Tuo tarpu šuns laimė netilpdavo į foto:
Pakilimo taku:
Mūsų namelis raudonųjų žibintų kvartale:
Interjero detalės:
Ainu giminaitis:
Mes vis paskaitom ir neparašom. Giriu visu katinus ir Kivukos naujoke baisiai miela ❤️
Mano toliau gardeniauja... Ir vis Vincas prie duru plauna jas kad isleist.
Kaip smagu kaip smagu, mamkai bus sukuot sunku
Vel geguzio ziedai, ispuose plaukus ir kojas
Ir šukuos ir šukuos mus tatuko ranka ..
Saldziu .....
Gilė medžiotoja.
Fanta žaislinė katytė.
Azu katinų purvo vonios.
Šponkiuk, kaip Kugis, pasveiko?
Ainu svetimoje aplinkoje iš pradžių elgiasi atsargiai ir lėtai. Pažemintu korpusu ilgu žingsniu lėtai tyrinėja aplinką. Aš einu šalia, pakalbinu, ji, jeigu jaučiasi nesaugi, vis prieina prie manęs užsičekinti - glustelti prie manęs. Va, pavyzdžiui, šiandien Ainu Nidos aplinka atrodo savesnė, ko pasekoje lauke ji jau elgiasi drąsiau, tempas žingsnio spartesnis, ėjimo kryptis aiškesnė ir mažiau sutampa su mano ėjimo kryptimi, bet dar spėju nukreipti katę man reikiama kryptimi be jokių pavadžių. Žinoma, atidžiai stebiu aplinką ir vertinu, ar leisti katei laisvai migruoti, ar čiupti ant rankų ir transportuoti namo. O spėju, kad rytoj vesiu Ainu į lauką su petnešom ir pavadėliu, nes katė jau turės savo nuomonę apie vaikščiojimo maršrutą.
Su vyru svarstėme vakar, kas geriau Ainu - ar būti paliktai namie, kur viskas aišku ir sava ( žinoma, prašant Šponkiuko ateiti lankynoms), ar vežti 4.5 val automobiliu į katei svetimą vietą. Dėl šuns viskas aišku - su savo šeima nors ir į pragarą. Bet šiandien žvelgiu, kaip katė įdėmiai stebi pastogėje įsikūrusias kregždes, matuojasi naujus fotelius, sofas bei lentynas ar atsipalaidavusi voliojasi ant Nidos krantinės ir šypsausi:
Labas rytas
Fanta kaip gražiai auga
Broliai šaunuoliai savame stiliuje
Aist, pasakysiu, kad tavoji super duper paklusni šuva ir labai subalansuota katė tave išlepino Pas man net pensinykas Runcius sugeba pasprukti, apie kitus išvis tyliu, tokį Pedrą išvis už 9 užraktų kur nors gabenti ir ne dėl to, kad piktybiškai bėgtų, o dėl to, kad panikierius kosminis
Labai smagu, kaip gražiai tvarkotės ir kad Ainu gerai priima kelionę ir pokyčius, bet neprarask budrumo, ji juk katė ;)
Ir ačiū už parodytą pajūrį/pamarį - pasiilgau jau labai
Draugeliai lietingą dieną
Čia, tipo, man nebuvo galima?
Taip ir maniau, kad čia tau negalima, o ne man