Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Zundyt, :super:

Ir ačiū už pūikių nuotraukas  :wub: 

Atsakyti

Zundyte - valio, nereikia mums tų karūnų  :D  :D  pūkiai puikiai ilsisi, mažoji juoda ilgakasė padirodo dar ir ilgadantė  :D  :D 

Man dar labai patiko kaip Haku namų darbus daro  :D​ 

Atsakyti

Zundyt, džiaugiuosi už tavo "paprastumą".  :D O jau Pupsės ir Špūlės didis grožis.  :wub: 

Atsakyti

Nuoširdžiai džiaugiuosi,kad mūsų mergaitės be karūnų. :lol:

Seniai matyti Zundytės pūkiai :wub:

Haku bus mokytas katinas  :oro_buckis:

Prašom dar Musės foto  :ax: 

Atsakyti

Profilaktiškai  patikrinta - be karūnos.

Ir be miego dėl Musės... Parazitka.

Bet kažkaip paskui jai įrodysiu, kad visa naktis - tai ne žaidimo metas.

Atsakyti

Erode  - smagu kad nesi karūnuota :4u: 

Musytė su laiku supras, kad naktis skirta miegui  :)

Aš sėdėdama namie dar karrą įsitikinau kad ant spintelių ne Juma laipioja.

12 kg švelnumo mėgaujasi poilsiu aukštybėse

20200422-133201.jpg

20200422-133258.jpg

Lipti žemyn ar dar pabūti

20200422-133355.jpg

Gal vistik jau lipsiu žemyn

20200422-133342-0.jpg

Tuo tarpu Juma ramiai leidžia popietę

20200422-133422.jpg

Atsakyti

QUOTE(Erode @ 2020 04 22, 13:42)
<p>Profilaktiškai  patikrinta - be karūnos. Ir be miego dėl Musės... Parazitka. Bet kažkaip paskui jai įrodysiu, kad visa naktis - tai ne žaidimo metas.

Aš Pusnei nesugebėjau įrodyt per 8 metus. Aišku, gal todėl, kad kurčia. Nemoku kačių dresuot. Dabar jau nebūna dažnai, bet pasitaiko, kad 3-4 val. nakties surengia tūsą.
Atėmiau dėžę, kad nestumdytų, kaip traukinio. Tai gal bus mažiau pramogų.
Beje, kai buvom užsieny, iš trečio aukšto nurideno laiptais rastą nemenką dėžę ir TVARKINGAI pastatė prie miegamojo. Būtų keista, jei valingai, turbūt, tiek proto neturi, bet atrodė juokingai.
O šiaip medžiotojai gi naktiniai gyvūnai. Ir bent mano žvėris vakare dažnai energingesnis.

Gielux
, apie nenormalumą sakė tokia mergaitė, gal 12m., kuri dažnai lankosi šitame name ne pas mane ir kartais paprašo manęs padėti su lt kalbos namų darbais. Ji bijo Pusnės, nors pati laiko katę, kuri čia kartais irgi užeina. Aš tai sakau, gi nepuls iš niekur nieko, tik grasina kartais. Bet net ne visada.

Mama turi nuogąstavimų, kad jos Juoduliuką galėjo nunuodyt.

Ne į temą. Mane metė terapeutė. O su darbu totali šikna, kurios nepakeliu, ir ji didėja. Nežinau kaip išlipt.

Dar. Šian įsiroviau į maxę be antsnukio. Pamiršau visai. Apsauginis pastojo kelią. Elgiausi taikiai, nesimušiau. Pabrukus uodegą apsisukau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 23 balandžio 2020 - 00:03

Night, tai ką jau pridirbai, kad terapiautė pabėgo? :D O jei rimtai, kaip čia taip nutiko?

