QUOTE(Šponkiukas @ 2020 06 02, 10:44)
<p>Mano katinai yra bjaurūs kitų katinų atžvilgiu. Atsirado dar viena benamė katytė. peršoko tvorą, norėjo eiti pavalgyti. Tai Hipė su Kugiu, kad puolė, vargšė ir plaukų paliko pievoj ir staigiai bėtgi teko ir šokti per tvorą. Agresyviausia buvo Hipė, Kugis tik urzgė, o Hipė šoko ant jos. </p><p></p><p>Dėl pirštų, tai man juo snutarkavo virvė. Buvom šeštadienį Trakuose, išsinuomavom burlentes. Pradžioj buvo viskas ok, stiprus vėjas, bet gal tolygus, o po to, kad užgūsiavo, kad skrisdavau nuo burlentės
tai tas pirštų nutarkavimas nuo burės kėlimo iš vandens, prie tokių gūsių kol pasikeli, tai gerokai pavargsti
Kad pirštai nutarkuoti, pajutau tik krante, pasižiūriu, kad kraujas kažko sunkiasi
</p><p></p><p>O aš dabar suprantu Night didelį norą miegoti. Kadangi man vėl užėjo stiprus nerimas, vakarais geriu vaistus. tai diena, bet kur galiu užmigti. išeinu į terasą, jau net nesįdu ant sėdmaišio. atsisėdu ant lentų. baigiasi tuo, kad po valandos atsibundu gulėdama ant lentų
</p>
Aha, pas tave ateitų nepažįstamas dvikojis svetys kotletų pavalgyti, netektų jam per tvorą šokti?
Šponkuli, o be vaistų ar terapinies? Priežastis kažkokia turi būti.
Aš tai terapinuos + AD, bet man tiesiog reiktų atsikratyti nerimo šaltinio. Bet bijau užšokti ant kito, nes taip jau buvo.
Žiauriai pavargau neturėti gyvenimo, tik galvoti apie darbą įskaitant vakarus ir savaitgalius.
Mane tai migdo ne nuo vaistų, išbandyta n kartų... Dabar vasara, tai išvis. Man saulė kažkaip visiškai atima energiją ir migdo. O sako meškos žiemą miega...