Liūto karaliaus suktinis
Daredi, Lapyna - ačiū už sveikinimus Daredi - džiugu dėl tavo tėvuko ir sveikinimai su tokia gražia sukaktim
Sveikos, PirMIAUsia,Magnuną ir Lietavą - su Gimtadieniais!😘😘😘 Geriau vėliau,negu niekada ! Aš nuo penktadienio po Lietuvą keliauju -Kaunas -Šiauliai -Pasvalys -Panevėžys -Kaunas!....Tai namų pasiilgau ir katinų ! Visoms mergaitėms ir katukams dideli linkėjimai! Man nuo šios dienos atostogos,ketvirtadienį turėjom važiuot į trumpą kelionę autobusu į Vokietiją,viskas nuplaukė...man jau antros atostogos suėjo šuniui ant uodegos,balandžio pradžioj nuplaukė sanatorija ir atostogos buvo atšauktos,dabar atostogų galima sakyt išvarė,bet atostogos bus naminės...na,bent išsimiegosiu!!!! P_20200517_192802.jpg 69,12KB 1 Parsiųsta kartų
Čia vakarykštė vaivorykštė Šiauliuose!
] Gielux, ačiū, kad teiraujiesi. Pusę mėnesio jau vėl nėra viskas gerai, vargina sunkūs sapnai, grįžo naktinis nerimas. Gielux, o kaip Jūs patys tokiu finansiniu metu laikotės?
Bet skausmai bent tie vaikštantys aprimo? Laikykis
Mes tragiškai laikomes, leido dirbt, bet žmonių nelabai. Pravalgėm mašiną mūsų technikinė baigėsi ir šansų jokių, kad ji praeis. Na bet nėr to blogo, vienžo nuo 05 15 d už utilizuotą mašiną kompensuoja dviračius ir paspirtukus, kaip tik vieną turim el.paspirtuką, dar 3 paiimsim ir viskas bus ok
Sveikos
Na ataostogaujantys katai ir gerų atostogų šeimininkams
Man vienu metu atrodė, kad Spurga ir Bela susidraugaus tik tam, kad mum visiem "čemodanus" sukrautų
Night (ir ne tik), https://open.spotify...N85vTHx5Kxz8neW yra visai įdomių pokalbių. Aš kai darau tokį darbą, kur per daug mąstyti nereikia, įsijungiu fonui.
Gielux, bet ar nėra ten ta kompensacija tik auto su galiojančia TA? nesidomėjau, bet kažką tokio girdėjau.
Night (ir ne tik), https://open.spotify...N85vTHx5Kxz8neW yra visai įdomių pokalbių. Aš kai darau tokį darbą, kur per daug mąstyti nereikia, įsijungiu fonui.
Gielux, bet ar nėra ten ta kompensacija tik auto su galiojančia TA? nesidomėjau, bet kažką tokio girdėjau.
TA turėjo galioti iki 2019 lapkričio 17 arba 2020 kovo 13 d, mūsų abiem atviejais tinka. Beje, jei TA baigiasi karantino metu, tai jis dar galioja iki karantino pabaigos plius 30 dienų. Bet vyras nieko nelaukęs šiandien nuvažiavo ir parvažiavo su dviem nr rankose. Sako: va, kas liko iš mašinos
Kivuka, pas mus darbas 5 min.nuo namų, jokių mažų vaikų, kuriuos reiktų vežt, poliklinika per gatvę, absoliučiai visos parduotuvės 5 min. atstumu. Kartais pagalvoju, kad aš gal visai nepergyvenu, kad tas namas Avižieniuose sustojo Su paspirtuku analogiškai, čia dukrai buvo dovana, bet tokia dulkiarinkė, pernai pirmas porą savaičių buvo naudojamas, šiemet gal kokį kartą panaudotas
Sveikos,
Magnuna, Lietava su praėjusiais visa ko geriausio.
Įdomu Aist pradėjo dirbti? kaip sekasi, sakė reikalavimai žiaurūs...
Labai mielas Jumos labrytis
Šponkuti, Night nežinau ką patarti, nepasiduokite
Gieliux, tikrai pas mane klube ir žiūriu nėr beveik žmonių, va ir aš neinu (bet aš niekad vasaros sezonu neinu...nėr kada per klatinus) bet gal po truputį išjudės viskas
Kad visai maniškių nepamirštumėte
vyriausias (16m) ir jauniausia (1,5m) Bambučia su Mistika
o čia Maikuka- uodegėlė, kieme visur iš paskos