Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

dėkoju už rūpestį, Ipukas atsigavo 5:40 ryte😎 žaidė su sūnaus dėlione, o paskui aktyviai grybčiojo mano kojas😀

šiek tiek baisu, kaip jį narkozė po 2 savaičių paveiks😳 26 dieną numatyta egzekucija😀

kažkaip prisiminiau, kai Magnunos namuose atsirado Grikis su šniūreline odigite😎, o dabar jis jau tooooks katinas🐱🤨 net sunku suvokt, kaip tas laikas greit bėga🐱

Atsakyti
GRIKIS NEGALĖJO BŪTI MAŽAS KAČIUKAS SU ŠNIŪRINE ODIGITE!!! Neįmanoma.

Ipukui 4u.gif

Atsakyti
Laba 4u.gif

Kokį sausą ėdalą perkat savo katinėliams? ax.gif Nuo pat parsivežimo nupirkau geros sudėties (Applaws), bet žiūriu, kad nelabai jai patinka jis ax.gif Kiviui pirkdavau Royal Canin, bet ten sudėtis neblizga..Dabar šiaip ne taip baiginėja pakuotę tą Applaws, tai galvoju, kokį sekantį pirkti? unsure.gif

QUOTE(gielux @ 2020 05 14, 20:59)
Aš taip sunkai dirbu, už dvi, nes ta kita neįgali, net poplaukio neturi. Apipūkinu viską nuoširdžiai, o jie  huh.gif 

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Lietava @ 2020 05 15, 00:35)
šiek tiek baisu, kaip jį narkozė po 2 savaičių paveiks😳 26 dieną numatyta egzekucija😀

Atsigaus, pasvirduliuos ir viskas ax.gif rolleyes.gif Mano buvęs katinas pirmą valandą paslampinėdavo, o paskui jau kaip niekur nieko ax.gif Svarbu griežtai neduoti valgyti 12 val ir gerti, kad paskui nevemtų po narkozės ax.gif

Širdelinės pėdutės bigsmile.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 15 gegužės 2020 - 11:07

Kivuka, auga tikra širdžių ėdikė  :wub: 

Grikučio rubensiškos formos visad ištraukia iš manęs šypseną  :rolleyes:  Ypač žinant, kad jis judrus ir sveikas kacas  :) 

Vakar keliavau truputuką ir degalinėje prie Ukmergės sutikau katuką, kuris pasakė man "miaaaaau" ir aš grįžau į automobilį dalytis su juos sumuštiniu  :D Beje, Šponkiuk, gal bandėt išsinuomoti plaunantį siurblį? reiktų įspūdžių  :rolleyes: 

Atsakyti

Kivuka , kai mažiukė paaugs, pabandyk iš vokiečių parsisiųst Purizon su aviena. Maniškiai labai mėgsta, ir kailiukas nuo jo labai gražiai blizga. Applaws irgi bandžiau, bet Purizon labiau patiko. Bet aš jį naudoju kaip papildomą (apie 1/3 raciono), nes Mikutė nuo jo tunka, o Haku snukasiui jie truputį per smulkūs. Kaip pagrindinis dabar eina Josera Nature cat. Josera man  patinka kainos/kokybės santykis. Valgėm ir kitokius, bet UA pasirinkimas ribotas.

Visus giriu, labai mieli snukiukai, kailiukai, odigos ir lapciukės, ir lašinukai irgi. :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 15 gegužės 2020 - 13:18

Fantutė tokia širdukė  :wub: 

GRIKIS NEGALĖJO BŪTI MAŽAS KAČIUKAS SU ŠNIŪRINE ODIGITE!!! Neįmanoma.

Ipukui 4u.gif

:D  :D  :D ech buvo trumpai toks laikas kai Grikis buvo didesnis į ilgį nei į plotį  :D 

Pirmos dienos namuose

Picture-690.jpg

Su teta Kruopa (kai dar buvo už Kruopą mažesnis  :) )

Picture-917.jpg

Picture-940.jpg

Su dėde Mauru

Picture-933.jpg

Atsakyti

O štai Juma pirmą dieną atvykusi

20180926-213313.jpg

Antrą dieną

20181002-223716.jpg

Trečią dieną Grikis nusprendė kaf Juma lieka

20181014-074005.jpg

Ir Juma liko

20181025-223019.jpg

Atsakyti

Magnuna, net susigraudenau, labai gražu  :wub: 

Atsakyti
Aš irgi susigraudinau. Na, kokia graži katinėlių draugystė [kaži, ar tikrų įvardijimas "kaip žmonių"... ar greičiau priešingai]
Atsakyti

Šeštadienio galvosūkis jums,raskite katinukus :D

3cd8af52d39d.jpg

fc09f8c7ff6c.jpg

Atsakyti

Juma šildėsi rytinėje saulutėje

20200516-094157.jpg

Atsakyti

Matyt Juma visą saulutę akumuliavo į save.Nes pas mus vėjas, lietus, ledukai,vnž beveik visi keturi metų laikai.Sudirbo visus savaitgalio plaus.

Atsakyti