Labas rytas. Klausimas ne į temą. Kuo tepti ar kaip tik niekuo netepti, pirštus nuo didelių nutrinimų nuo virvės ( pūslės kurios praplyšo ir kraujavo ). Nelabai galiu lankstyt pirštų, nes labai trmpia, o ir pačios žaizdos šlapiuoja.
Labas rytas! Šponkiau,manau, tiktų Pantenolio tepalas...čia reikia gydyt kaip nudegimą,be to yra pleistrai su sidabru šlapiuojančioms žaizdoms,gal jie padėtų?Vaistinėje klausčiau,ką jie turi ... Mano Kolumbas arba absoliučiai aptingo ,arba blogai jaučiasi,bet jau kelinta diena va toks vaizdelis namuose... P_20200527_110122.jpg 79,2KB 0 Parsiųsta kartų Šiaip,nepastebiu,kad nelakstytų,nešokinėtų,nesysiotų,vaistus girdau,lyg ir viskas gerai,tai tikriausiai - šventa tinginystė! O čia Špulikė - mažoji teroristė,tiek išdresiravusi tetulę,kad paryčiais apie 4.30-5.30 gauna guliašiuko,kurio ne visada teikiasi paragauti! P_20200529_134708.jpg 129,86KB 0 Parsiųsta kartų
Šponkiau, aš visas žaizdas gydau tokiu "Gelbėtoju",šlykščiai dvokiantis tepalas.Bet žaizdas sugydo puikiai.
Kur įlindai, brangute?
Kolumbas greičiausia serga tinginio liga.
Šponkiuk, aš senais laikais kalnuose iki žaizdų nutrintus kulnus barstydavau kseroformo arba streptocido milteliais, tada klijuodavau kvėpuojančiu pleistru. Rankų gal neklijuočiau. Šlapiuojančias vietas turbūt galima pabarstyti, kad ne tokios lipnios būtų. O ten, kur jau užsitraukia odelė, verta patepti riebiu tepalu (pvz., vaistinės seniau gamindavo savo darbo kremą su vit. A ir E). Kitaip ji perdžiūsta ir skilinėja - ir pasaka be galo.
Dar labai padeda geras poilsis.
Medikės, jei nusišnekėjau - sudirbkit.
Giwlux, saulele, su tavo dienele
Linkiu į viską žiūrėti su tokiu kūrybingumu, kokį spinduliuoji gamindama maistą. Ir tada viskas kuo puikiausiai pavyks
Gieliux,su Gimtadieniu! Nenustok džiuginti mūsų savo preciziško jumoro žinutėmis ir nenustok kalbėti! Oj ,kaip aš susilydau nuo tavo postų,būna gera gera....O dabar suprantu kodėl gera! Dvynys dvynį užuodžia !!! Nesikeisk, Mieloji!🤗🤗🤗😘😘😘👑👑👑
97967175_2997636930351968_3026390499729604608_n.jpg 21,55KB 0 Parsiųsta kartų
Gielux,prisidedu prie sveikinimų gimtadienio proga.Linkiu sėkmingų,saulėtų dienų.🍹
Ačiū labai už sveikinimus!!!
Gielux, su gimtadieniu (jau beveik gimtanaktim)! Kad ramu tau būtų širdyje ir jauku namuose. Mylėk ir būk mylima, mieloji. Siunčiu tau dovanų Kairėnų rododendrus:
Gielux jau visai paveluotai su gimtadieniu. Linkiu visko visko ir tik gero to visko
Toras mabo taip guli istisas dienas ir miega. Kieme visa diena spa jam. Keicia tik gulejimo vieta. Tai mes iavaziuodamo jo paliekam ten visada randam. O va Vincas tai parazitaa is kiemo tai per tvora persoks jau namie ir vis draskosi ir pareina. Geras oras tai ne namo reikia. To tai jau nepaliekam nes isturistauja tai pas kaimune tai isvis jau i gatvės puse smalsauja. Ten yra durys bet ir tarpas po durym yra. Jam gal mazas nes anas storas bet kieminiai katai visi ten landzioja
Gielux, susivėlavę sveikinimai! Kad liežuvis ir toliau teisingai kabotų, namai klausytų, o klientai džiaugtųsi!
(...fui, koks lapkritis pas mus, vos iš lovos išlipau...)
Gielux - su gimtadieniu
Ipukas sasiskinas
Och, kokie kailiniai
Lapyna, kur čia lapkritis? Pas mus graži saulėta birželio pirmoji
Beje, kam aktualu - su vaikų diena Vešim vėliau vadovėlius priduoti į mokyklą, tada į miestą papramogauti - atostogų pradžia
O man visada atostogos