Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 05 25, 09:44)
<p>Bet tikrai kokia kovinė katė ta Pusnė.

Nešupratau? blink.gif
Lišitėja, jeigu po tavo langaiš ateitų dvikojiš beuodegiš šaušanošis, neparodytum jam iš kur odiga dygšta??
Aš iš viso labai ramuš kačiukaš. Ypač, kai miegu dantimiš į sieną.
Dar pašakykite, kad murkti turiu nemokamai. Iš višo iš klumpių išviršiu. Šiemet jau 2 kartuš murkiau, limitaš baigėšiš.
Nuotrauka iš šenovėš, kai buvau išvažiavuš į užsienį ir širgau.

Pridėta:

• Priedas  pusn.jpg   161,13KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 26 gegužės 2020 - 18:27

Nešupratau? blink.gif
Lišitėja, jeigu po tavo langaiš ateitų dvikojiš beuodegiš šaušanošis, neparodytum jam iš kur odiga dygšta??

Žiūrint koks tas dvikojis.Jei koks bomžinis tai joooo.Šunys greitai tvarką padarytų. e015.gifO jei koks neblogas,pvz princas su sidabriniu džipu, tai kodėl gi ne.Net kavos pakviesčiau. :nail:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 05 26, 20:08)
Žiūrint koks tas dvikojis.Jei koks bomžinis tai joooo.Šunys greitai tvarką padarytų. vartotojo įkelta nuotraukaO jei koks neblogas,pvz princas su sidabriniu džipu, tai kodėl gi ne.Net kavos pakviesčiau. nail.gif

Aš neturiu šunš.
Pilkiš buvo pėščiaš.
Atsakyti

Azu, užjaučiu dėl problemų. Mano a.a. senelį paskutinius porą metų tokia bobelė globojo - na, valgyt išvirdavo ir patalynę pakeisdavo, bet valgė ir gėrė iš jo pensijos - tai paskui irgi turėjom galvos skausmų, nes jautėsi turinti teisę į visą jo turtą (ypač butą). 

sakė - gyvenime į jokias gamtas kojos nekels daugiau. Bet pas ją tas nuo mažiukės- neidavo maudytis į ežerą, jei žuvytes pamatydavo  :D

:D Gamtininkės dukra...

Pas mane su antrąja dukra ankstyvoj vaikystėj priešingos problemos buvo: nuolat kišenėse rasdavau šliužų, varliukų ir sliekų...

Atsakyti

Lapyna na tas tai isvis alfonsas. Dar po mabo skambucio nuvažiavo i soda krepsi pasieme atrodo kaip auksa, kainuoja... Is kur tas gobšumas... Na gaus pareiskima gal aprims nebesirodys mamos sode. Va tau ir zliumbe krokodilo asarom kaip baisu liktvienam nei menuo neoraejo kita boba i mamos soda tempiasi jau. Ka cia kalbeti... VaikaiVaikai jo turtingi namai naujis masinoa. Pacio pensija nemaza. O tempia visa slamsta is mamos sodo zodziu.... 

Ir dar turiu beda su Vincu... Myzt pradejo prie lauko duru. Prasosi i kieme neiseina ir myzteli ir kaio is pykcio sumyzo visa man kilimine danga. Kaip atpratint ji? 

Atsakyti
Kai pagalvoju, kokia aš kiaulė - mirštanti gulbė dėl darbo. Didesnę dalį laiko jaučiuosi siaubingai.
O žmonės kažkaip išgyvena va tokius dalykus kaip Azu, kur asmeniniai santykiai (suprantu, kad ne turte esmė, o moraliniai klausimai), o dar mamos mirtis... Linkiu stiprybės.

Dėl sysiojimo neturiu ką patarti, bet iš nuotykių. Pusnė, kai viešėjom užsieny buvo irgi apsysiojus kilimuką prie durų. Paskui iš arti stebėjo atsisėdus akis išpūtus ir liežuvį iškišus, kaip namiškis valo - plauna. doh.gif Atrodė juokingai, anas net nustojo pykt, pradėjo žvengt. Bet tai buvo vienkartinis reikalas.

Ir dar. bet pernai grįžus iš darbo net žagtelėjau ant laptopo radus TIKRĄ ŠŪDĄ. Ne, ne vėmalą. Šūdą. blink.gif

Apsisprendžiau imti iš Tautmilės mamai katiną. Tik neapsisprendžiu kurį iš dviejų. Gaila tai visų, nors ir neatrodo, kad jie ten blogai gyventų.

Ir vis dėlto ne į temą, jei kuri tikite krikščionišku Dievu, prašau, pasimelskite už mane, kad niekas labai ant manęs nepyktų, jog nesusitvarkiau su vienu darbu ir pagaliau išdrįsčiau tai pasakyti vadovui bei damuščiau tą darbą be didelių pasekmių. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Aš irgi tą padarysiu dėl Azu.

Nedamušiau dėl savijautos, apie kurią jau daug skaitėte...

Atsakyti

Night, laikykis🤘Azu, irgi🎈

Ipukas šiandien sudalyvavo veterinarinėj egzekucijoj. Graudu buvo žiūrėt, kai vyras parvežė😕 Svirduliavo, visiškai apatiškas buvo.

Dabar grįžau po darbo, tai visas erelis, ir paėst, ir pasitūsint. Bet akytės po narkozės dar raudonos🤨

Gal iš patirties žinot, ar tas nelabai kvepiantis šlapimas greit po kastracijos pakeis kvapą?😀 Kažkaip nesusidūriau anksčiau su tokiu klausimu😎

Atsakyti

Azu, tai bus teritorinis žymėjimas, nes lauke vaikšto kitas katinas. My cat from hell daug atvejų ir ką daryt.

Atsakyti

Night,tau palaikymas iš manęs, ir mano kompanijos.Laikykis,guoskis,nepasiduok :4u: 

Lietava,kiek žinau,po trijų keturių dienų išnyksta šlapimo kvapas.

Erendira,su tavo diena,su gimtadieniu🥂🍭🍾

Atsakyti
Labas rytas,
Erendira sveikinu ir aš 4u.gif

saulės vonios...
neeeetrukdom

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Erendira, su gimtadieniu , lai širdy visad būna giedra ir šilta

Atsakyti
Erendira - su Tortadieniu birthday.gif 000552.gif happybday.gif 4u.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 27, 09:19)