Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Išties, Zundyt, plona geležtė gelbsti, aš buvau gavusi iš klinikos vienkatinį skalpeliuką tabletėms padalyti

Atsakyti
Prisidedu prie sveikinimų medikėms. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Night, gal ir atstumas veikia, gal dar viskas susidėlios su draugu... ..... .... Tas darbas kažkaip tau nuo pradžių nelipo, pasibaigs karantinas, gal tiesiog dar kartą imk ir pakeisk. smile.gif Po karantino ir keitimas keistai neatrodys. Juk gali būti, kad tiesiog įmonė nesusitvarkė su karantinu.

Gielux, folkflorą visai norėčiau išbandyti per pamoką biggrin.gif jau įsivaizduoju, kokios reakcijos vaikų būtų. Bet pagunda didelė.

GRIKIS wub.gif KIEK DAUG GERO KATINO.
Atsakyti

Ačiū visoms. Vakar gavau asmeninių skambučių - kas keista ir netgi žinučių nuo pacientų apie kokias 50. Vakar patapau apsikirpusia moterim. Dabar labai noriu pas odontologę, dantų higienistę.

Ginekologę... 

Kaip mes negalim be jų gyvent...

Atsakyti

Zundyt, kas ten do vaistai? 

Atsakyti

Pavėluoti sveikinimai mūsų sveikatos prižiūrėtojoms. :4u: 

Abiems su dukra žiauriai trūksta ir odontologų, ir ortodontų. Pas dukrą breketai baigia išsilakstyti, du dantys genda, pas mane irgi problemų tvarkymas vidury proceso sustojo, o UA kol kas jokių karantino palengvinimų nesišviečia. :(  Ir kitų daktarų reikia, bet nesinori po medicinines įstaigas trintis, kai žinai, kaip čia viskas atrodo. O iki lietuviškų pulmonologų ir nuvažiuot nėr kaip. :unsure:

Gielux,  geras folkloras, reikės savo dukrai pasiūlyti. :hihihi:

Grikio pilvo platumėėĖėėlis... :D Ir kiti minkšti pilveliai :wub:

Labas rytas!

Priedas  20200428_075144.jpg   141,9KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pavėluoti sveikinimai mūsų daktarytėms,ką mes be jūsų darytumėm?

Giriu visus katukus :wub:

Vakar pirma diena darbe,labi sunku buvo.Klientai pasiilgę, pulte puolė.Darbo kalendorius užpildytas visai savaitei.Smagu jaustis reikalingai.

Labai tikiu, kad jau nebeturėsime tokio drastiško karantino.Nes nedarbo mėnuo atnešė daug sumaišties ir nerimo,ir ne man vienai taip.

Į temą.Raskite katytę :ax:

259e0bc2b42c.jpg

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Magnuna @ 2020 04 27, 19:19)
Maniškiai vakar ilsėjosi intensyviai, vistik savaitgalis buvo

Nu bet Grikio išklotinė bigsmile.gif wub.gif Visada patiko apvalūs katinai biggrin.gif

QUOTE(Lapyna @ 2020 04 28, 07:14)
Labas rytas!

Asmeninis sėdmaišis biggrin.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 04 28, 08:32)
Į temą.Raskite katytę ax.gif

Nėra čia katyčių unsure.gif Tik akmenėliai biggrin.gif

Aš irgi žaisliukas angel_not.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Nu  tikras  žaisliukas  yra  Kivukos  mažoji  katytė!

Erode,jau  treti  metai  prasidėjo  kai  Kolumbui  rytais  girdau  Enalaprilio 5mg pusę  tabletės  ir Atenololio 25mg pusę  tabletės,o  kas  antrą  vakarą  Aspirin -cardio po  tabletikę,gydymas  veikia, Kolumbas  jaučiasi  gerai,kvėpavimo  dažnis  apie  30-35k/minutę,ėda,žaidžia,glaustosi,murkia,Špulės ar  Pupsės pavaikomas bėgioja  kaip  jaunas.

Ačiū  Merginos  už  patarimus,su  skalpeliuku  gerai  suskaldžiau  tabletikes,mažai  sutrupėjo 

Atsakyti
QUOTE(Evangelic @ 2020 04 27, 23:13)
Night, gal ir atstumas veikia, gal dar viskas susidėlios su draugu... ..... .... Tas darbas kažkaip tau nuo pradžių nelipo, pasibaigs karantinas, gal tiesiog dar kartą imk ir pakeisk. smile.gif Po karantino ir keitimas keistai neatrodys. Juk gali būti, kad tiesiog įmonė nesusitvarkė su karantinu.

Dėl susidėliojimo su dvikoju gal ir bus viskas ok.
O štai su darbu, matyt, reiktų man kaip čia pasakyti... Pirmiausia pagalbos, kad išlipti iš esamos savijautos, nes, nu, tikrai nebepakeliu nerimasties.

Pusnė visai happy, kad aš namie, žiauriai nenoriu į ofisą. Čia bent niekas nemato savijautos.
Atsakyti

Zunda nematoma katė :B

Žaisliukėlis :wub:

Žinot, prieš porą dienų man darže pasigirdo kažkoks kukū. Bet nusprendžiau, kad man čirik ir nekreipiau dėmesio. Bet šįvakar, stovėdama ant lauko laiptų, TIKRAI girdėjau gegutę! Ir, žinoma, neturėjau nė cento kišenėj... Kaimas pas mus vis dėlto. Anksčiau pavasarį supratau, kad apylinkėj gyvena kranklių pora (ačiū Čepulio pamokėlėms), dabar gi ir gegutė prie apleistų fermų kukuoja.
O čia miesto tipo fauna: Mika ir balandis

Priedas  IMG_7495s.jpg   537,54KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mika gerą laipynę turi... :D Super medis, ne tik Mikai, bet ir vaikam. Maniškiai tuoj įliptų ir supynes pasidarytų... :angel_not:  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Milereta, vaikai neįlipa, išsišakojimas per aukštai, man truputį virš galvos. Bet yra keli vaismedžiai, į kuriuos laipioja. Sūpynių darytis irgi negalima, čia ne mūsų nuosavas kiemas, o nuomojamas.

Mika į jį paprastai irgi nelipa, bet ten tas balandis sėdėjo... Kuris paskui evakavosi ant žibinto. :) Nesitikėjau, kad ji taip aukštai karsis. Ten kokie 4-4,5 m aukščio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 29 balandžio 2020 - 07:17