Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laikas miegot

Priedas  20200503_220906-01-01.jpeg   229,14KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

mūsų su vyru biznis irgi mažas. irgi dirbam dviese. 😎dar tik savaitė, kaip leido mums vėl pradėt veiklą (lauke), tai sunku pasakyt, kaip toliau bus🤨

Ipukas atsiskleidė persikrausčius į naują butą😀 laksto kaip arklys, visada nedaėdęs ir dėmesio aktyvus prašytojas🐱ankstesniam būste buvo tik bailus kačiukas, o dabar jau visas erelis.

kriauklės revizija: C0657802-AA2-E-4-EB8-8035-242980890-F16.4-D6-ECEE0-3-FCB-452-C-A84-C-0-DCC777-F0

tiesa, buvom šiandien sveikinti mamos, tai likau kultūriškai sušokiruota savo buvusių katinų dydžiu😀 pripratau prie mažo kačiuko, o ten kaip drambliai palyginti su juo😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietava: 03 gegužės 2020 - 22:53

Night, mažas sporto klubas. 
O Lietavos biznis, spėju, baras. Kaip žmonių?

Šponkiau, kaip Kugis naktį? Ramu?

Atsakyti

Mikos medžioklė  :D  jau visas serialas darosi, lauksiu kitos medžioklės serijos  :) 

Kivukos Fanta  :wub:  :wub:  ir vardas iš tiesų labai smagus  :4u: 

Ipukas tyrinėtojas  :D 

Kugis baltam fone tiesiog tobulas  :) 

Jumos fotosesija

Rimta

20200503-150607.jpg

Didžiaakė

20200503-150612.jpg

Smalsi

20200503-150622.jpg

Ilgaliežuvė

20200503-150622-0.jpg

Atsakyti

Kaip gerai,kad šiandien laisva diena.Tikrąja žodžio prasme ilsiuosi po išeiginių.Vakar mano chebra atbildėjo pasveikinti,pasėdėjom labai jaukiai,torčiuku pasivaišinome.

Koks gražus karamelinis Lapynos svečias :wub:

Ipukas ,kad paaugęs  :blink:

Fanta-labai tinkamas vardas katukei. :D

Jumos fotosesija. :wub: 

Atsakyti

Šponkiau, kaip Kugis naktį? Ramu?

Viskas priklauso kokia diena buvo. jei gera ir daug laiko praleido lauke, naktį būna ramu. jei lauke šalta ar lyja, tai neišsikrauna per dieną ir vakare ieško priekabių :D Paskutiniu metu lauke buvo nemažai, tai netgi naktį telpa visi trys miegoti pas mus lovoj. Dažniausiai Hipė prie mano šono iš krašto, Kugis prie kojų tarp manęs ir mb, Bugi per  vidurį prie mano arba mb šono. 

Kugio ramybė turi savo kaina. mano beveik visi hiacintai pavirtę ant šono. 

Atsakyti

Šponkiau, hiacintai išvirto nuo Kugio žavesio  :rolleyes: 

Atsakyti

Hiacintams mūsų rate šiemet nelabai sekais - maniškiai išsivartė nuo MB darbų visokių... bandysiu išaugint svogūnėlius ir rudenį persodint saugesnėn vieton :)

Labai smagūs Lapynos kaimyno nuotykiai. Gražutis toks irisiukas  :wub: 

Lietava, smagu, kad Ipukas atsiskleidžia - tokie ir turi būti katukai paaugliukai :hihihi:

Juma tikras foto modeliukas  :wub: Magnun, o ji vis dar "yyyuuu yyyuuu" kniaukia, ar jau išmoko solidžiau?

Aš bandau susiplanuoti kelionę į Lietuvos vidurį, palankyti mamos kapo ir jaučiuosi kaip suparalyžuota - regis, nebegalima nieko, išskyrus tai ką darau - darbas namuose, išėjimai miškan ir kartą per savaitę parduotuvėn  :lol:  

Tik ką stebėjau, kaip pririšta Bižū bandė susimedžioti žvirblį - net stryktelėjo tam praskrendant. Ot optimistė  :D​ 

Atsakyti
Sveikos,
kaip aš suprantu ir kaip man gaila tų gyvūnų kurie auga kambary ir neturi laisvės.... bet taiką padaryt dabar... nors maniškė turi atvirą balkoną faktiškai dabar ištisai- kai šilta ir vaikai namuose, bet kaaaip nori į lauką...nors kelioms minutėms...ir varo mamka savaitgaliais katės vedžiot ..3 kart į dieną. Nes visi kiti per daug užsiėmę ir nemato tikslo.... Bet kaip nevedžiot kai taip moka zuuulinti....
pavyzdys- ar jau išgėrei kavą, ar jau einam???

vartotojo įkelta nuotrauka

Gražuoliai katinukai.
Ipukas su Fanta naujokiukai wub.gif
Atsakyti

Erendira, Juma dar nepriaugo solidumo  :) vis dar yyyuuu tik biškį storesniu balseliu  :D 

Grikis pavargo

20200503-140914.jpg

Atsakyti

Penkių minučių vaizdai. 

Pirmiausiai apsilankymas prie tujų. Hiacintai leipsta ne tik nuo Kugio žavesio, bet ir pukuotos Hipės uodegos. 

20200504-143248.jpg

Tada einu pieva ir Kugis paskui mane bėgioja. galvoju, na nufilmuosiu kaip bėga. Nufilmavau ne tik bėgimą, bet ir šuolį: 

https://youtu.be/N6Bk4OVpJFU

Na ir pasisėdėjimas braškėse su žolės pagraužimu

20200504-144216.jpg

20200504-144124.jpg

Atsakyti

Mergaitės, atsiprašau, žadėjau prisijungti, bet be šansų :(  dirbu darbe, dirbu po darbo ir dar patapau maitinančia motina ...nerealus ačiū už paramą. "sezonas"  Nerealiai pasiilgau "pasidelkų" :) Pakasiukai plaukuotukams

Atsakyti