Zundyt,
Ir ačiū už pūikių nuotraukas
Erode - smagu kad nesi karūnuota
Musytė su laiku supras, kad naktis skirta miegui
Aš sėdėdama namie dar karrą įsitikinau kad ant spintelių ne Juma laipioja.
12 kg švelnumo mėgaujasi poilsiu aukštybėse
Lipti žemyn ar dar pabūti
Gal vistik jau lipsiu žemyn
Tuo tarpu Juma ramiai leidžia popietę
Laba
lad žinotumėte kaip pasiilgau....ir "dinkinės manau praeis su katinais....(beje šeimynos jau 4-rios vyrauja juoda, juoda sui baltu ir keli rainiai ) nespalvotas pas mane pavasaris Nerealus ačiū visoms , ir atskirai Erendirai, Colombai (ir, ar jos mamai) Vilkrai ir jos Lapėms, Zundytei ir sesei, AČIŪ kad esate
Gal Kivuką įkalbėsiu (priversiu grįžti)
Vakar mano(jau mano nors oficialiai neslelbiama) Baltas Daiktas...arba Bella Beluči grįžo iš kiemo.... foto nepadariau...o bet tačiau tikras kurminatorius- Erendira tikrai supras
Su globom kaip visada, sakiau šiemet nieko, su darbais neaišku, su aukotojais ir.... jokių mažių, ir šiai dienai -4-rios šeimynos (ir 2 auginamos vietose, bet teks paimti) o dar tik prasidėjo ai bet čia " biznis"
Pas mane taip pat permainos...
vyriausia Sasiska, alia globotinė...nedovanojoma, kap su brangiausiu juokiamės- nužudoma... vargstu toliau su maudynėm (tel numirė su visam, fotkės ir...corona ryškiai užpuolė)
Bambučia.... viskas kaip visada, 16 pradeda šešioliktus..., sąvėlos, kerpamės, nešiojam ant ranku ir šeriam mėsyte, kol kas viskas kaip visada....tik Fiffos nebėra, dar nesusitaikiau, ieškau rytais
Birbė- norim myžam į dėžutę, norim šalia...vakare ryte glostymas privalomas, šįryt pramigau, 6.10 Birbė ėmėsi griežtų priemonių- pasiglostymai su
nagiukais
Maika viskas gerai, visada po kojomis
Gražuolė nekeičia savo gyvenimo būdo...prieškambaris jos asmeninė teritorija
Mistika...tyliai pas mus apsigyveno, mūsų širdyse...alia akla katytė... Jaunėlė ir vvyresnėlis
Ir geriausia naujiena, jau nesitikėjau...bet ji atėjo pasirodyti, kad vis dar gyvena...ir puikiai..mano Čiūčia liūdžiu ir džiaugiuos
Ir liūdnos naujienos prieš gerą pusmetį plius- minus 2 mėn tarpu paleidau du bailiukus Kobrytę ir Čioperį, sunku su tais bailiukai, pastebi per vėlai, o ir bandymas gydyti labai problematiškas...inkstų nepakankamumas...nepatikėsite, sau tikdabar garsiai prisipažinau, kad pralaimėjau 2019 ne mano metai.
Tai tiejk apie mane, einu skaityti kaip jūs gyvenate
Jau paskaičioau iki 1610 džiaugiuos visos sveikos
Aist nežinau ar sveikinti, ar džiaugtis ar liūdėti, bet vaikai mims visam gyvenimui, nesvarbu kiek metų. Žaviuosi jūsų šeima... ir lai sėkmė lydi
Kas liečia virusą, vakar tariausi savo "kaimuki" dėl min 13 +5 katuku, susipažinau su ....ragana, kadangi tai jau antras geras žmogus mano gyvenime, netikiu (vis dar) bet toleruoju ..ten auga dar viena "mano" šeimyna...sulaukiau klausimo "ar kas iš pažįstamų sirgo ta corona", deja atsakymas taip ...ir vis dar serga 5-ta savaitė, slaugytoja dirbanti infekcinėje, mano kaimynės draugė.... kaiminka dirbo savaitę karščiavimo klinikoje, tada pasiėmė savaitę prastovų...tyrimą pasidarė savo iniciatyva(po 10 d. nesulaukus žadėto) - neigiamas. Taigi taip aš nematau samokslo teorijos... Ir medikams linkiu , net nežinau ko linkiu, laikytis, nes valdžios nepakeisi(bent jau taipo greit)
Zundytei pavėluoti, bet patys nuoširdžiausi linkėjimai. Ir didelis ačiū Lisitėjai, o čia kaip aš apsieinu be kirpėjų (sorry, taupau kapeikas katinukams ) ir kaip remiu "savo" berniukus, jo sporto klubo man trūksta daugiau nei kirpyklos