Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

V-Rine, o kodėl tik savaitgaliais? aš (su savo užimtumu 30 val per dieną) Mergaite min du kart per dienmą išsivedu...nepatikėsi, bet nemanau, kad turi mažiau laiko paroje nei aš :)  Taip katinu nevedžioju, jie vedžioja kales, o bet tačiau, prieš darbą, po darbo (ir visų maitinimų) su kalėm vaikštau aš ir katinai :)Džiaukitės  akimirkomis (aš kartais  pražiopsau....per globotinius) jie nerealūs ir jie gyvena trumpiau...ir .....vis dar skauda, labai, ...kodėl?... Bučkis

Mama 3+2 

5bf9397c7b41547224f750ee10379d0a78.jpg

Atsakyti
Dinka, savaitgaliais 3 kartus...darbo dienomis 1 arba 2 kartus, nes manęs nebūna dieną, o nebūna ir dažniausiai vaikų neprašo- nes kam prašyt vis tiek neves ir jų nervai ne tokie "liauni" tuo klausimu. O kai aš matau kai taip gražiai kaulija, nu negaliu...o prašyt oi moka, su užlipimais ant galvos ir žiūrėjimais į akis kaip įsimylėjusios...o man ir negaila, tik manau juokingai atrodau kas mato- o aplink daugiabučiai su daaaaug akių,tiek kiek net pati nežinau, tik karts nuo karto kokia bobutė- o čia tas katinukas mūsų gražusis kur vis po langais vaikšto.... taigis manau juokingai atrodau kai motera su katinu...tris kartus dienon...už pavadėlio smile.gif o dar pabaigoj Gilė mane dabar vis apšauikia/apšnypščia- tipo neik per arti...arba šiaip profilaktiškai... smile.gif tai va...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Lapyna @ 2020 05 03, 08:55)
Juodai ryža istorija

Ooo, kokia sarginė katė biggrin.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 05 04, 09:19)
Fanta-labai tinkamas vardas katukei. biggrin.gif

Tai kad ji tokia ir yra, kaip Fanta biggrin.gif "Pilna burbuliukų" ir nenustygstanti vietoje biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2020 05 04, 12:09)
Sveikos,
kaip aš suprantu ir kaip man gaila tų gyvūnų kurie auga kambary ir neturi laisvės....

Bet su laisve būna ir nelaimių, kurių "nelaisvėje" gyvenantys katukai išvengia... unsure.gif O šiaip tai joo - gėris katukams gamta ax.gif Mano vaikai laukia nesulaukia, kada galės ganyti Fantą kieme biggrin.gif

QUOTE(Magnuna @ 2020 05 04, 13:23)
Grikis pavargo

"Raumeningas" katulis ax.gif biggrin.gif

Aš visai rami - kaip pliušinis žaisliukas: pasodini ir sėdžiu ax.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Juokauju tongue.gif biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Šios savaitės pabaigoje pirmą kartą lankysimės pas vetą - laukia pirmas skiepukas ax.gif Dukrytė jau užsiprašė kartu važiuoti, nes seniai jau spangsta, kaip ji bus gyvūnėlių daktarė, tai dabar bus proga iš arčiau viską pamatyti biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Pagaliau pavyko užkrauti nuotrauką  :D 

Matilda su dar posveike rožine pelyte - teisuolės poilsis po geros medžioklės :hihihi:

20200421-100013.jpg

Atsakyti

Matilda kaip ir Spurga, priešų "gyvais neima" :D  Bela nėr paskerdus nė vieno žaislo, visi nusibaigė nuo natūralaus nusidėvėjimo, o va Spurgita ne vieną patikrino-  gal viduj valgoma  :D 

Pažiūrėjus į Kugio eiklumą, pagalvojau, o jei taip į prisirpusių braškių lysvę  :D Beje, kaip Bugi pilvas?

Atsakyti

Taip, Gielux, Matilda tikra žaisliukų terminatorė :) Va ir dabar laksto antrame aukšte riaumodama ir bildėdama  :D 

Namelis su kojelėmis  :D 

20200407-125812.jpg

Bet Kugio optimizmas kerintis  :wub:  Negaliu nesišypsoti žiūrėdama. Braškėms, aišku nelabai sveika, bet kaip smagu  :rolleyes: 

Atsakyti

Bugi pilvas įvairiai. Biški atauga, žiūrėk po savaotės vel nulaižytas iki žaizdelių.Visai tikiu, kad tai nuo streso. Kaip ji bijo kitų katinų, nors jie tik eina pro šalį. Įsitempus nuolatos.

