Sveikinimai ir nuo manęs, Erendira. Švęsk šventę.
Ačiū, Evangelic. Nepasakiau ir šiandien. Big Boss akivaizdžiai buvo be nuotaikos, o aš visą dieną drebėjau.
Lisiteja esu vienturte. Esme tai ne daiktuose simta metu man jie. Galejo skambinti klausti paprasyti. O ne meluoti kad nevazineja... Rankiotis ka nori. Apgaudineti kaimynes kad susitare ir nestis is namu daiktus. Ir nespejus mamai mirt jau temptis i jis soda kita boba smugis zemiau juostos. Pareiskima as parasiau gavau atsakyma. Kad ivardinti reikia daiktus ir ju verte. Jei daugiau nei 150€ pradeda ikiteismini tyrima. O as nezinau ka jis ten rankiojosi tik raip daug maz.. Skambinsiu ryt bent jau perspeti ji kad nesilankytu ir atiduotu raktus manau tikrai privalo. Nes tikrai sienas islups paskui. Kai dar pi mamoa mirties sakiau kambari bent kur miega issisiurbt susitvarkyt bo netvarke nzn kiek metu, tai pareiske mano nieko cia nera. Dabar atsirado matomai
Jaaaai, kokio fainumo Fanta! Aktorė nuo prigimimo.
O čia daržinis monstras su dviem plonom kojom ir viena stora. 20200528_143852.jpg 145,17KB 0 Parsiųsta kartų
Fantos gražumas ir meilumas nenusakomas. labai fotogeniška mažylė.
Mika kibirgalvė ko ji ten įlindusi?
Night, aš Ainu kokie 4 mėnesiai šeriu Virbac antiStruvitiniu. Kalbant apie gydomuosius, Virbacas turi didžiausią mėsos (taigi, ir baltymų) kiekį. Kailis nesivelia, Ainu virškina Virbac puikiai. Man tas patinka. Royalio nebeduodu visai, nes jis kažkaip stebuklingai skanus. Seniau duodavau Royalio Ainu kaip skaniukų, bet ji nuolat prašinėdavo kaip vaikas saldainių, tai visai nuėmiau Royal, kad nieks manęs neterorizuotų. Dvi savaites katė kaip kokia narkomanė be Royalio pikta ir suirzusi vaikščiojo, po to priprato. Sunku Royalio sudėtį tikrą sužinoti, ji užslėpta kažkodėl. Mažai mėsos, daug balasto ir dirbtinių priedų. Tas man nepatinka. Hills irgi daugiau grūdinis, mažai mėsos. Bet juo (antistruvitiniu) šėriau trumpai - nei didelio vau efekto, nei didelio nusivylimo nebuvo. Šponkius Hills ilgiau šėrė saviškius.