Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kaip aš jūsų visų pasiilgau,pasiilgau plepesių, juoko iki dangaus,smagaus pasisėdėjimo   g077.gif

Šnd tvarkėmės salone, kaip ne  kaip pirmadienį startuojame.Telefas net kaista.Darbo kalendorius pildosi.

Keista,kad esu taip reikalinga.

Diinkute, smagu tave ir tavo augintinius matyti :oro_buckis:

Atsakyti

Aš irgi užsirašiau kirptis. Apmaurėjau.

:4u:  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos.

Diinkut, labai gražiai atrodai.  :4u: Smagu buvo tavo katinyną pamatyt. 

Grikis palubėse karstosi.  :D 

Mes šiandien valėme langus, na o durų stiklus valyti kažkas padėjo:

84-F8-B1-A3-AED1-4-E3-D-91-DC-F7-B47289-

01-F59325-3198-4-A4-C-AC1-F-AB966-BCE297

Vakar pro tvorą sakuras aplankėme:

E1-D359-F1-D465-4735-862-F-CA289-B482-A7

DAE44012-541-E-451-A-99-AE-C95-D2732-DD7

810-C25-A5-5-D37-4-BBA-946-E-C720-F745-D

Atsakyti

Pūkuotos padėjėjos :hihihi:

Veidrodžio aš irgi nespėju valyti,amžinai nubuzotas.Kaip pastebėjau, vienintelis Vėjas nesidomi savo atvaizdu, o visi kiti per dieną bent kelis kartus praeidami pasižiūri.Setas dar ir nosimi pabaksnoja į savo vaizdą.

Bet, tikrai, kodėl taip yra?Jei tik darai kokį subtilesnį darbą, tuoj pat prisistato gyvuliai?

O kodėl kiškio kopūstas?Kodėl negali būti katės kopūstas? :mastau:

70877bafc898.jpg

Atsakyti

poros sekundžių skirtumas

DSC-2913.jpg

DSC-2921.jpg

Šiandien žiūriu postimage nusprendė labai išdarkyti nuotraukas :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 24 balandžio 2020 - 07:22

DSC-2908.jpg

Atsakyti

DViejų sekundžių skirtumas...  :wub:​ 

Atsakyti

Ne nu juodas yra tikras pypt. Atblokavau vartų apačią, kad vyras iš darbo galėtų parvažiuot. Dvi minutės praėjo, Kugis jau griovy, triūboj sėdi  :ninja:​ 

Atsakyti

Juodas pypt nerealus  :D suprantu, kad Šponkiukui nejuokai su tuo pypt, bet aš juokiausi balsu  :D 

2 sekundės Hipės  :wub: 

Durų stiklo valytojos labai prisideda prie namų tvarkymo  :D 

Zundikė su kiškiakopūstų derliumi  :) 

Smagu kad Diinka pasirodė  :)  apkabinu dėl netekčių, smagu kad Čiūčia apsilanko  :4u: 

Aš irgi visų labai pasiilgau  :4u:  karantinas anksčiau ar vėliau vistiek baigsis, susibėgsim ir atšvęsim  :rolleyes: 

Mas nus viskas po senovėj, Kruopa laiminga karaliauja pas tėvukus, dumažėjus spintos gyventojų pajėgims aš kuriu planą atsikovoti iš Jumos spibtos antresoles  :) 

Vienam guolis truputį per mažas, bet dviems - kaip tik

20200423-174107.jpg

20200423-174153.jpg

Vistik galiausiai Juma apsisprendė savarankiškai ilsėtis , bet kontaktą reikia palaikyti

20200423-174632.jpg

Galiausiai ramybė

20200423-174708.jpg

Vakarojam 

20200423-204221.jpg

Atsakyti

Labas visoms :)

Magnuna, Juma ir Grikis visada priverčia nusišypsoti. :)

Erode - ne, Atuliui neleidau tų vaistų. Jis ant Fortekoro ir papildų sėdi. :)

Viską skaitau, bet nelabai turiu energijos komentuoti ir iš vis vos iš lovos atsikeliu ir šliaužioju be jėgų po namus.  :huh2: 

Atsakyti

Labas uodegytėms ir jų šeimininkėms.

Nuotraukytės fantastiškos. Ačiū už katinėlių nuotykius.

Colomba, gal pas tave vitamino B trūkumas. Nes kai trūksta geležies, vitamino B ir ne fontanai (asmeninė patirtis). Pasiskaityk apie vitamino B grupę. Man asmeniškai jis labai padėjo nuotaikai, darbingumui ir mažinant mažakraujystės pasekmes...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 25 balandžio 2020 - 07:52

Labas uodegytėms ir jų šeimininkėms.

Nuotraukytės fantastiškos. Ačiū už katinėlių nuotykius.

Colomba, gal pas tave vitamino B trūkumas. Nes kai trūksta geležies, vitamino B ir ne fontanai (asmeninė patirtis). Pasiskaityk apie vitamino B grupę. Man asmeniškai jis labai padėjo nuotaikai, darbingumui ir mažinant mažakraujystės pasekmes...

Man trūksta geležies ir dar spėju, kad kalio. 

Tai geležies tyrimą reikės kartoti, kai bus įmanoma, dar kalį papildomai. Ir tada vėl lašintis geležį. Ir gal jau tada į žmogų pavirsiu. :D

Atsakyti