Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

O Mika nuo pat ryto vėl medžioja savo priešą.

...gal ta bjauri boba nepamatys... :victory2: 

Priedas  20200429_101438.jpg   204,79KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2020 04 29, 09:19)
...gal ta bjauri boba nepamatys... victory.gif

doh.gif clap_1.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 29 balandžio 2020 - 10:13

Sveikos, 

pavėluoti sveikinimai medikams

O aš depresijoj...baigėsi karantinas :) Nuo šiandien kasdien į darbą...siaubas taip gerai būvo dirbti iš namų, būvo laiko katinais pasidžiaugti :)

Atsakyti

Night, mūsų su vyru tas biznis, taip kad visas šeima š...noj.

Jau galvojau, kad nors kiek nors leis dirbt, deja :(

Mika  :blink: alpinistė pasirodo. Lapyna, tavo foto  :wub: 

Atsakyti
Linkėjimai,

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

rodotės grožius ta ir mes išlysim į dienos šviesą. Sūnaus dresūra. Ji trūksta aišku tiek kad vos spėjam nufotografuot ir tada sūnus turi lėkti, nes oi gaus.... aišk nuo Gilės, ne nuo mūsų smile.gif

O mes visą karantiną dirbome ne iš namų...dirbu biudžetinėje įstaigoje, tai tik tiek kad klientai neina į priimamuosius ...ir dar vis neina. Kai aš ne su klientais, tai labai ir galvos nesuku, tik žmonių gaila, kurie ateina ir brazdinasi aplink duris...nuolat.... bet jau gal atidarys. Tai jokio liūdesio kad karantinas gal jau duok dieve į pabaigą...
Atsakyti
Koks aksominis kailis smile.gif. Labai graži Gilė ir skara prie veido tinka.
Atsakyti

Mika aukštalipė medžiotoja  :)  iš bjaurios bibos juokiausi balsu  :D  :D 

Pasipuošusi Gilė  :D 

Rodomės ir mes. Aš po biuletenio į darbą - Grikis su Juma vėl pasiilgę labai.

Grikio užklotinė

20200429-183523.jpg

Juma pagalve dirba

20200429-183551.jpg

Ir abu kartu laiko mamką į šezlongą įspaudę

20200429-184130.jpg

Atsakyti

Teisingai, reikia tą mamką prispaudus laikyti, o tai vėl namų netropys  :D 

Jau Mikos nuotykiai :hihihi: irl balandžio medžioklė ir kaimyno pražiopsojimas :super:

Gilė babytė seniai matyta  :wub: 

Atsakyti

Magnun, tavo katinai dirba mamkos patalyne: Juma pagalvėlė, o Grikis - minkštas pledukas. :super: 

Atsakyti
Gera čia užeit, paspoksot į odiguotus ir ne.
QUOTE(gielux @ 2020 04 29, 14:06)
Night, mūsų su vyru tas biznis, taip kad visas šeima š...noj.</p><p>Jau galvojau, kad nors kiek nors leis dirbt, deja verysad.gif

Gielux, o turit samdinių?
Gerai sutariat dėl darbinių reikalų? Nors man rods tu gero charakterio, tai gerai, jaučiu. smile.gif
Kaip dukra? Sveika jau?

Gal minėjau, aš pastoviai užsiraunu į darbus, kur šeimos biznis. Ir dabar taip yra, tik 1 dabar vaiko priežiūros atostogose. Dalinai baltu pavydu pavydžiu tokioms šeimoms. Kiek susidūriau, didesnę verslo naštą neša vyras (na, kai kur ne todėl, kad natūraliai vyras ala galva, bet tiesiog, šeimoje yra nesuaugusių vaikų, kuriuos labiau prižiūri moteris).
Bet samdiniams gal ir nelabai gerai šeimos biznis (nors nebūtinai).

Užsieninis dvikojis šian į svečius įsileido ryžą suaugusį katuką. Sakė, kad prašėsi. Svetys aplankė miegamąjį ir darbo kambarį. Bet tai kur protas dvikojo... Išleido... Sakiau auginti. Sakė jis kaimynų, anie paskui verks. Bet aš niekada nesu ten mačiusi pas kaimynų ryžiuko. Būdavo rainiukai, vienas mano draugelis. Taigi, skaitau, kas mano namuose, tas mano. schmoll.gif

O Dievuli, jūs neįsivaizduojat, kaip nelaukiu, kai vėl reiks važinėt į ofisą. Siaubingai klaikiai nenoriu. Nors šian teko 2k. trumpam nuvykti, bet nereikia ten sėdėti. Žinau, kad karantinas jau seniai daug ką užkniso, nu bet man geriau su savo nerimais ir Pusne namuose. Galiu nesišukuoti ir nedaryti kitų nereikalingų veiksmų, kurie reikalauja daug jėgų, kai nerimauju. Kad pramestų iš darbo gal irgi didelio noro neturiu, nors ir netikiu kad pati ilgai ten išbūsiu. Na kasdien ta panika iki, rodos, negalėjimo kvėpuoti, kiek gi taip galima...
Beje, Pusnė, nors ir su charakteriu moteriškė, pastebėjau, kažkiek ramybės taip reikiamos man tikrai įneša.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 29 balandžio 2020 - 22:40

Radau Hipės ūsą. Įkišau į kėdės atlošą. Labai geras žaislas :D

20200430-085408.jpg

Video: https://youtu.be/GimNggUGeJg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 30 balandžio 2020 - 11:14

Taigi, skaitau, kas mano namuose, tas mano. schmoll.gif

rimtai?  :unsure:  Santechniką irgi pasilieki?  :D 

Šponkiuk, bet tai kai gerumo žaislas :super: ir šiaip Hipės ūsai išlakūs  :wub: 

Gaila, kad internetas vis dar krioštelėjęs, tai teks papasakoti ką veikia mano katinai :)

Bižū dabar tupi po trešne ir stebi kamanes  :)  Apėjau žydinčius medžius - tiesiog dūzgia ir "spurda" nuo gyvasties  :D  Labai myliu šitą laiką :wub: 

Runcius tuno voljere. Pamėginau pasiūti jam kepurytę likusiai ausiai, kad saugotų nuo UV. Tai, matyt, nepatiko fasonas. Patepiau kremu nuo saulės SPF50. Gal nors kiek pasaugos.

Pedras  saviizoliuojasi namelyje grakščiai iškišęs vieną leteną pabučiavimui :hihihi:

Matilda paskerdė rožinę pelytę - radau skutus ir išmėtytą kamšalą. Teks dabar žaisti su žydra  :D​ 

Atsakyti