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2020 04 23, 10:38)
<p>Night, tai ką jau pridirbai, kad terapiautė pabėgo? biggrin.gif O jei rimtai, kaip čia taip nutiko?</p><p></p>

Nieko. Sakė, ji negali man padėti.
Atsakyti

Laba

lad žinotumėte kaip pasiilgau....ir "dinkinės manau praeis su katinais....(beje šeimynos jau 4-rios vyrauja juoda, juoda sui baltu ir keli rainiai :) ) nespalvotas pas mane pavasaris :) Nerealus ačiū visoms , ir atskirai Erendirai, Colombai (ir, ar jos mamai) Vilkrai ir jos Lapėms, Zundytei ir sesei, AČIŪ kad esate

Gal Kivuką įkalbėsiu (priversiu grįžti) :) 

Vakar mano(jau mano nors oficialiai neslelbiama) Baltas Daiktas...arba Bella Beluči grįžo iš kiemo.... foto nepadariau...o bet tačiau tikras kurminatorius- Erendira tikrai supras :)

Su globom kaip visada, sakiau šiemet  nieko, su darbais neaišku, su aukotojais ir.... jokių mažių, ir šiai dienai -4-rios šeimynos (ir 2 auginamos vietose, bet teks paimti) o dar tik prasidėjo :(  ai bet čia "  biznis"

Pas mane taip pat permainos...

vyriausia Sasiska, alia globotinė...nedovanojoma, kap su brangiausiu juokiamės- nužudoma... vargstu toliau su maudynėm (tel numirė su visam, fotkės ir...corona ryškiai užpuolė)

Bambučia.... viskas kaip visada, 16 pradeda šešioliktus..., sąvėlos, kerpamės, nešiojam ant ranku ir šeriam mėsyte, kol kas viskas kaip visada....tik  Fiffos nebėra, dar nesusitaikiau, ieškau rytais :(

ee8969144fcf69280ceeac5c43c88ba0359.jpg

Birbė- norim myžam į dėžutę, norim šalia...vakare ryte glostymas privalomas, šįryt pramigau, 6.10 Birbė ėmėsi griežtų priemonių- pasiglostymai su

nagiukais :)

Maika viskas gerai, visada po kojomis :)

77bd67da2a81e07268a4c3bf1076ceca752.jpg

Gražuolė nekeičia savo gyvenimo būdo...prieškambaris jos asmeninė teritorija :)

Mistika...tyliai pas mus apsigyveno, mūsų širdyse...alia akla katytė... Jaunėlė ir vvyresnėlis

dc50cd5e224290760e0361d551428789643.jpg

Ir geriausia naujiena, jau nesitikėjau...bet ji atėjo pasirodyti, kad vis dar gyvena...ir puikiai..mano Čiūčia liūdžiu ir džiaugiuos

d84c3ceda33fa9a48706ff576bc1ea7a561.jpg

Atsakyti

Ir liūdnos naujienos prieš gerą pusmetį plius- minus 2 mėn tarpu paleidau du bailiukus Kobrytę ir Čioperį, sunku su tais bailiukai, pastebi per vėlai, o ir bandymas gydyti labai problematiškas...inkstų nepakankamumas...nepatikėsite, sau tikdabar garsiai prisipažinau, kad pralaimėjau :( 2019 ne mano metai. 

Tai tiejk apie mane, einu skaityti kaip jūs gyvenate

Atsakyti

Jau paskaičioau iki 1610 džiaugiuos visos sveikos :)

Aist nežinau ar sveikinti, ar džiaugtis ar liūdėti, bet vaikai mims visam gyvenimui, nesvarbu kiek metų.  Žaviuosi jūsų šeima... ir lai sėkmė lydi

Kas liečia virusą, vakar tariausi savo "kaimuki" dėl  min 13 +5 katuku, susipažinau su ....ragana, kadangi tai jau antras geras žmogus mano gyvenime, netikiu (vis dar) bet toleruoju :)..ten auga dar viena "mano" šeimyna...sulaukiau klausimo "ar kas iš pažįstamų sirgo ta corona", deja atsakymas taip ...ir vis dar serga 5-ta savaitė, slaugytoja dirbanti infekcinėje, mano kaimynės draugė.... kaiminka dirbo savaitę karščiavimo klinikoje, tada pasiėmė savaitę prastovų...tyrimą pasidarė savo iniciatyva(po 10 d. nesulaukus žadėto) - neigiamas. Taigi taip aš nematau samokslo teorijos... Ir medikams linkiu , net nežinau ko linkiu, laikytis, nes valdžios nepakeisi(bent jau taipo greit)

Zundytei pavėluoti, bet patys nuoširdžiausi linkėjimai. Ir didelis ačiū Lisitėjai, o čia kaip aš apsieinu be kirpėjų (sorry, taupau kapeikas katinukams ) ir kaip remiu "savo" berniukus, jo sporto klubo man trūksta daugiau nei kirpyklos

a9c96b178400d59a37a44b756d8288eb813.jpg

Atsakyti