Laikas miegot
20200503_220906-01-01.jpeg 229,14KB 0 Parsiųsta kartų
mūsų su vyru biznis irgi mažas. irgi dirbam dviese. 😎dar tik savaitė, kaip leido mums vėl pradėt veiklą (lauke), tai sunku pasakyt, kaip toliau bus🤨
Ipukas atsiskleidė persikrausčius į naują butą😀 laksto kaip arklys, visada nedaėdęs ir dėmesio aktyvus prašytojas🐱ankstesniam būste buvo tik bailus kačiukas, o dabar jau visas erelis.
kriauklės revizija:
tiesa, buvom šiandien sveikinti mamos, tai likau kultūriškai sušokiruota savo buvusių katinų dydžiu😀 pripratau prie mažo kačiuko, o ten kaip drambliai palyginti su juo😀
Kaip gerai,kad šiandien laisva diena.Tikrąja žodžio prasme ilsiuosi po išeiginių.Vakar mano chebra atbildėjo pasveikinti,pasėdėjom labai jaukiai,torčiuku pasivaišinome.
Koks gražus karamelinis Lapynos svečias
Ipukas ,kad paaugęs
Fanta-labai tinkamas vardas katukei.
Jumos fotosesija.
Šponkiau, kaip Kugis naktį? Ramu?
Viskas priklauso kokia diena buvo. jei gera ir daug laiko praleido lauke, naktį būna ramu. jei lauke šalta ar lyja, tai neišsikrauna per dieną ir vakare ieško priekabių Paskutiniu metu lauke buvo nemažai, tai netgi naktį telpa visi trys miegoti pas mus lovoj. Dažniausiai Hipė prie mano šono iš krašto, Kugis prie kojų tarp manęs ir mb, Bugi per vidurį prie mano arba mb šono.
Kugio ramybė turi savo kaina. mano beveik visi hiacintai pavirtę ant šono.
Hiacintams mūsų rate šiemet nelabai sekais - maniškiai išsivartė nuo MB darbų visokių... bandysiu išaugint svogūnėlius ir rudenį persodint saugesnėn vieton
Labai smagūs Lapynos kaimyno nuotykiai. Gražutis toks irisiukas
Lietava, smagu, kad Ipukas atsiskleidžia - tokie ir turi būti katukai paaugliukai
Juma tikras foto modeliukas Magnun, o ji vis dar "yyyuuu yyyuuu" kniaukia, ar jau išmoko solidžiau?
Aš bandau susiplanuoti kelionę į Lietuvos vidurį, palankyti mamos kapo ir jaučiuosi kaip suparalyžuota - regis, nebegalima nieko, išskyrus tai ką darau - darbas namuose, išėjimai miškan ir kartą per savaitę parduotuvėn
Tik ką stebėjau, kaip pririšta Bižū bandė susimedžioti žvirblį - net stryktelėjo tam praskrendant. Ot optimistė
Penkių minučių vaizdai.
Pirmiausiai apsilankymas prie tujų. Hiacintai leipsta ne tik nuo Kugio žavesio, bet ir pukuotos Hipės uodegos.
Tada einu pieva ir Kugis paskui mane bėgioja. galvoju, na nufilmuosiu kaip bėga. Nufilmavau ne tik bėgimą, bet ir šuolį:
Na ir pasisėdėjimas braškėse su žolės pagraužimu