Labas rytas
Pas man Bižū kieme kovinė
Va ką šįryt priminė FB
Aist tikra kovotoja tikiuosi, ir toliau bus pakenčiam tokiame skafandre, nors, ką čia slėpti, tas rožinis rūbelis be skafandrų Tau tinka labiau
Kokia graži Fanta
Skaitau bet parasyt neina. Turiu bedu LT ir tokiu slyksciu sakyciau ir dabar va ateina tas kad kaio blogai kai negali buti ten kai reikia. Esu pasislykstejus žmonėmis iki tiek, kad dabar man jau mebesvarvu kiek jiem metu virs 80 ar ne uzteks joti ant galvos ir isivaizduoti kad viskas galima. Siandien parasiau i pilicija pareiskima ant mamos buvusio sugyventinio kuriam rudeni bus 82m. Uz vagystes is sodo... O baisiausia kas zmonem nieko svento nebera. Gyveno apie 30m kartu mama laidojau nei gėlės neatnesepasakes kad sode pilna. Neprisidejo prie laidotuviu visikai bet gere ede... Leidau gyvent dar tris sav bute kuris jai buvo mano mama oadovanojo dar pries mirti. Tai negana to man isvaziavus apgavo kaimyne pas kuria raktai issinese mikrobange o i soda jau rudeni (mama mire rugpjūtį) vaziuoja su kita boba renkasi viska issinese irankius. Paskambinau sakau ko ten vaikstot sako nevaikstau sakau kaimunai sake gerai sako nebevazinesiu ir galvojo kad oadejo rageli bet nepadejo ir patikekit isgirdau tokiu dalyku ta boba jam sako kaip as drysau paskambinti sako pasiemei irankiu o tai sako kaip plytas paimsi? Nu ka as zinau tikrai net tokiam amziuij nieko svento nebera???? Vaikai turtingi o tam visokio seno sudo reikia vazineja ir renkasi o kas baisiausia vezasi boba kita i mamos soda... As nezinau truksta zodziu tokie nervai ima kad nei negaliu ka daryt. Man netelpa i galva tokie dalykai.... Tai drauge dirba policijoje parasem pareiskima uz vagystes kaip sauksi taip atsilieps
Bet tas jausmas viduj nemoku apsakyt jau taip negerbe mamos gyvos tai ir mirusia aps...i sugeba
Tai aišku, kad žolė yr baisi bjaurastis ir ten knibžda aibė mažesnės bjaurasties
Prisiminiau kai porą savaičių atgal ėjom pažintiniu taku, na ir kirtom kampą per miško proskyną, jaunesnioji dukra žiauriai piktinosi, kad negalima per pievą eiti, te šiap takutis buvo na po to dar varlių atradom ant kelio, tokių kur biški jau plokščios sakė - gyvenime į jokias gamtas kojos nekels daugiau. Bet pas ją tas nuo mažiukės- neidavo maudytis į ežerą, jei žuvytes pamatydavo