Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Evangelic @ 2020 05 27, 20:07)
Erendira4u.gif

Night, prisidedu. Kaip viskas?

Sveikinimai ir nuo manęs, Erendira. Švęsk šventę. 4u.gif

Ačiū, Evangelic. heart.gif Nepasakiau ir šiandien. Big Boss akivaizdžiai buvo be nuotaikos, o aš visą dieną drebėjau.
Atsakyti

Erendira - sveikinu su tavo diena  :4u:  :4u:  lai būna akimirkų, kurios duoda peno mintims, lai būna momentų, kurie džiugina sielą, lai būna dienų, kurios įprasmina viską, ka darei ir planuoji daryti  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Lisiteja esu vienturte. Esme tai ne daiktuose simta metu man jie. Galejo skambinti klausti paprasyti. O ne meluoti kad nevazineja... Rankiotis ka nori. Apgaudineti kaimynes kad susitare ir nestis is namu daiktus. Ir nespejus mamai mirt jau temptis i jis soda kita boba smugis zemiau juostos. Pareiskima as parasiau gavau atsakyma. Kad ivardinti reikia daiktus ir ju verte. Jei daugiau nei 150€ pradeda ikiteismini tyrima. O as nezinau ka jis ten rankiojosi tik raip daug maz.. Skambinsiu ryt bent jau perspeti ji kad nesilankytu ir atiduotu raktus manau tikrai privalo. Nes tikrai sienas islups paskui. Kai dar pi mamoa mirties sakiau kambari bent kur miega issisiurbt susitvarkyt bo netvarke nzn kiek metu, tai pareiske mano nieko cia nera. Dabar atsirado matomai

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Tokios dviprasmiškos rytinės nuotaikos..Šiandien dviese su vyru turėjom išskristi į Maltą...Ech... unsure.gif

Kas mane nupraus? unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Va, matot, nepasiekiu krano..

Nu..laukiu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 28 gegužės 2020 - 08:22

Fanta neatsižiūrima,nu kokia daili lėlytė

O aš turėjau pas draugę į Ispaniją išlėkti.

Viską sukakojo tas prakeiktas karantinas.

Atsakyti

Jaaaai, kokio fainumo Fanta! :wub:​ Aktorė nuo prigimimo.

O čia daržinis monstras su dviem plonom kojom ir viena stora.Priedas  20200528_143852.jpg   145,17KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Lapyna, Mika sliekų ieško?  :D 

Atsakyti
Gal kuri šeriat Virbac savo ponus ir ponias?
Ir kas suprantat sudėtis, ar tiesa, kad geriau, nei Royalis?
Ir, įdomu, jei lyginant su Hills, tai Hills geresnis, ar Virbac?
Atsakyti

Visoms dar kartelį labai ačiū už sveikinimus ir palinkėjimus  :4u:  :4u:  :4u: 

Aist, tau ypatingas ačiū už tai kaip mane matai  :blush-anim-cl: 

Lapynos padaras  :D 

Fanta tikras puikumo užtaisas  :rolleyes: 

O aš šian jau į basutes buvau įlipusi  :B 

Atsakyti

Fantos gražumas ir meilumas nenusakomas.  :wub:  labai fotogeniška mažylė.  :D 

Mika kibirgalvė  :D ko ji ten įlindusi?  :) 

Night, aš Ainu kokie 4 mėnesiai šeriu Virbac antiStruvitiniu. Kalbant apie gydomuosius, Virbacas turi didžiausią mėsos (taigi, ir baltymų) kiekį. Kailis nesivelia, Ainu virškina Virbac puikiai. Man tas patinka. Royalio nebeduodu visai, nes jis kažkaip stebuklingai skanus. Seniau duodavau Royalio Ainu kaip skaniukų, bet ji nuolat prašinėdavo kaip vaikas saldainių, tai visai nuėmiau Royal, kad nieks manęs neterorizuotų. Dvi savaites katė kaip kokia narkomanė be Royalio pikta ir suirzusi vaikščiojo, po to priprato. Sunku Royalio sudėtį tikrą sužinoti, ji užslėpta kažkodėl. Mažai mėsos, daug balasto ir dirbtinių priedų. Tas man nepatinka. Hills irgi daugiau grūdinis, mažai mėsos. Bet juo (antistruvitiniu) šėriau trumpai - nei didelio vau efekto, nei didelio nusivylimo nebuvo. Šponkius Hills ilgiau šėrė saviškius. 

Atsakyti
Ačiū už atsiliepimą, Aist.
Sako, kad Royalis su nemažai skonio stipriklių. Ir mano dama, kaip ir Ainu, teroristė. Kai pradėjau ne iš namų dirbt, tai kačiukas amžinai alkanas:
išlipu iš lovos - bliūdas tuščias;
kol nusiprausiu, - bliūdas vėl tuščias;
kol pavalgau - apytuštis;
grįžtu vakarop - riksmai "kačiukaš triš dienaš badauja, miršiu badu".

Šian nupirkau pabandymui Virbac. Valgo. Žinau, kad tai nereiškia, kad ir po 3 dienų valgys. Bet jei taip, manau, pereisim irgi prie jo.
Atsakyti
Jūsų katės didelės, daug ragavę visko, tai normalu, kad išsiknisinėja dėl maisto. Nu bet mano vištytė nieko dar gyvenime nemačius, bet dėl maisto tai pirma išsiknisinėti..jau trečią sausiaką per mėnesį bandysiu pirkti unsure.gif Ir kaip nervina, kad kai valgom, amžinai tupi šalia ir kaulija, nors nei ji žino, ką mes valgom, nei ji valgytų. Aš buvau pratus, kad Kiviui dzin, kad mes valgom, tai man keista tokia katė, kuri kažko kaulija iš žmonių unsure.gif Atrodo, kad būtų mėnesiais badavusi ir dabar ištisai prašinėja ėsti. Nors sausiako visada yra jos dubenėlyje. Nebūna jis niekad tuščias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 28 gegužės 2020 - 18:57