Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Night, nuo dvikojų slepiasi, neįsitikinę, kad laimės. O va prieš keturkojus, tai nesulaikomi.

Nesiterapinu, niekaip neprisiruošiu, juolab kai net nėra apie ką galvočiau, kau jaučiu nerimą. Tik AD ir šiuo metu, dar savaitei papildomi, ketvirtadienį paskambins ir žiūrėsim kokias galbūt vaistų korekcijas darys. Aš tai visą dieną miego noriu, tad nemanau, kad grynai vaistų poveikis, greičiau sutapimas.

Aš pritariu Night, terapija tikrai galėtų padėti. Man už nerimo ir kitų dalykų slėpėsi priežastys, kas sukeldavo tokius pojūčius. 

Terapiją pati lankau ir skirtumą jaučiu tarp kokia atėjau pirmą kartą ir kokia esu dabar. :)

Atsakyti

Dukra nusipirko drobę, išpakavo, nuėjo dažų.

Tai čia man?!!! Oi paveikslą nupiešiu

[URL=http://www.radikal.ru]a630869d61e2.jpg[/URL]

Nu ką, originalu  :B 

[URL=http://www.radikal.ru]b1a64b961dd7.jpg[/URL]

Ir čia priėjo kritikas:

-Nekažką tas tavo miaunas

[URL=http://www.radikal.ru]0ebf519ad8b4.jpg[/URL]

Atsakyti

Gieluz, čiut neapsivožiau su visomis supynėmis iš juoko. :oh: Talentas tu. :lol: Apie pūkuočius nė nekalbu.Picaso su Rembrantu  tegul slepiasi prieš pūkuotas dailininkes. :lol:

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kviečiu visus šiandien pasideginti bigsmile.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Gauruotas paveikslas! :lol: Gielux, pataisei mano dieną. :)

O man visos dienos kaip šventė. Tik tų šlapių  nemėgstu...

Priedas  20200604_100150.jpg   279,99KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Gielus - labai pavėluotai bet labai sveikinu su tavo diena  :4u:  :4u: labai džiaugiuosi, kad ši tema suvedė su tavim :4u:  labai linkiu, kad negandas nupūstų permainų vėjai ir tavo padangė visad būtų saulėta  :4u:  :4u:  :4u: 

Fantutė - tikras džiaugsmas akims  :wub: 

Paz šiandien deginimasis numatytas vakarop jei saulė pro debesis kyštels o iš ryto mėgavomės šildomomis grindimis

20200603-085424.jpg

Atsakyti

aš irgi prisijungiu prie pavėluotų sveikinimų gielux!🥳🎈daug šviesių saulėtų dienų!

Atsakyti

Ačiū dar kartą už sveikinimus  :4u: 

Gražūs gulinėtojai visų  :wub: 

Lisitėja, čia ne aššš, čia katės, su kuriom nepaliūdėsi  :D 

Merginos, Śponkiuk, Night, Colomba daug daug palaikymo balionų  :4u: 

Nusipirkom dviračius, vyras pasibandymui mane išvilko į centrą, skyriausi su juo kas 10 minučių  :huh2: galvojau pakelėj trenksiu ir dvirati, ir vyrą. Gale Narbuto gatve į kalną įmyniau 3 bėgiu, vilnietės ir važinėjančios dabar turėtų žvengt :D 

Atsakyti

Gielux, labai tave suprantu dviračio klausimu. Tie Vilniaus kalnai mane paverčia pagiežinga primadona. Kai kažkada vyras sumąstė dviračių žygį į Karoliniškių atodangą užkylant nuo Neries kranto miško keliu, galvojau iš pykčio sprogsiu. Aš ten pėsčia vos užlipu, o čia dar tą durną dviratį reikėjo užsitempti. Pedalai kojas nudaužė, padusau nioliką kartų, prakeikiau savo vestuvių dieną ir kad aš, tokia protinga, tokį prietranką vyrą išsirinkau. Narbuto kalnas irgi geras, pakirto kojas, neįveikiau geruoju mynimo būdu, naudojau stūmimą. Tai tu, Gielux, trečiu bėgiu esi labai stipri. 

Atsakyti
O man keista, kaip vaikystėje dviratis buvo toks džiaugsmas. Dabar jokio fun. Nžn, kaip kalnais, bet man ir lygumoj jokio malonumo.

Na o šiaip atėjau pasigirti. Pas mamytę atvykome su Agentu. Agentas juodas, pūkuotas, su odiga ir pakirpta ausyte. Labai meilus kačiukas. Nedidukas, bet jam jau penkeri.
Vargšui stresas, pamurkė, dabar slepiasi. Labai gailiai miaukė kol parsivežiau... Kažkaip net gaila ištraukt iš aplinkos, kur pragyveno 3m. Na, bet čia bus vienintelis ir nepakartojamas.
Atsakyti

Night, labai džiaugiuosi dėl Agento 🎈jam tikrai bus geriau, nei ten, kur buvo🙂

susirašiau su ponia, kur Ipuką pasiėmėm, tai pasirodo jo sesė jau laukia vados🤯 cituoju “galvojom sterilizuot, bet nespėjom”. žodžiu, N. Vilnioj vėl kačiukų bus. pykstu.

Atsakyti

Sveikos

Night, iš kur ėmėt? Nieko, apsipras ir bus namų princas  :wub: 

Lietava, labai tave suprantu, siutas ima, kai pas žmones 0 atsakomybės ir po to krūva kacų niekam nereikalingų  :unsure: 

Bela ieško naujų namų, pati. Išeinam ryte į koridorių, ji palipa aukštu aukščiau, atsisėda kamputy ir vaidina mažą, nuskriaustą, benamį kačiuką. O ten kasryt išeina kaimynai, na ir visada: oi, katyyyyytė, oi kažko laukia, oiiiiii. Mhm, ta katytė po to pas mane tokiu smailiu snukeliu ateina - matei,ania  :B 

Atsakyti