Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mam, žiūrėk, baigiu išaugti stalą !

20200508-100716.jpg

Išauk, išauk, svarbu mano guoliuky nemiegok

20200414-093541.jpg

Yra ir geresnių guoliukų, kur tai niekada nepagulėt  :P 

20200427-212805.jpg

Atsakyti

A, mam Erendir, pirk didesnį stalą Pedriukui  :D  :wub:  o Matildos vis daugiau ir daugiau  :wub: 

Atsakyti

Ai, Gielux, katinai ir susirangę gali miegoti  :D  Apsieis be naujo stalo Pedras  :rolleyes: 

Matai, aš 50+ dienų kiurksau namuose, ji kažkaip nustojo kreipti į mane dėmesį, tai suspėju ir pafotografuoti, ir įdomesnėse vietose ją aptikti  :rolleyes: 

Atsakyti
Erendiros miegotojai bigsmile.gif good.gif

Aš irgi pamiegu...

vartotojo įkelta nuotrauka

..tada padedu pamokas ruošti...

...o tada einu padėti lego konstruoti....

...ir nesuvokiu, kai jie iki šiol be mano pagalbos gyveno?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 12 gegužės 2020 - 17:12

Kivuka, iš tiesų kaip jūs be Fantos iki šiol sugebėjot išgyventi  :D visur dpėjanti mažylė  :) 

Erendiros miegotojai  :wub:​ 

Atsakyti
Šian pas klientų mane pasitiko rainytė (net nežinau, gal ji veislinė?) ir mačiau didžiulį paveikslą su katinais. smile.gif
Jauna pora, sako pasiėmėm katytę prieš karantiną (katė atrodė jau suaugus), dabar tas karantinas, ir ji, aišku, įsivaizduos kad visada sėdėsim namie.
Na o aš, manau, teks man artimu metu laimės darbinėj srity ieškoti kažkur kitur/kitaip. Blogas dabar laikas, žinau, nes ekonominė krizė ant nosies kaip tik ir pan. Na bet noris bent savaitgalį turėti laiko pasivaiksčioti, paskaityti knygą ar pan. Dabar tooooks nerimas. Nepaeda ir raminami, ryte su pele kompu vos pataikau dirbt, drebu. Shit.
Atsakyti
Giriu Ipuko ODIGĄ - jau tikra odiga, ne kokia ten uodegytė.

Fanta kokia faina, negaliu... ir truputį pavydžiu Kivukai mažų vaikų 4u.gif . Aišku, smagu ir beveik suaugę, yra pliusų - protingi jau žmonės, (kiek įmanoma) iš vaikų tampa draugais smile.gif, bet kartais ir mažesnių pasiilgstu. Erzinu, kad anūkų reikia (bet iš tiesų tai NE NE dar kol kas).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 12 gegužės 2020 - 21:09

Laba,

Gieliux- Ačiūūūūū nu man jos nerealios :)

Kivuka, Fanta nuostabi :wub: 

Magnunos saldžioji porelė kaip visada

Aist ar tikrai keltai pilnutėliai?

Ipukas gražuolis, pasiilgau savo ryžiukės.....

O čia "Baltas Daiktas", jei rimtai labai retai būna baltas, mėgiamos spalvos pilka, rusva, juoda :) kažkuo primena "Kurminatorių"

61025a4de93fc15ebd3c1b44bc11754c160.jpg

b3f4a577dea636b1e3bd158374cebf9b29.jpg

O aš užsikasus mažiais 24 nuo 3dienų iki 7 sav. visos mamos su pridėtiniais, ir praktiškai vieni bernai, kol kas tik 2 panas radau iš skirtingų vadų, visai mažių dar netikrinau. Bet vienoj vadoj be mamos-6 ir visi bernai

Va panelės, man labaiiiiii :wub: 

9484f5042cbab0220fba81f8c8f436a1352.jpg43315e7143c842cbde77b643d93ff53b601.jpg

Atsakyti

kodėl fotkes apvertė :( nemoku apsukti

Atsakyti

Duok, sakau

[URL=http://www.radikal.ru]885f9b2c641d.jpg[/URL]

Nedavė 

[URL=http://www.radikal.ru]a794bd5b6dc8.jpg[/URL]

Baltas daiktas  :wub: 

Ipukas, Fanta -smagus jaunimėlis :wub: 

Atsakyti

Spurgita  :D jau ten kur nedavė tai jau net širdį spaudžia kaip nuskriausta katytė  :) 

Diinkos panelės dailutės  :wub: 

Mano mažylis vakar ant kelių įsitaisė

20200512-185130.jpg

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pagaliau nebereiks tų kaukių lauke bigsmile.gif biggrin.gif Lauksim dabar žinių iš mokyklos, ar dar reiks eiti..

Diinkos mažiukės wub.gif wub.gif wub.gif

Gielux, koks katinėlio vardas? ax.gif Dar sunku visus sugaudyti biggrin.gif

Magnunos "mažylis" biggrin.gif Tikriausiai šiame forume pats mažiausias katinėlis tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti