Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Labai gražūs katukai ir mažoji, ir Ipukas  :wub: 

Zebro šikna, dirbt neleidźia, tikriausia paprasčiau, nes norint leist, reikia pagalvot kaip leist, o čia uždraudei ir ramu. Valstybės išmaldos prašėm, kur te žadėjo numest, kol kas tikriausia laukiam kokj nors ilgoj eilėj, vakar su pusbroliu šnekėjom ta tema, nu neduokit tos išmaldos, bet užsidirbt leiskit, pajamų nuo pradžios apskritas nulis, išsiliejau :(

Kaip tai dieta?! Kaip tai mokykis naudotis klozetu?! Kaip tai eisi pelių gaudyt?! 
EB4-A52-FE-66-D8-40-A2-A560-E467159-DFAD

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Lietava @ 2020 04 26, 22:04)
O čia nervų ramintojas:

Och, koks mačo biggrin.gif bigsmile.gif

QUOTE(gielux @ 2020 04 27, 08:41)
Kaip tai dieta?! Kaip tai mokykis naudotis klozetu?! Kaip tai eisi pelių gaudyt?! 

Suspaustas prie sienos katiniukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kivuka: 27 balandžio 2020 - 08:55
Kivuka, kokia gražuolė šeimos narė!

Ipuko odiga neįtikėtina.

Mes vėl savaitgalį važiavom tėvams pirkti produktų. Grįžtam vakar, Princas nepasitinka :O Širdis į kulnus. Paskui pasigirdo baisiai piktas miau smile.gif)), kažkokiu būdu storulis buvo uždarytas (užsidaręs???) miegamajame, nors paprastai išvažiuodami atsisveikinam su katėm ir uždarom kambarių duris, kurias galima uždaryti. Na, bet mažiau kaip parą nebuvom, tai lyg nieko blogo nenutiko (neskaitant kelių daiktų, kurie pasitarnavo vietoj kraiko).
Atsakyti

Sveikos, merginos  :4u: 

Pirmiausia giriu naująją Kivukos princesitą - na, labai charizmatiška mazgė :wub: 

Ir Ipukas ryžulis vis auga, auga, puikėja  :wub: 

Vargšė Spurgytė  :unsure:  :D O jei rimtai Gieliux, bjauru, kai tokia situacija :console:

Mane pačią netikėtai užgriuvo daug ir greito valdiško darbo (europinio), tai jaučiuosi tikra buožė, nes kuriam laikui pajamos bus užtikrintos... Svarbu tik dirbti.

Maniškiai pūkiai laikosi gerai, atgavo savo voljerą ir dabar kas rytą skaičiuoja pusryčiaujančius žvirblius  :D  Dar savaitgaliui turėjom svečiuose "anūkę" - MB dukros senikę ciūcę diabetikę... Liūdna, kaip greit progresuoja liga ir kaip gyvūnėlis prie jos taikosi - tik pasakai slaptažodį - šuo gulasi ir duoda koją cukrui matuoti. O insulino dozės kiekvieną jos apsilankymą vis didesnės ir didesnės... Bet kruta senikė :) Katinai į ją jokio dėmesio nekreipia, išskyrus Runcių - per šuns šėrimą tas kaip skėrys koks tūno šalia - maž kas nukris. Neprivalgėlis mano  :D 

Atsakyti

Su mediko diena, Aist, Erode ir Zundyte,brangiosios!!!!

Šiandien "įsiraunu" į pamoką, tiesa be garso. Sukbiai išštišinama iš kambario. Nešiau vyresnėlei pietus -kepsnį. Na, po to seka šeimos sugalvotas folkloras. reikėjo įeit su klausimu: ar gersi vyno prie kepsnio, tada padėk tą alų ir atidaryk langą, nes labai prirukytą  :D 

Atsakyti

Gielux šeimos folkloras  :D  :D  ir laikykis Gielux, labai atjaučiu tave dėl situacijos  :4u: 

Erode, Aist, Zundyte - jus su profesine diena, ačiū kad esate  :4u:  :4u:  :4u: 

Kivukos gražuolė laaabai žavi  :wub:  tikiuosi dabar Kivuka dažnai čia rodysis ir mums mažąją princesę atves  :) 

Oranžinė Ipuko išklotinė  :D 

Spurgita susirūpinus, kai šitiek užduočių  :) 

Maniškiai vakar ilsėjosi intensyviai, vistik savaitgalis buvo

20200426-145624.jpg

Atsakyti

Išties, sveikinu Aist, Erodę ir Zundytę su profesin švente  :4u:  :4u:  :4u:  Ačiū jums  :blush-anim-cl:  Gielux , linksminatės, ar ne  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 27 balandžio 2020 - 19:36

Nužudžiau internetą mėgindama įkelti nuotrauką :unsure:  tai tas paskui pritiražavo žinučių... na, bet turiu progą pagirti Grikučio pilvelį - platus kaip lėktuvnešio denis :hihihi:  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 27 balandžio 2020 - 19:39

Ačiū, Mergaitės, labai myliu visas :4u:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  Tai pirmi sveikinimai šiandien iš ne kolegų bendruomenės, tai labai malonu :wub:  :wub:  :wub: 

Mes gyvenam gerai, tai tuo ir džiaugiamės, tik va bėdelę turiu ,negaunu pirkti Kolumbui  vienų vaistų mažos dozės, kurią dar per pusę lauždavau, gavau dvigubai stipresnio ,tai ten reikia ketvirtį tabletkos duoti ,o ta tablietka pailga ,per pusę dar perlaužiu nes yra vagelė, o tą pusę tai visai sutrupinu,kol perlaužiu ,nu bėda ir tiek...nebetiksliai sudozuoju...trečia diena ieškau, nėra tiekime....tai vargstu :hmm:​ 

Atsakyti
Sveikinimai med. personalui ir nuo manęs. Net 3 turime šitoje šeimoje. Oho.

Gielux, tu optimistė, išsilaikysit, badu tikrai nemirsit. Čia tavo veikla užsirišo, ar judviejų su vyru?

Bijau sakyti, bet mano Pusniukas šiandien ypač smagus kačiukas. wub.gif O štai man nelinksmos dienos. Draugas nebepakelia mano nuolatinių nerimų, vakar bandėm skirstytis. Tiesa, šiandien vėl bendraujam ne mano iniciatyva. Darbą manau, prarasiu neilgai trukus.
Atsakyti

Prisijungiu prie sveikinimu Zundytei, Erodei, Aist!

Zundyt, man kai reikėjo tabletę į aštuonias dalis dalinti, geriausiai tą ėjo daryti su popieriaus peiliu (na tuo statybiniu, kur geležtės keičiasi) tai su juo atidalindavau kiek reikia. 

Atsakyti

Ačiū,Šponkiuk , pabandysiu, aš su žirklutėm manikūrinėm  visada perkirpdavau apvalias tabletes, bet šita kaip pailga ,tai gabaliukais sutrupa, nebežinau kiek duot

Atsakyti