Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 05 17, 19:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Night13" data-cid="72659997" data-time="1589731167"><div><p>P.s. Grikis dabar juk prezidentinis vardas. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Grikis yra vienintelis ir nepakartojamas.</p><p>Joks šuo,juo labiau plikas net negali lygintis katinu.</p><p>Night,kaip tu,kaip tavo nuotaikos?</p>

Šuo irgi žmOgus, kaip pasakytų šunų turėtojai. biggrin.gif

Gera buvo po tiek laiko nuvykt pas mamą.
Nuotaika mano normali, bet panika nesitraukia. Akivaizdu, kad reikia kažką daryti, nes ta savijauta pragaras, ne gyvenimas.
Atsakyti

oi, Magnunapasirodo, irgi jautukas😀kažkaip buvau šitą praleidus.

su gimtadieniu!🥳🎈💐

aš saviškį prieš porą savaičių atšvenčiau su baisiu migrenos priepuoliu. kuris po poros dienų dar kartą pasikartojo. nelinkiu niekam taip švęst😐

pats sau gražus:

44-C355-B2-13-BF-4-FCC-9-EAD-7049-BD4-C8

Atsakyti

Na tiiiikrai ne tik pats sau  :wub: Lietava, su praėjusiu  :4u: 

Šponkuti, kaip tu?
Night, te palaikymo balioną  :4u: 

Erendira, kaip ausiukas Runciuko?

Atsakyti
Ačiū, Gielux.
Reikia gerai apmąstyti ką daryti, bet pirmiausia išsikapstyti kad nepalikti darbdavio "ant ledo". Šiaip aš jam priekaištų neturiu, kad taip reaguoju, čia jau mano nesveikas jautrumas.

Ipukas kaip tikras didelis katinas. Greitai jie užauga...

Pas mamą labai trūksta katino. Vis pagailim Juodulio. Kiek vėliau galbūt pasidairysiu prieglaudose jai draugo.

Lietava, aš irgi, būna, kamuojuos nuo migrenos. Bet manoji be vad. auros ir nėra sunki.

Atsakyti

ačiū, gielux🎈

Night, maniškė su aura. rankų, veido, liežuvio tirpimas, mirguliavimas akyse, visas komplektas😕

iki vaiko gimimo kažkaip retokai pasirodydavo, o dabar...😳 bjaurus dalykas.

Atsakyti

Pirmiausiai Magnuna sveikinu su gimtadieniu! Linkiu, kad laiko užtektų viskam, ne tik darbui pusę paros. Žinoma linkiu ir daug sveikatos, laimės, kokybiško poilsio.

Erendira, ne taip ir nebandžiau išsinuomoti, teks tau pirmai atsiliepimą rašyt :)

Gielux, ačiū, kad teiraujiesi. Pusę mėnesio jau vėl nėra viskas gerai, vargina sunkūs sapnai, grįžo naktinis nerimas. 

Gielux, o kaip Jūs patys tokiu finansiniu metu laikotės?

Atsakyti
Labas pirmadienio rytas 4u.gif

QUOTE(Lietava @ 2020 05 17, 22:50)
pats sau gražus:

Ant kolonos - kaip koks apolonas ax.gif biggrin.gif

Visoms negaluojančioms sveikatos 4u.gif

Pirmadienis - snaudadienis ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Fantos šypsena nereali  :wub: 

Lietava - jep, aš jautukas :) kartu sveikinu su praėjusiu gimtadieniu  :4u: 

Ir nesirkit niekas  :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Kruopos vakarykštis miegadienis

20200517-170633.jpg

Atsakyti

Viską suskaitau ir sužiūriu, tik parašyti arba neturiu ką, arba neturiu kada, arba baisiai tingiu ax.gif
Visus visų katinėlius giriu wub.gif
Ipukas jau didelis berniukas 4u.gif
o Fanta, nu toookiaa faina, šypseną kas kartą kelia wub.gif

Lietava, Magnuna, mergaitės su gimtadieniais 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Magnuna, tu gimei tą pačią dieną kaip mano tėvukas. Vakar atšventėm jo 90 gimtadienį. Įsivaizduojat - devyniasdešimt! Degėm visas 90 žvakių ant torto. Atrodė įspūdingai biggrin.gif Žmogus šviesiausio ir blaiviausio proto, pafilosofuojantis, su puikiu humoro jausmu, patrauks per dantį, kad ohoho.
Tai va ir jums linkiu tiek sulaukti ir džiaugtis gyvenimu mirksiukas.gif

Atsakyti

Kruopa kamuolytė :lol:

Ipukas tupi kaip ant postamento :wub:

Fantos šypsena nereali :oro_buckis:

Lietava,tave su praėjusiu gimtadieniu  :4u:

Daredi, kaip smagu,kad tavo tėvukas tokių metų sveikas,gyvybingas ir savame prote. :wub:Tingus Molio pirmiaudienis.

Ko niurni?Nelamdau aš tavo treningų.Aš saugau,kad niekas jų nepaimtų.

4f2d1a41ab14.jpg

Atsakyti

Sveikinu Magnuną ir Lietavą su praėjusiais tortadieniais! :4u:  :4u: 

Jau Fantos mielumas!..  :wub: 

O štai taip elgiasi mūsų didžiai išdidus ir išmintingas liūtas karalius. :hihihi: https://youtu.be/zi7EN3mm1Lc

Atsakyti