogai. Net svečių neišsigando. Man, pratusiai prie Pusnės, labai keista. Neikart nesuurzgė, nei nesušnypštė, nei drąskosi, glostyti galima kiek nori, murkia, paimti ant rankų irgi gali bet kas. Visiška Pusnės priešingybė. Net nepanašu į katiną.
Papildyta:
Ne kokia foto, bet, visgi, Agentas, su jau apipūkinta namiške.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 07 birželio 2020 - 14:45
Beje, Agentas moka sveikintis su kakta!
Atsakyti

Lietava, gal Ipukas kokią bitę perkando? :hmm: Dėl guzelio ant šono neturiu minčių.

Aist, naktį kačių negalima leisti į kiemą! Jau ne kartą pasimokiau su saviškiais, galiojo visiems: ir Zaizai, ir Mikai, ir Haku. Jei neparsivarai katės namo iki prieblandos - gaudyk vėją laukuos. Temstant pas juos įsijungia visi laukiniai instinktai, nei prisišauksi, nei surasi. Pradeda kniaukti už durų po vidurnakčio, arba išvis tik ryte randi (buvo taip nutikę porąkart su Zaiza).

Dėl baziliko nesikrimsk: mano tokie patys (tie, kurie bent jau išdygo). Sėjau prieš 2-3 mėnesius, per kelis kartus, kelių veislių, vienus namie, kitus lauke. Vieni visai nesudygo, kiti sudygo gal po mėnesio ir jau antras mėnuo pūpso su pirmais, dar sėkliniais, lapukais. Nei raut, nei palikt...

O pas mus baigėsi lapkritis ir atėjo Afrika. Lauke +29 ir per artimiausią savaitę žada tik blogiau. Kol kas dar galima kentėti namie, dar viduj neprikaito,  bet ilgai taip nebus. O naktį net langų atsidaryti negali: kažkas naktimis degina šiukšles, lauke baisiai trenkia plastiko degėsiais. :huh2:​ 

Atsakyti

Zundyt, ačiū už praktinį patarimą. Aš taip galvoju mėtą iš supermarketo vazono į savo perkelti. O galima mėtą šalia bazilikų į tą patį vazoną įkišti? Beje, sušilus orams, tie susnos bazilikų daigeliai lyg ir pradėjo augti. 

Lapyna, aš taip irgi supratau, kad geriau naktimis katės į lauką neleisti. 

Agentas meilus katinas. 

Ipukui gal kokia vapsva į lūpą įsegė? O skiepijo kur? Po skiepo gali susidaryt guziukas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 07 birželio 2020 - 17:12
Sveikos 4u.gif

Ipukui linkim, kad lūpytė greičiau sugytų 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ainu kailiniai pūkuočiausieji wub.gif wub.gif wub.gif

Aš gal irgi kada nors tokius turėsiu ax.gif bigsmile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Kas dėl daržininkystės, tai kol kas netraukia manęs kapstytis po žemę ax.gif Turim tik braškių, šiek tiek agurkų (vyras užsimanė) ir šilauogių biggrin.gif Visiems šitiems reikalams priežiūros beveik nereikia ax.gif Ai, nu dar vaismedžių yra, bet čia nesiskaito - patys auga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 07 birželio 2020 - 17:54

Aist,turėk  omeny,kad  mėtos  daugiametės  ir  žiauriai  šaknimis  plinta,gali  bazilikus  užgošt,mėtoms  pagal  tvorą kur  nors  prakrapštyk,arba  kokį  didesnį  platesnį  vazoną  įkask,kad  pas  kaimynus  nesuželtų...Aš  jau  seniai  bazilikų  nesėju,nes  derliaus  ilgai  laukt  reikia,o va  su  PC  pirktais  jau  keleri  metai  draugauju,po  kokių  3 savaičių  jau  nemaži  krūmeliai  būtų... Bazilikas  vienmetis...

Gal  Ipukas  su  bitute  padraugavo? Aš  atsimenu,kaip mano  taksė  Zunda  buvo  bitę  pagavus,tai  iš  takso  pavirto  buldogu  su  poroloninėm  ausim! GALIMA kokių  žmogiškų  vaistų  nuo  alergijos  duot  kokį  ketvirtadalį  tabletės  Zyrtec,Tavegyl  kol  veterinarą  pasieksite...

Atsakyti

na, nežinau, nepastebėjau bute bičių anei vapsvų🤨 o ir langai ne taip dažnai darinėjami, kad įskristų. prisiskaičiau apie visokias alergijas, granulomas ir t.t., dabar bijau😎

Aist, skiepijo jį prieš gerą mėnesį, po skiepo nebuvo to gūzo, o kastravo ir narkozę leido gegužės 26. užčiuopiau lygtais šį 4dienį.

Atsakyti