Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kivuka, kurio katinėlio?  :D 

[URL=http://www.radikal.ru]425520820144.jpg[/URL]

Tai sakot mokotes, na gerai, bet kodėl su mano dviem šildytuvais?!  :D 
Bela, jau kelis kartus gavo velnių, nes kažką prisaudeliojo gulėdama  :B  :D 

Atsakyti

Kivuka - jep, Grikis šioje temoje pats mažiausias  :D visi 12 kg. Turbūk kad mažesnių nėr  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2020 05 13, 12:01)
<p>Kivuka, kurio katinėlio?  biggrin.gif 

O kiek katinų turi? blink.gif ax.gif Tada supažindink su visais biggrin.gif
Atsakyti

1589365097[/url]"] O kiek katinų turi? blink.gifax.gifTada supažindink su visais biggrin.gif
Katinų neturiu nė vieno :unsure: tik dvi kates :D Bela ir Spurga, tikriausia aišku, kuri maisto kaulyja :D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 13 gegužės 2020 - 13:20

Grikis su visais savo kg mano meilė💋

.Tikrai,Kivuka,kaip jūs ten anksčiau be namų tvarkytojos gyvenote?

Ir aš pasiilgstu Belos ir Spurgos pokalbių.

Dinkos tamsiai Baltas Daiktas🤣

Dirbu,net kibirkštys skyla,net pabalbatuoti nėra kada.

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2020 05 13, 13:19)
Katinų neturiu nė vieno unsure.gif tik dvi kates biggrin.gif Bela ir Spurga, tikriausia aišku, kuri maisto kaulyja biggrin.gif

Mano Fanta irgi tuoj pavirs į spurgą biggrin.gif Vetė sakė, kad normaliai katei normalu yra valgyti po truputuką per parą 12 kartų blink.gif Matyt, mano Fanta griežtai laikosi vetės rekomendacijų rolleyes.gif biggrin.gif Tik va sausiukus kremta, kai jau tikrai alkana, o paštetą/guliašiuką panašu kimštų bele kada ax.gif biggrin.gif

Augančiam organizmui reikia daaaaug maisto, kitaip, kaip aš užaugsiu į didelę katę? Visai nesupratinga...

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 13 gegužės 2020 - 13:56

Augantis organizmas  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

Bela ir Spurga🥰 Fanta🥰 Grikis🥰

o Ipukas dėkoja už gražius atsiliepimus🎈

Evangelic , odiga tai jo dabar tikrai puiki, o kai atsivežėm, net kilo klausimas, ar jis tokią turi😀 iš pradžių paslėpęs laikė, o kai parodė - menkas šniūrelis buvo😀

šiandien ryte jaunuolis gavo skiepų. visą dieną po jų iki dabar miegojo, nei gėrė, nei ėdė, karštas visas buvo😳 nežinau, ar čia su vaiko atsiradimu, ar su metais, bet dabar kažkas tik ne taip - panikuoju😎

na, bet tik ką nuėjo savo mėgstamo konservo🙂

reik tikėtis, viskas bus gerai.

katinukas giliam liūdesy: 3758-AD3-B-09-DD-4-FC1-AC67-48-EDF5-C1-A

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietava: 13 gegužės 2020 - 22:09

Labas rytas,šviesus ir saulėtas, tik truputuką per šaltas :4u:

Ipukui greito atsigavimo nuo skiepų.

Fantos mąstymas labai teisingas.Reikia daug valgyti,kad užaugtų didelė ir sveika.

Aš išėjau į darbą, o Zundai namie darbų iki ausų galiukų.

Ale,ta mama,apstatė visokiomis piktžolėmis palanges, nėra kaip švara palaikyti :ax:

]08135e674645.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 14 gegužės 2020 - 06:28

Lietava - kaip Ipukas? Ar atgavo gerą nuotaiką?

Gal pažaiskime?

20200513-193155.jpg

20200513-193200.jpg

20200513-193209.jpg

20200513-193222.jpg

Nieko nebuvo, nieko nedarėm 

20200513-185435.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lietava @ 2020 05 13, 23:02)
šiandien ryte jaunuolis gavo skiepų. visą dieną po jų iki dabar miegojo, nei gėrė, nei ėdė, karštas visas buvo😳

Mano Fanta po skiepo irgi daug miegojo ir dar šlubavo unsure.gif Bet kitą rytą kaip niekur nieko davėsi ax.gif

QUOTE(Magnuna @ 2020 05 14, 13:17)
Gal pažaiskime?

Nu ir Grikio rakursas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ne katinėlis, o balionėlis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mes šiandien gamtą aplankėm - ant kabančio tilto pasisupom biggrin.gif Kitokių katinų pamatėm - plunksnuotų, bliaunančių beee biggrin.gif

Mane tai namie paliko... unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 14 gegužės 2020 - 15:34

Fanta  :wub: 

Saldžioji porelė kaip visada nepakartojama  :wub: 

Atsigavo Ipukas?

Zundyte, bet tos piktžolės labai gražios  :wub: 

Mielieji kolegos,

aš stačiai pasipiktinus. Sužinojau siaubingą dalyką, tie dvikojai vaikšto dviem kojom ne todėl, kad priekinėm mus glostytų ir valgyt dėtų, ir kakadėžes valytų. Ne! Jie tom savo letenom Mūsų pūkus nurinkinėja! Pati savo akim mačiau. O prieš porą dienų dar ir rėkė ant manęs, kad užmigau spintoj ant tamsaus megztinio. Kur Man miegot??? Jei jūs ant mano lovos sėdit visas dienas??! Aš taip sunkai dirbu, už dvi, nes ta kita neįgali, net poplaukio neturi. Apipūkinu viską nuoširdžiai, o jie  :huh2: 

[URL=http://www.radikal.ru]15572c1a51f9.jpg[/URL]

Atsakyti