Eilinis rytinis katinukų išleidimas 6:30
Magnun, gal jau reiktų vonios grafiką susidarinėti
Galvojau apie tai, bet kaiGrikis su Juma savo grafiką man iškabins tai į dušą išvis tik kas antrą savaitę tepapulsiu. Tyliai džiaugiuosi kad anie du savo tūlikus turi ir į mano nepretenduoja, tsi gal patylėsiu dėl grafiko, kad neatkreipti dėmesio į kitas neužimtas vonios kambario galimybes
Apie šio ryto orą irgi tyliu
Labas rytas Šio ryto klausimėliai.Katras(katra) užsisakę tokį britkų orą?
Ir kokius batus šnd mautis?Demisezoniniai jau saugiai ilsisi iki šaltojo sezono, o su basutėmis kažkaip ne taip atrodysiu.
Sveikos
Lisitėja, tu punčiakas kokia vilnones apsiauk ir basankės sueis
Atsikėliau ir atgal užsikelt norėjau
Šponkiaus chebra tik 6.30 pas mane būtų ne išleidimas, o išskraidinimas patinka-nepatinka von jei taip norit
Batai prie Geležinio vilko gatvės nežinau kaip tiksliai rajoną įvardint, bet gal Šeškinės sodų galas
Čia bus Šiaurinė gatvė, ji dar kažkaip iki Žirmūnų nuvinguriuot turėtų, bet net neįsivaizduoju kaip
[URL=http://www.radikal.ru][/URL]
Night, laikykis
O kokio amžiaus jaunuolis?
O tai kam dažniau reikia? Užtektų ir kartą per mėnesį, kad nesukeltum katiniukams rūpesčių bereikalingų
Šiandien geriausiai išvis niekur neiti iš namų, o apsikabinus katinus, įsitaisyti lovoje
Jau turim Kol kas tik žaidimams naudoja Bet ji ir šiaip dar nelabai nagučius galandasi, na tik kartais, į pufiką
Kivuka, norėčiau tiksliai žinot Ipuko amžių, bet dabar tik daugmaž - turėtų būt apie 6 mėn.🐱
Fanta gražuolė🥰
oras tai...😳 vakar darbą pradėjau prie +26, baigiau prie +8😀 ir čia per 6 valandas😀
pomidorai balkone nušals!🤯😀
Labas rytas
Tai jau aš apsnigto kiemo nuotraukų nebedėsiu
Kivuka, aš globotiniams parodydavau, kaip draskyklę draskyti
Pas mane pilnas kiemas sniego, pas dukrą Portugalijoje debesai pro langą lipa
stebi sniegą:
Skaniai pavalgęs stebi
Vakar dieną girdžiu iš virtuvės šauksmą - mamyte, greičiau ateik pažiūrėti Atbėgu, o iš lauko pusės ant palangės sėdi gražuolis (arba gražuolė) ir žiūri į mus pro langą Atidariau langą, tai jis jau norėjo lysti vidun Matyt, kažkurių tolimesnių kaimynų katinas. Bet esmė, kad pas mus norint užlipti ant palangės, tai reikia užšokti ant aukštos tvoros, tada nuo jos ant sandėliuko stoginės ir tik tada pasieksi palangę, nes langai aukštai Bet panašu, kad tam storuliui tai puikiai pavyko Nes lašinys ant pilvo tai nemažas toks maskatavo
Nagai sveiki likdavo po demonstravimo? Juokauju
Nagai sveiki likdavo po demonstravimo? Juokauju
tai aš katuko nagiukus pabrūžindavau, kad užsikabintų, arba pažaidindavau kokia plunksnike, kad nagiukais į draskyklę įkibtų, o tu ką manei
Nors, pačiai gal irgi reiktų pasimanikiūrinti kaip nuėmiau karantino išvakarėse gelį, taip ir gyvenu visą karantiną bemaninkiūrė. Laukiau gelinio lako iš darbščiųjų kinų, bet tas neatėjo, tada gražino pinigus ir tas ėmė vakar ir atėjo - matyt, tai ženklas
Dabar tik pažiūrėjau nesuprato katinai bajerio o kas ten tokia ar toks cepelininės formos?
Erendira, mano sesė - nagų meistrė, tai karantinas ar ne, vaikštau su šviežiai nubrūžintais nagučiais Sakė, ir Fantai galės priauginti ar nulakuoti, kai užaugs
Tas pilkas cepelinas Bugi Bet ji tik atrodo tokia. Ji nesveria 5kg. O va tas juodas krentantis katinukas sveria 6
Katimams kas valandą atidarinėju terasos duris, jie vis tikisi, kad jau laikas pramogoms lauke