Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Liūto karaliaus suktinis  :D  

Daredi, Lapyna - ačiū už sveikinimus  :4u:  Daredi - džiugu dėl tavo tėvuko ir sveikinimai su tokia gražia sukaktim  :4u:  

Atsakyti

Sveikos, PirMIAUsia,Magnuną ir Lietavą - su Gimtadieniais!😘😘😘 Geriau vėliau,negu niekada ! Aš nuo penktadienio po Lietuvą keliauju -Kaunas -Šiauliai -Pasvalys -Panevėžys -Kaunas!....Tai namų pasiilgau ir katinų ! Visoms mergaitėms ir katukams dideli linkėjimai! Man nuo šios dienos atostogos,ketvirtadienį turėjom važiuot į trumpą kelionę autobusu į Vokietiją,viskas nuplaukė...man jau antros atostogos suėjo šuniui ant uodegos,balandžio pradžioj nuplaukė  sanatorija  ir  atostogos  buvo  atšauktos,dabar  atostogų  galima  sakyt  išvarė,bet  atostogos  bus  naminės...na,bent  išsimiegosiu!!!!Priedas  P_20200517_192802.jpg   69,12KB   1 Parsiųsta kartų

Čia  vakarykštė  vaivorykštė  Šiauliuose!

Atsakyti

Zundyte - ačiū  :4u: 

Aš irgi nuo pirmadienio atostogauju  :)  miegosiu, ilsėsiuos, skaitysiu, sode nuvažiavus rankas į žemę sukišiu, vaikščiosiu, mėgausiuos ir dar daugybę visko (ne)veiksiu  :rolleyes: 

Labas rytas

20200518-191509.jpg

20200518-191510.jpg

Atsakyti

] Gielux, ačiū, kad teiraujiesi. Pusę mėnesio jau vėl nėra viskas gerai, vargina sunkūs sapnai, grįžo naktinis nerimas. Gielux, o kaip Jūs patys tokiu finansiniu metu laikotės?

Bet skausmai bent tie vaikštantys aprimo? Laikykis  :4u:

Mes tragiškai laikomes, leido dirbt, bet žmonių nelabai. Pravalgėm mašiną  :D mūsų technikinė baigėsi ir šansų jokių, kad ji praeis. Na bet nėr to blogo, vienžo nuo 05 15 d už utilizuotą mašiną kompensuoja dviračius ir paspirtukus, kaip tik vieną turim el.paspirtuką, dar 3 paiimsim ir viskas bus ok  :D

Sveikos

Na ataostogaujantys katai  :wub:  ir gerų atostogų šeimininkams  :4u:

Man vienu metu atrodė, kad Spurga ir Bela susidraugaus tik tam, kad mum visiem "čemodanus" sukrautų  :B  :D

Atsakyti

Magnuna, Lietava su praėjusiais gimtadieniais  :4u:

As irgi paskaitau bet taip ir neparasau... 

Gardenininkai ir M&S fruit basketas

IMG-20200518-142042.jpg

Atsakyti
Pastebėjau, kad Pusnė kartais garsiai kvėpuoja. Neišsižiojus. Kai kaupiasi puolimui, gal normalu. Bet šian pastebėjau, kad ir šiaip ramiai sėdėdama. Kažin, čia nėr koks negeras požymis? hmm.gif
Šiaip daugiau lyg ir viskas atrodo ok. Pasiautėja, daug valgo.

O aš nemoku pasakyti kokį klaikų nerimą išgyvenu...
Atsakyti
Laba bigsmile.gif

QUOTE(Magnuna @ 2020 05 19, 05:55)
Labas rytas

Vai nai nai kokia gražuolė su iškištu liežuviu bigsmile.gif wub.gif

Gielux, neblogi mainai - mašina į paspirtukus ax.gif Man taip nepaeitų biggrin.gif Be mašinos - kaip be rankų biggrin.gif Turim du paspirtukus, tai retokai išsitraukiam ax.gif Vaikai tada važiuoja su dvirkom, mes su vyru su el. paspirtukais iš paskos ax.gif biggrin.gif

Kaip tai ne mano puodelis? blink.gif Taigi nupiešti katinai - reiškia mano tongue.gif rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ai, toks įdomus klausimas ax.gif Baigėm jau lašinti vaistukus į ausis Fantai, bet visa galva, paausiai, kaklas riebaluoti unsure.gif Atrodo baisiai biggrin.gif Bandžiau šiandien aplink apiplauti su vandeniu (kad nepatektų į ausis), bet nelabai kas ten plaunasi...Įdomu, kada jau čia jai tie plaukai "išsivalys", ar teks kažkokį šampūną katišką pirkti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 19 gegužės 2020 - 14:11

Night (ir ne tik)https://open.spotify...N85vTHx5Kxz8neW yra visai įdomių pokalbių. Aš kai darau tokį darbą, kur per daug mąstyti nereikia, įsijungiu fonui.

Gielux, bet ar nėra ten ta kompensacija tik auto su galiojančia TA? nesidomėjau, bet kažką tokio girdėjau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 19 gegužės 2020 - 14:19

Night (ir ne tik)https://open.spotify...N85vTHx5Kxz8neW yra visai įdomių pokalbių. Aš kai darau tokį darbą, kur per daug mąstyti nereikia, įsijungiu fonui.

Gielux, bet ar nėra ten ta kompensacija tik auto su galiojančia TA? nesidomėjau, bet kažką tokio girdėjau. 

TA turėjo galioti iki 2019 lapkričio 17 arba 2020 kovo 13 d, mūsų abiem atviejais tinka. Beje, jei TA baigiasi karantino metu, tai jis dar galioja iki karantino pabaigos plius 30 dienų. Bet vyras nieko nelaukęs šiandien nuvažiavo ir parvažiavo su dviem nr rankose. Sako: va, kas liko iš mašinos  :lol: 

Kivuka, pas mus darbas 5 min.nuo namų, jokių mažų vaikų, kuriuos reiktų vežt, poliklinika per gatvę, absoliučiai visos parduotuvės 5 min. atstumu. Kartais pagalvoju, kad aš gal visai nepergyvenu, kad tas namas Avižieniuose sustojo  :lol: Su paspirtuku analogiškai, čia dukrai buvo dovana, bet tokia dulkiarinkė, pernai pirmas porą savaičių buvo naudojamas, šiemet gal kokį kartą panaudotas  :huh2: 

Atsakyti
Sveikutės,
pamačiau liežuviuką sakau pasirodysim kad ir mes nei kiek ne prastesnį turim smile.gif na tiksliau Gilė, kur man iki josios smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vis gražuoliai fainuoliai smile.gif

Ainu aplamai turistautoja nereali, nu net nesitiki kad taip gali būt....

Night13 suprantu kad aš temoje nors ir senai, bet lyg nokia neaktyvi.... Gal ir negerai savo nuomonę čia reikšt tavuoju klausimu....Man labai sunku skaityt apie tavo savijautas. Ir nepyk gal ir netaktiškai, gal ir ne man reikalas- o tu rimtai gydytis nebandei, nenori? nes na taip kaip yra pati supranti kad nėra gerai ir normalu.... unsure.gif
Atsakyti

Sveikos,

Magnuna, Lietava su praėjusiais visa ko geriausio.

Įdomu Aist pradėjo dirbti? kaip sekasi, sakė reikalavimai žiaurūs...

Labai mielas Jumos labrytis :)

Šponkuti, Night nežinau ką patarti, nepasiduokite :4u: 

Gieliux, tikrai pas mane klube ir žiūriu nėr beveik žmonių, va ir aš neinu (bet aš niekad vasaros sezonu neinu...nėr kada per klatinus) bet gal po truputį išjudės viskas

Kad visai maniškių nepamirštumėte 

vyriausias (16m) ir jauniausia (1,5m) Bambučia su Mistika

ee8969144fcf69280ceeac5c43c88ba0411.jpg

o čia Maikuka- uodegėlė, kieme visur iš paskos

77bd67da2a81e07268a4c3bf1076ceca160.jpg

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2020 05 19, 16:00)
o čia Maikuka- uodegėlė, kieme visur iš paskos

Tip top Kivis.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti