Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kivuka, ačiū  :4u:  Matilda tikra gražuolė, bet visiškai baili... Gyvena pas mane jau praktiškai 6 metus, bet pasiglostome tik kai laikas valgyti - visais kitais atvejais - neprieisi. Užsiliko kai gavau ją į globą su mažiukais. Gaila buvo paleisti ten, iš kur buvo atvežta, o prie namų irgi nepaleidau - ji tiesiog niekur nėjo iš namų  :D  Taip ir gyveno kelis metus pas Rut po lova, paskui po truputuką padrąsėjo, migruoja po visus namus, bet liko tokia autistė, gyvenanti savo asmeninį gyvenimą su žaisliukų medžioklėmis ir dainomis ir nebendraujanti nei su katinais, nei su žmonėmis  :) 

Sakyč, geriausia sterilizuoti iki pirmos rujos, nors nuomonių daugybė, aišku. Bet būna, kad ta pirma ruja užsitęsia ir nesustoja, o per rują negalima, gyvūnas vargsta, aplinkiniai taip pat... Aš sulaukčiau 6 mėn. ir sterilizuočiau. Bet Diinka gal dar ką gudriau pasakys  :rolleyes: 

Atsakyti

Ainu tikrai stebuklinga katė. :angel2:  Mano katai ir iš pavadėlių išsinertų, kad pranyktų. Mika panikierė (turbūt panašiai, kaip Pedriukas), iškart neštų muilą į giliausią skylę, kur niekada nebūtų surasta. O Haku arba iš smalsumo nuvinguriuotų, arba staiga prikrautų į kelnes - o tada jis nevaldomas beprotis.  :wacko: 

Kivuka, aš irgi įvairių rekomendacijų girdėjus. Mano įsivaizdavimas yra kažkur tarp 5 mėn. ir pirmo morčiaus (jei saugu jo sulaukt).

Atsakyti
Tai reiškia rudens pradžioje pjausim pilvuką (kaip žiauriai skambaaaa unsure.gif )

O kol kas nerūpestinga vaikystė biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 08 gegužės 2020 - 09:49

Tai reiškia rudens pradžioje pjausim pilvuką (kaip žiauriai skambaaaa unsure.gif)

Parašei žiauriai....Bet žinok nebūtina to daryti, yra laparoskopinės operacijos.Tik žinoma kaina jau kita.Bet ir graži Fantukė :wub:

Neatsistebiu Ainu stabilumu.

Saivškius jei išsivežčiau , tai tikrai grįžčiau viena.

Molis kažkuo primena Matildą.Jam irgi periodiškai užeina kažkokie baimės priepuoliai.Tada žaidžia visų nemylimą,skriaudžiamą katiną.Šnd,pvz jis naminis katinas,murksantis pas mane ant sofos

.d4ba4b83b29f.jpg

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 05 08, 11:14)
Parašei žiauriai....Bet žinok nebūtina to daryti, yra laparoskopinės operacijos.Tik žinoma kaina jau kita.Bet ir graži Fantukė wub.gif

bigsmile.gif Reiks paklausti, ar pas mus tokias daro ax.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 05 08, 11:14)
Šnd,pvz jis naminis katinas,murksantis pas mane ant sofos

Gražuolis pūkuolis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 08 gegužės 2020 - 11:48

:D Laba saulėta šilta diena. 

Erendira, kokie meilūs Runcius su Pedru ir gražioji vis drąsesnė Matilda.

Fanta mažutė, sukelianti awwww... intonaciją. 

Molis pūkuotas šukuotas purus vaikinas.

Šiandien nuo ryto dirba žadintuvai:

D0-C742-C1-914-D-4-B1-F-9287-9908-DB7-A4

Žadintuvus įdėmiai stebi:

98-AB63-BF-06-CA-46-F2-B7-B4-AB18-B5-A1-

Mes su vyru nuėjome prie jūros. Šiandien tobulai ramu ir šilta. Pabraidėme. Grįžome "namo" į pamarį. Gulbių lizdas:

332-F8-F26-A375-4304-97-EE-9906-C52-D69-

Kažkas ryte lūpytes pasidažė:

D3-E7-C907-FEF4-470-E-9-D7-A-8-C3-CD1-D0

Aš neturiu foto akies, bet čia, Kuršių Nerijoje,  tooooks visur grožis, kad man net trūksta žodžių. Gamta pasipuošusi lyg Gala Grand Party švęstų. 

7-A5-D4326-D8-FD-43-B8-8-B7-A-240-D8-BCE

Su Ainu ryte kieme apėjome teritoriją. Kaip ir buvau numačiusi, katė jau buvo drąsi ir kai nulindo po dideliu krūmu, iš baimės vos į kelnes nemyžtelėjau. :) Galvojau, reiks lipt per tvorą (gerai, kad čia tvoros žemos) ir kažkaip ją iš ten krapštyti. Bet užteko švelniai saldžiu balsu pakviesti ir ji vis tik išlindo iš po krūmo mano kiemo pusėje. Beje, kaimynai - bobutė su dieduku - atsidarę langą pakalbino, maloniai papasakojo apie savo jau mirusį juodą katiną, sulaukusį 16 metų ir valgiusį tik žalią jautieną. Susilaukiame dėmesio - marių  krantine einantys žmonės stabteli pažiūrėti Ainu, stebisi, klausinėja apie keistą beuodegę katę. 

Atsakyti

Sveikos,

Aist, kaip smagu visai norėtau, bet darbo dienom- darbas, savaitgaliais- žmonių daug...o be to dabar maitinmanti motina, tai nė krust :( nebent pas Erendira su viusa chebrą :) (kaip kažkada) 

Ainu nereali katė, saviškio nei vieno nedrįsčiau paleisti svetimoje teritorijoje.

Kivuką, nuosavą katę planuočiau apie 6 mėn. sterilizuoti, bet jei leisi į lauką.....tai gal geriau 5 mėn. nes rūgpjūtį- rugsėjį, pats tas morčiams, nusiraus pas bernus, esu turėjusi 5 mėn. jau prisilaksčiusią (aišku dar tik, sužinojau, kai sterilizavo, kad jau) Iš patirties jaunesnės geriau perneša ir atsigauna (sterilizuoju 4-6 mėn. globotinius, daugiau orentuojuos į svorį, apie 2 kg.) Beje dabar pas normalius vetus pjūvis 1, max 2 cm(jei neprisilaksčius, ar morčiaujanti) Aukit sveikos

Pasiilgau Belos ir Spurgos nuomonių :)

Moliukas  :wub: 

O Matilda, tai mano Gražuolė, viens prie vioeno, tik Gražuolė pateko pas mane 5-6 mėn. jos pasirintame prieškambaryje, galiu glostyti, suduoti vaistus, p[aimti ant rankų, išpešti kaltūnus....kieme ji šuniukas- visad šalia(ypač pasivaikščiojimuose su kalėm), bet neliečiama, o į namus 3-5 žingsniai, kol neuždarai už nugaros durų (į jos prieškambarį) o tada jau šokas :(

Va tiap 

Atsakyti

Diinkut susiorganizuosim viską vienaip ar kitaip, ki ta karūna leis nors kiek atsikvėpti   :4u: 

Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2020 05 08, 14:01)
Kivuką, nuosavą katę planuočiau apie 6 mėn. sterilizuoti, bet jei leisi į lauką.....tai gal geriau 5 mėn. nes rūgpjūtį- rugsėjį, pats tas morčiams, nusiraus pas bernus, esu turėjusi 5 mėn. jau prisilaksčiusią (aišku dar tik, sužinojau, kai sterilizavo, kad jau) Iš patirties jaunesnės geriau perneša ir atsigauna (sterilizuoju 4-6 mėn. globotinius, daugiau orentuojuos į svorį, apie 2 kg.) Beje dabar pas normalius vetus pjūvis 1, max 2 cm

Jau po vetės, man irgi sakė, kad čia anksčiau didelius pjūvius darydavo, dabar maži pjūviukai 4u.gif
Gavom vaistukų lašinti į ausytes, nes dažnai kasosi jas ir purto galvytę. Galvojau, kad bus ausų erkutės, bet paėmė tepinėlius, žiūrėjo per mikroskopą - tai sako nesimato erkučių. Panašu į mieliagrybius ir uždegimą blink.gif Lašinsim dabar 10 dienų, tada žiūrėsim.
Atsakyti

08-F17-EFE-1-ED1-4-C01-9233-97-E05436-FED5857-E20-ECB2-4-DA3-AE39-AE8-E90-E64-F2

Atsakyti
Laba 4u.gif

Aist, niekaip nepatikėčiau, kad pas tave du suaugę vaikai ax.gif biggrin.gif Gal penkiolikinė pasigimdei rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ir vis stebiuosi Ainu.. Šaunuolė kataitė wub.gif Keliauninkė wub.gif
Atsakyti
Labas. Gera paganyt akis į svetimus katinus. Ainu tiesiog įsimylėjau. wub.gif Nors ir nebepanaši ji man į auksinio charakterio amžiną atilsį mano Mortytę. Mortos nebėra 2 ar 3 metai, bet gan dažnai susapnuoju (ji gyveno su manim, tėčiu ir mama, vėliau aš išsikrausčiau, dar vėliau tėtis mirė, tai liko tik su mama).

Matyt, teks ir man nuo pirmadienio ofise sėdėti. Siaubingai stresuoju. Nepamenu, ir kada savaitgalį galėjau negalvoti apie darbą, o sau ramiai kažką kitą paveikti.
Atsakyti