O Kugis su Hipe pamėgo graškių lysves, nes ten žemė sausesnė ir šiltesnė būna.

Šiandien ryte prisėdau daryti ataskaitos. Kadangi reikėjo ir antro monitoriaus, kad greičiau eitųsi darbas, įsitaisiau miegamajam. Nu ir prasidėjo. Išleisk į lauką, ne per šalta ten, netūūūūūūriu ką čia veikti.. po keturių tokių marširavimų, išgrūdau lauk. Vaizdas po pusės minutės

20200505-101128.jpg

Atsakyti

Kugis šiandien negaluoja :( tik atsikelęs išvėmė maistą, dabar skrandžio sultim. Jei dar vems, 10 skambinsiu į kliniką, nes jei išvemdavo kažkas maistą, tai nebūdavo taip apsiseilėję.

O aš vakar su elektrinėm žolės žirklėm sugebėjau pirštą pagauti. prakirto ties nago viduriu iki kraujo. Gerai , kad bent su pirštine buvau, tai biški sumažino žalą. Skauda blyn tai stipriai. 

Atsakyti

Oi, Šponkiuk, kas čia judviem  :blink:  Gal Kugis kokią nesąmone lauke suėdė - žolę/vabalą kokį? Lauksiu žinių, kaip abu jaučiatės  :4u:  (duok gal angliuko? :hmm:​ )

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2020 05 05, 20:25)
<p>būna.</p><p></p><p></p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

pirmieji du dar normaliai, dešinioji (turiu silpnybę vardų neatsiminti) tai jau labai subjurusi smile.gif tipo tu ką- išprotėjai mus šaltam lauke laikyt smile.gif
kaip tos katės jaučia orą, na maniškė gal pagal balkoną, nes vis ten būna (atvirame), bet pvz vakar buvo vėsesnis ir visai nepareiškė noro eiti į lauką.
Atsakyti

V-Rine, iš kairės į dešinę: Hipė, Kugis, Bugi

Kugis porą kartų suvalgė po šaukštą konservų. Po pirmo karto vėl buvo seilėtekis. Po antro lyg ir nebuvo (bent jau nemačiau). O prieš dešimt minučių bandė pavogti vazeliną. Tai matyt jau geriau. Dabar vėl miega. 

O pas mane vėl siurprizas. Pirkom auto spec iš tos įmonės, kur patogu bus apsitarnauti (netoli namų, patogu palikti ir viešuoju važiuoti į darbą ir.t.t). Šį mėnesį reikia daryti metinį aptarnavimą, bet paskambinus pasako, kad soriukas, mes nebesam oficialūs atstovai :D Dabar reikia rinktis iš dviejų kitų ir neapsiprendžiam kur.

Du katinų tipai. Gobšus ir negobšus katinas

20200505-121515.jpg

20200506-091815.jpg

Atsakyti

Sveikos.

Vakar atvykome šešioms dienoms į Nidą. Ainu tai ilgiausia jos kelionė. Mašinoje važiavo ramiai ir tyliai, prisiglaudusi prie manęs. Kryžkalnyje stabtelėjome paankstinti kojas.

636-C6-B59-AD12-436-D-A734-AB3-B6-E965-B

Kelte ilgai dvejojusi vis tiktai katė neišdrįso išlipti iš mašinos:

620-D1220-3-D36-4-D8-B-8-E2-E-02-AAF07-C

Nidoje vėsoka - 11 laipsnių, bet saulėta. 

AB08-F856-E809-4140-9160-35-D89-D97821-B

Pirmą kartą ant marių kranto:

8386-A99-C-05-BF-4776-A83-E-2415248-D494

21-BD193-C-69-DA-4-D38-9-EB1-485-CE702-C

Daug naujų įspūdžių = saldus poilsis:

BB95035-B-23-F7-4-E40-AE14-6-E723-AC36-A

Atsakyti